Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kisiri diyetsyenime gecenlerde acip tlelefon sordum tatlim bolz sebzrli ve az yagli kisir bi ogun bi kase abartmadan yenilebilir ama tabi hep hep degil can cekince sorun yok migdenjn kuculmesine cok sevndim bende kisira bayrlm bende uzun zmndr yemedim ama sebzesi bol domates salatalik maydonoz marol yapip yerim oglen tercih edilmeli tatlim cubku aksam hazmetmek zor kisiri

Menümü yazayim

Kahvaltı

yumurta haslamaasi
az peynir
bir dilim ekmek

öğlen
domates corbasi
bi kase yogurt

aksam
et yemegi 1 buyuk kasik
1 dilim ekmek
bol yagsiz salata

spor
1 saat yuruyus
15 dk muzik esliginde boks gibi vurdum mindere saati çoğaltcam adeti atlatayim
300 kere ip atladim

off aynen yaa uzar böyle diyet süresi ...

tamam yapmiceyyimm artk söz :))

tüm yiyeceklerde karbon vardır ama protein oranı daha yüksektir kuru baklagillerin
Evet zeynepcim baklagiller bitkisel prolardir , ama kendileri karbonhidrattir .
Tum yiyeceklerde pro ,karbon ve yag bulunur ..

Ayrimlari ise hayvansal ve toprakdan geldiklerine gore ayrilir ..

Hayvansal gidalar prolar olarak gecer .

Topraktan gelen baklagiller bugday , princ ,bulgur, meyve
sebze . Bunlar karbonhidrattir .
Karbonlarin icinde ise gl endeksi dusuk onlari masumdur diyet icin .

Aynurcum aslında bildirim yapıldığında hedef yazıyoruz ya ona bence sen karar veren ne güzel olur

Aa sevindim diyetisyenin oyle soyledigine:)valla kaseyi biraz asmis olabilirim aynen fena sisim yesil cay soda ne varsa iciyorum.bi kac gun tarti kilo almisim gibi davranacak hazirlikliyim yarin sporla hallederim insalllah.

Kizlar pirinc bulgur nohut fasulye patates deli gibi kaciyorum ben bunlardan korkuyorum da eksiklik olacak diye ama bunlari yedigimde eksilemiyorum yazik kocamda hasret kaldi bir aydir,bugun kisiri iki tabak yedi:)rejim ayagina sayemde 108den 97ye indi sadece aksam yemeklerine dikkat etti gerci is yerinde Allah ne verdiyse yiyor deli oluyorum erkeklerin metabolizmasina ya.kosu bandini oturma odasininin karsisina koydum ben orda kan ter icinde kalirken pasa gobegini yaymis elinde cerez mac izliyor ona ragmen benden hizli kilo veriyor!!!

ha işte böyle....benim beklediyim de tam olarak böğle arkadaşlar
her zamanki gibi supersinnnn...
super bi bilgi olmuşa ablammm...
Tebrikler kizlar yine dereceye girmissiniz :))
Nazar degmesin 7. Takima masallah ...
girmişsiniz deyil her halde girmişiz olacaktı
Aynurcum aslında bildirim yapıldığında hedef yazıyoruz ya ona bence sen karar veren ne güzel olur
hmmm...zeynebimmm...gaza mı geldin neeee?

canım sen yarın mutlaka tartıya çık....o artıyı gözlerinle gör ki indirmek için çabalayasın...

havvam suyunu artır mutlaka....haaa bi de senden aldığım nümunevi menülerden birr

ben de menümü yazayım...bugünü hafif geçirdim günü ,pazar universiteden arkadaşlarımız gelecek nişanlılarıyla.ben kocamla universitede aynı sınıfdaydım...oradan 5erkek ve nişanlıları arkadaşız....ikisyle daha çok yakınız.onlar yarından gelecek,yatılılar...diyer 2si de yeni nişanlandı nişanlılarını da alıp pazar gelecekler...kızımı da yarın sabah annemlere yolluyorum...inşallah güzel mi güzel 2gün geçiririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…