Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay ne güzel keyifli bi hafta sonu bekliyor sizi.
çok kıskandım bir araya gelmenizi çok özlediğimi hatırladım arkadaşlarımı biz ayrı şehirleri geç ayrı ülkelerdeyiz şimdi=)

evet günlük raporumu vereyim.
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
kırmızı biber ,peynir
1 kaşık zeytin ezmesi

Öğle
1 porsiyon yoğurt

Ara
1 bardak tze portakal suyu

Akşam
1 kase sulu patates yemeği (patatese herkes karşı ama ben değilim patates tükettikçe zayıflıyorum bilesiniz )

Su: 2 lt
Spor: lesli 1 milecik

ay ne güzel keyifli bi hafta sonu bekliyor sizi.
çok kıskandım bir araya gelmenizi çok özlediğimi hatırladım arkadaşlarımı biz ayrı şehirleri geç ayrı ülkelerdeyiz şimdi=)
biz sık toplanırız böğle...kocamın da arkadaşları ya onda yoksa nerdeeee....

Sırf tubanin hedefini görebilmek için tel.den tek tek geri gittim sayfalara bakıp.65 yazıyor muş hedefi.bi 65 olmasa göreyim seni .çok ciddiyim

bu arada az evvel sen 66 yazmışın ben de 65 algıladım onu şimdi fark ettim sen deyince

biz sık toplanırız böğle...kocamın da arkadaşları ya onda yoksa nerdeeee....
ortak arkadaş olması güzel. şanşlısın=) bende erkek arkadaşımla üniversitede tanıştım ama biz o zaman ayrılınca ortak arkadaşlarımızdan uzaklaştık farklı gruplarımız oldu. benim en yakın arkadaşlarımsa onun haz etmediği tanıdıklar şböle oluncada çok keyif vermiyor mecbur kaldıgı için aynı ortamda olması . ama olsun yinede keske aynı ülkede hatta şehirde olsakta bi araya gelebilsek. Bol bol tadını çıkar haftasonunun.
kv bulaşmaz uğramaz inş .

Tamam anlaştıktan o zaman.76 li rakamları görsem mutluluktan uçucam bende.tamamdir görev başlamıştır o zaman v
zeynepti insaAllah yanlis hatirlamiyorumdur biran once kabizlik sorununu cozmen lazim sabahlari kuru kaysi ye yemeklerini seviyorsan birazdaha acili ye birde ne kadar dogru bilmiyorum dokuzlu cayla besli cayi karistirip gunde bir bardak icerdim oda faydali oluyor kolay gelsin arkadasim...

Evet canım zeynep adim .her sabah kayısı yiyorum aslında karatay yaptığım için.yeşil cay ve karışım kayisili form çayları da iciyorum ama neden boyle oldum anlamadım.hayatım boyunca hic bu sorunu yasamamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…