- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
istersen birde dokuzlu cayi deneEvet canım zeynep adim .her sabah kayısı yiyorum aslında karatay yaptığım için.yeşil cay ve karışım kayisili form çayları da iciyorum ama neden boyle oldum anlamadım.hayatım boyunca hic bu sorunu yasamamistim
tebrik ederim canım yarın sabah tekrar tartıl ondan mı anlarsın:)
öfff regl var bide benimde geliooo 85 biraz zor ama inşallah olur:))
ben hep sabah 8de tartılıyorum hep aynı saatte ve hep aynı kıyafetle tartıl canım :))
tebrikler canım :))
regl haftaları hep sıkıntı oluyor sabit olman bile güzel bende + bile çıkıyor malasef :)
bendee baktım ona ayrı almak cidden daha fazlaya mal oluyor ben gittigidiyordan aldım güzeldi 89a 13 parça aldım ben funda hepsiburadadan aldı bi bak istersen
bi yarışmada söylediler antibiyotik ödem yapar diye ben de onların yalancısıyım :)
tebrikler canım inşallah hedefine ulaşırsın:)
tebrikler canım :))
tebriklerrr :)))
bazı haftalar vücut kendini korumaya alıyor öyle bi dönemde olabilir misin acaba bence haftaya daha iyi bi sonuç alacaksın canım
aç karnına spor yapma canım yemekle sporun arası 2 saat olmalıymış
birde sabah sporu çok iyi ben de yapabilmek isterdim ama olmuyor malasef
tebriklerr:))
tebrikler:))
çok ön yargılı olup aşkın en güzel zamanları bence böyle geçirme tadını çıkar anın olmazsa zaten olmaz :)
bende isteyebilir miyim ki? :)
yaa ne güzel annen gelmiş keşke artık benim annemde gelsee
ayyy bende şimdi gördüm tebrik ederim canım takımımıza hayırlı olur inşallah yardımcılığın:))
senin ikizlerin mi var ?
tebriklerr
evlat cevizse torun ceviz içi derler bizim orda :))
aaa benim sanki başlangıç kilom alınmamıştı
benim setim gelmiş ben evde yokken şimdi gidip alcam bakalım plates nasıl bi sonuç verecek :)
az kaldı yarın tatill :))
yüzün nasıl oldu ki şişin indi mi biraz ?
ayy evet öyle oldu galibaO zamannn bu hafta üzerinizde büyüüük bi mesuliyyet var...ikinizde sımsıkı bağlanıyorsunuz diyetinize...tamamem cıssız ve iyi sporlu günler sizi bekliyorrr...
Pilav ve kuru fasülye biraz cısımsı sankiMenüm
Sabah
Karatay kahvaltısı
Aksam
Etli kuru fasulye ,2-3 kaşık pilav,ayran
Su iciyorum ama bugün ölçmedim, bir kayisili form çayı bir de yeşil cay içtim.
On numara bir menüüümenüm
sabah kızarmış ekmek, peynir, maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay
öğle fasulye pilaki
ara kakaolu süt
akşam tereyağında yağsız et kavurma, salata (mor ve beyaz lahana,havuç,maydanoz,yeşil soğan)
Daha neeleerr neleeerr olacak canım sen yeterki azimle devam et :) Ama tabi bu durumu kısırla görmen pek olmamış ama neysekac gundur hastaliktan dogru duzgun beslenemiyordum dun canim oyle bir kisir istedi kiiii kendimi zor tuttum gece gece.bugun de aksama kadar toplamda 2 kucuk sut ve 1 kivi yiyebilmistim aksam sooyle bi kisir yaptim doldurdum tabagi enemm tabagin yarisina bile gelmeden okadar sistim ki beeeen beeeen tabagimi oylece biraktim migdem kuculmus Allahim sonundaaaa.ha muhakkak yarina fazla cikacagim ama nerdeyse 1 aydir ekmek bulgur agzima degmemisti hakettigimi dusundum??
Bunu görene kadar on numaraydı dokuza düştü :))))dorişe yemek yedirirken 3 tatlı kaşığı bulgur pilavı da yedim yazmayı unutmuşum
Evet öyleymiş galiba bende netten öğrendim :)))Anaam biz ramstore sizin migrosmuymuş...
