ay ne güzel keyifli bi hafta sonu bekliyor sizi.ben de menümü yazayım...bugünü hafif geçirdim günü ,pazar universiteden arkadaşlarımız gelecek nişanlılarıyla.ben kocamla universitede aynı sınıfdaydım...oradan 5erkek ve nişanlıları arkadaşız....ikisyle daha çok yakınız.onlar yarından gelecek,yatılılar...diyer 2si de yeni nişanlandı nişanlılarını da alıp pazar gelecekler...kızımı da yarın sabah annemlere yolluyorum...inşallah güzel mi güzel 2gün geçiririm...
evet kuzmmm..Tubacim bi daha duymayayim bak .sende beni uyar.hedefin 66 miydi su an
biz sık toplanırız böğle...kocamın da arkadaşları ya onda yoksa nerdeeee....ay ne güzel keyifli bi hafta sonu bekliyor sizi.
çok kıskandım bir araya gelmenizi çok özlediğimi hatırladım arkadaşlarımı biz ayrı şehirleri geç ayrı ülkelerdeyiz şimdi=)
zeynebim bilsem böğle gaza geleceyini kuralları çiyner seni seni ilk haftadan alırdım listeyeSırf tubanin hedefini görebilmek için tel.den tek tek geri gittim sayfalara bakıp.65 yazıyor muş hedefi.bi 65 olmasa göreyim seni .çok ciddiyim
evet hedfim 65 :)Sırf tubanin hedefini görebilmek için tel.den tek tek geri gittim sayfalara bakıp.65 yazıyor muş hedefi.bi 65 olmasa göreyim seni .çok ciddiyim
Sırf tubanin hedefini görebilmek için tel.den tek tek geri gittim sayfalara bakıp.65 yazıyor muş hedefi.bi 65 olmasa göreyim seni .çok ciddiyim
Yok kocaminkini kendi tel.ime bağlıyorumzeynebim bilsem böğle gaza geleceyini kuralları çiyner seni seni ilk haftadan alırdım listeyene oldu kuzu düzeldimi netin?
Benim yazdığım hedef 77 idi ama bu hafta anlasalim ben 76 küsür ü göreyim diyorum.sende 65 i olurmubu arada az evvel sen 66 yazmışın ben de 65 algıladım onu şimdi fark ettim sen deyince
Benim yazdığım hedef 77 idi ama bu hafta anlasalim ben 76 küsür ü göreyim diyorum.sende 65 i olurmu
ortak arkadaş olması güzel. şanşlısın=) bende erkek arkadaşımla üniversitede tanıştım ama biz o zaman ayrılınca ortak arkadaşlarımızdan uzaklaştıkbiz sık toplanırız böğle...kocamın da arkadaşları ya onda yoksa nerdeeee....
Tamam anlaştıktan o zaman.76 li rakamları görsem mutluluktan uçucam bende.tamamdir görev başlamıştır o zamanSÜÜÜPERRR OLURR :)))
ben de 65 i görürsem hava i fişek gibi yükselerim göğeeeee :)))Tamam anlaştıktan o zaman.76 li rakamları görsem mutluluktan uçucam bende.tamamdir görev başlamıştır o zamanv
inanmak basarmanin yarisidir..istersen olmiyacak birsey degil yesil cay tavsiye ederim birde spora agirlik ver kesinlikleTamam anlaştıktan o zaman.76 li rakamları görsem mutluluktan uçucam bende.tamamdir görev başlamıştır o zamanv
zeynepti insaAllah yanlis hatirlamiyorumdur biran once kabizlik sorununu cozmen lazim sabahlari kuru kaysi ye yemeklerini seviyorsan birazdaha acili ye birde ne kadar dogru bilmiyorum dokuzlu cayla besli cayi karistirip gunde bir bardak icerdim oda faydali oluyor kolay gelsin arkadasim...Tamam anlaştıktan o zaman.76 li rakamları görsem mutluluktan uçucam bende.tamamdir görev başlamıştır o zamanv
Çok tesekkur ederim tatlım önerilerinize açığıminanmak basarmanin yarisidir..istersen olmiyacak birsey degil yesil cay tavsiye ederim birde spora agirlik ver kesinlikle
Evet canım zeynep adim .her sabah kayısı yiyorum aslında karatay yaptığım için.yeşil cay ve karışım kayisili form çayları da iciyorum ama neden boyle oldum anlamadım.hayatım boyunca hic bu sorunu yasamamistimzeynepti insaAllah yanlis hatirlamiyorumdur biran once kabizlik sorununu cozmen lazim sabahlari kuru kaysi ye yemeklerini seviyorsan birazdaha acili ye birde ne kadar dogru bilmiyorum dokuzlu cayla besli cayi karistirip gunde bir bardak icerdim oda faydali oluyor kolay gelsin arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?