Olur mu kuru fasulye ve içindeki et çok yuksek protein içeriyi,yoğurt zaten hayvansal proteinCanım akşam hep karbon olmuş amaaaa...
Benim bildiyim et,baklagil ve pilav tam bi patlama. ..yalnışmıym?Olur mu kuru fasulye ve içindeki et çok yuksek protein içeriyi,yoğurt zaten hayvansal protein
Benim bildiyim et,baklagil ve pilav tam bi patlama. ..yalnışmıym?
Evet canım yanlış biliyorsun sadece pilav karbonhidrat tir onu da hic yemiyodum bu aksam yedim.karayaya gore kuruvaklagiller ,et ,tereyagi,sut,yogurt sinirsiz yeniyor.Benim bildiyim et,baklagil ve pilav tam bi patlama. ..yalnışmıym?
2.yiz canımKizlar derecemiz ne
Bilgin eksik degil aynuramOla bilir kızlar...demekki benim bilgim eksik bilgi...
Canim esmiyizz yine bende 71 oldum insallah bidahaki cumaya beraber 6li rakamlari goryryzzdorişe yemek yedirirken 3 tatlı kaşığı bulgur pilavı da yedim yazmayı unutmuşum
Supersin sosyalimmmm...bugünki sonuç sana iyi bi gaz olmuştur haaa...bbak dikkat edince ne güzel verdin. ..ddüşünsenize gelecek cuma 6lı rakamları göreceksiniz...ssizin yerinize ben sevindim yahu..Menum sabah 2 dlm ekmek 1 tatli jasigi pekmez peynir
Oglen aksam birlesik tavuk 1 jase yogurt corbasi 2 dlm ekmk
Ekmek biraz fazla oldu ama yarin yeniden sikicam kendimi
Spor 45dk leslie
O kekin aaltına cısss yazmak kalorisini almıyor biliyorsun dimi tubam?sabah : karatay kahvaltısıııı
öğlen misafirlkte bi dilim kek :) cııııssssssssssssssssssssssssssssssssss
akşam : mercimek köfte bol yeşillikk :))
su : 1 litre henüz devamı gelecek ...
spor 20 dk yürüdüm ..
Canim esmiyizz yine bende 71 oldum insallah bidahaki cumaya beraber 6li rakamlari goryryzz
O kekin aaltına cısss yazmak kalorisini almıyor biliyorsun dimi tubam?
sabah : karatay kahvaltısıııı
öğlen misafirlkte bi dilim kek :) cııııssssssssssssssssssssssssssssssssss
akşam : mercimek köfte bol yeşillikk :))
su : 1 litre henüz devamı gelecek ...
spor 20 dk yürüdüm ..
Menum sabah 2 dlm ekmek 1 tatli jasigi pekmez peynir
Oglen aksam birlesik tavuk 1 jase yogurt corbasi 2 dlm ekmk
Ekmek biraz fazla oldu ama yarin yeniden sikicam kendimi
Spor 45dk leslie
Aaa öyle mi süpeeer :) inşallah haftaya hedefimizi geçeriizz bilee
Bugün spor yapamadım ya olurda yapamazsam diye önlem aldım :)
Bende cok sevindim sonuclara baktimda bireysel derecem bile olabilir masallah bana hedeffffffff haftaya 69 hadi bismillahSupersin sosyalimmmm...bugünki sonuç sana iyi bi gaz olmuştur haaa...bbak dikkat edince ne güzel verdin. ..ddüşünsenize gelecek cuma 6lı rakamları göreceksiniz...ssizin yerinize ben sevindim yahu..
İyi aksamlar ...
Kizlar kurubaklagiller pro icersede karbonhidrattir
Lakin pilav patates gibi gl endeksi cok yuksrk olmadigindan diyette kullanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?