- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
tüm yiyeceklerde karbon vardır ama protein oranı daha yüksektir kuru baklagillerin
kısırlar mercimek köfeleri ohh olsa da yesek
menü de cuma ziyafeti olmuş galiba
Güya karatay yapiyozsabah : karatay kahvaltısıııı
öğlen misafirlkte bi dilim kek :) cııııssssssssssssssssssssssssssssssssss
akşam : mercimek köfte bol yeşillikk :))
su : 1 litre henüz devamı gelecek ...
spor 20 dk yürüdüm ..
tebrık ederım2.yiz canım
kac gundur hastaliktan dogru duzgun beslenemiyordum dun canim oyle bir kisir istedi kiiii kendimi zor tuttum gece gece.bugun de aksama kadar toplamda 2 kucuk sut ve 1 kivi yiyebilmistim aksam sooyle bi kisir yaptim doldurdum tabagi enemm tabagin yarisina bile gelmeden okadar sistim ki beeeen beeeen tabagimi oylece biraktim migdem kuculmus Allahim sonundaaaa.ha muhakkak yarina fazla cikacagim ama nerdeyse 1 aydir ekmek bulgur agzima degmemisti hakettigimi dusundum??
Bak tatlım eşimsin bundan sonra cis filan duymak istemiyorum.1 kilo için ödül olmaz.ben memnun değilim mesela az verdiğini düşünüyorum.sen de yemiceksin bende .daha fazla uzatma bu diyet suresini diyorum ve artık bahane beklemiyorum
Bak tatlım eşimsin bundan sonra cis filan duymak istemiyorum.1 kilo için ödül olmaz.ben memnun değilim mesela az verdiğini düşünüyorum.sen de yemiceksin bende .daha fazla uzatma bu diyet suresini diyorum ve artık bahane beklemiyorum
Evet zeynepcim baklagiller bitkisel prolardir , ama kendileri karbonhidrattir .tüm yiyeceklerde karbon vardır ama protein oranı daha yüksektir kuru baklagillerin
Aa sevindim diyetisyenin oyle soyledigine:)valla kaseyi biraz asmis olabilirim aynen fena sisim yesil cay soda ne varsa iciyorum.bi kac gun tarti kilo almisim gibi davranacak hazirlikliyim yarin sporla hallederim insalllah.Kisiri diyetsyenime gecenlerde acip tlelefon sordum tatlim bolz sebzrli ve az yagli kisir bi ogun bi kase abartmadan yenilebilir ama tabi hep hep degil can cekincesorun yok migdenjn kuculmesine cok sevndim bende kisira bayrlm bende uzun zmndr yemedim ama sebzesi bol domates salatalik maydonoz marol yapip yerim oglen tercih edilmeli tatlim cubku aksam hazmetmek zor kisiri
ha işte böyle....benim beklediyim de tam olarak böğle arkadaşlarBak tatlım eşimsin bundan sonra cis filan duymak istemiyorum.1 kilo için ödül olmaz.ben memnun değilim mesela az verdiğini düşünüyorum.sen de yemiceksin bende .daha fazla uzatma bu diyet suresini diyorum ve artık bahane beklemiyorum
her zamanki gibi supersinnnn...Menümü yazayim
Kahvaltı
yumurta haslamaasi
az peynir
bir dilim ekmek
öğlen
domates corbasi
bi kase yogurt
aksam
et yemegi 1 buyuk kasik
1 dilim ekmek
bol yagsiz salata
spor
1 saat yuruyus
15 dk muzik esliginde boks gibi vurdum minderesaati çoğaltcam adeti atlatayim
300 kere ip atladim
super bi bilgi olmuşa ablammm...Evet zeynepcim baklagiller bitkisel prolardir , ama kendileri karbonhidrattir .
Tum yiyeceklerde pro ,karbon ve yag bulunur ..
Ayrimlari ise hayvansal ve toprakdan geldiklerine gore ayrilir ..
Hayvansal gidalar prolar olarak gecer .
Topraktan gelen baklagiller bugday , princ ,bulgur, meyve
sebze . Bunlar karbonhidrattir .
Karbonlarin icinde ise gl endeksi dusuk onlari masumdur diyet icin .
girmişsiniz deyil her halde girmişiz olacaktıTebrikler kizlar yine dereceye girmissiniz :))
Nazar degmesin 7. Takima masallah ...
hmmm...zeynebimmm...gaza mı geldin neeee?Aynurcum aslında bildirim yapıldığında hedef yazıyoruz ya ona bence sen karar veren ne güzel olur
canım sen yarın mutlaka tartıya çık....o artıyı gözlerinle gör ki indirmek için çabalayasın...Aa sevindim diyetisyenin oyle soyledigine:)valla kaseyi biraz asmis olabilirim aynen fena sisim yesil cay soda ne varsa iciyorum.bi kac gun tarti kilo almisim gibi davranacak hazirlikliyim yarin sporla hallederim insalllah.
Kizlar pirinc bulgur nohut fasulye patates deli gibi kaciyorum ben bunlardan korkuyorum da eksiklik olacak diye ama bunlari yedigimde eksilemiyorum yazik kocamda hasret kaldi bir aydir,bugun kisiri iki tabak yedi:)rejim ayagina sayemde 108den 97ye indi sadece aksam yemeklerine dikkat etti gerci is yerinde Allah ne verdiyse yiyor deli oluyorum erkeklerin metabolizmasina ya.kosu bandini oturma odasininin karsisina koydum ben orda kan ter icinde kalirken pasa gobegini yaymis elinde cerez mac izliyor ona ragmen benden hizli kilo veriyor!!!
havvam suyunu artır mutlaka....haaa bi de senden aldığım nümunevi menülerden birrMenüm
Kahvaltı 8:00
1yuvarlak çavdar ekmeğe tost
Yarım bardak süt
Öğlen 13:00
Yarım kase çorba
2kadinbudu köfte
Salata
Ara
3badem
1kayisi
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Salata ayran
1.5lt su 1saat yürüyüş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?