Aynuram benim doktorum bana protein ağırlıklı bir diyet yaptırdığı için aslında çorba, bakliyat ve sebze dahi kesinlikle yasak. Sebzenin sebebi sanırım fazla tok tutmuyor diye. Bakliyatta içerisindeki karbonhidrattan ötürü. Çorba ise içerisinde kimi zaman patates, kimi zaman bakliyat vb herşeyle çorba oluyor muhtemelen o yüzdenBenim bildiyim et,baklagil ve pilav tam bi patlama. ..yalnışmıym?
Bu haftan süperdiii zaten vee bence böyle çok güzel devam edeceksinMenum sabah 2 dlm ekmek 1 tatli jasigi pekmez peynir
Oglen aksam birlesik tavuk 1 jase yogurt corbasi 2 dlm ekmk
Ekmek biraz fazla oldu ama yarin yeniden sikicam kendimi
Spor 45dk leslie
Keek miiiii ? Aman yarabbimmmsabah : karatay kahvaltısıııı
öğlen misafirlkte bi dilim kek :) cııııssssssssssssssssssssssssssssssssss
akşam : mercimek köfte bol yeşillikk :))
su : 1 litre henüz devamı gelecek ...
spor 20 dk yürüdüm ..
Ve yine benim eşiiiiiimmmmmmMenümü yazayim
Kahvaltı
yumurta haslamaasi
az peynir
bir dilim ekmek
öğlen
domates corbasi
bi kase yogurt
aksam
et yemegi 1 buyuk kasik
1 dilim ekmek
bol yagsiz salata
spor
1 saat yuruyus
15 dk muzik esliginde boks gibi vurdum minderesaati çoğaltcam adeti atlatayim
300 kere ip atladim
Aslında güzel diyorsun ama herkesin bünyesi bir olamayabiliyor. Yaşa görede çok değişiyor bu durum metabolizmalarımız farklı. Örneğin doktorumun söylediğine göre 40 yaş üstüydü galiba 0,5 kg normal iken daha genç kişilerde 1-1,5 kg normal kabul ediliyorAynurcum aslında bildirim yapıldığında hedef yazıyoruz ya ona bence sen karar veren ne güzel olur
Süpeeerr bir menüüMenüm
Kahvaltı 8:00
1yuvarlak çavdar ekmeğe tost
Yarım bardak süt
Öğlen 13:00
Yarım kase çorba
2kadinbudu köfte
Salata
Ara
3badem
1kayisi
Akşam
Fırında sebzeli tavuk
Salata ayran
1.5lt su 1saat yürüyüş yaptım
Patates dedin beni bitirdinevet günlük raporumu vereyim.
Kahvaltı
1 yumurtadan omlet
kırmızı biber ,peynir
1 kaşık zeytin ezmesi
Öğle
1 porsiyon yoğurt
Ara
1 bardak tze portakal suyu
Akşam
1 kase sulu patates yemeği (patatese herkes karşı ama ben değilim patates tükettikçe zayıflıyorum bilesiniz)
Su: 2 lt
Spor: lesli 1 milecik
Veee yine güzeeel bir menüü dahaarkadaşlarla iş çıkışı yemeği birlikte yedik ama bozmadım diyetimi falan :) bozmak da yok zaten bana uygun şeyler yedim
menümü yazayım şimdi
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta, biraz beyaz peynir,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:1 kase kadar sebzeli türlü , yoğurt
ara:1 elma, 1 bardak ıhlamur
akşam:1 porsiyon kuşbaşı, salata, 1 bardak ayran
ara:2 bardak çay
2 litre su, 40 dakika yürüyüş
Pilav ve kuru fasülye biraz cısımsı sanki
On numara bir menüüü
Daha neeleerr neleeerr olacak canım sen yeterki azimle devam et :) Ama tabi bu durumu kısırla görmen pek olmamış ama neyse
Bunu görene kadar on numaraydı dokuza düştü :))))
Evet öyleymiş galiba bende netten öğrendim :)))
Aynuram benim doktorum bana protein ağırlıklı bir diyet yaptırdığı için aslında çorba, bakliyat ve sebze dahi kesinlikle yasak. Sebzenin sebebi sanırım fazla tok tutmuyor diye. Bakliyatta içerisindeki karbonhidrattan ötürü. Çorba ise içerisinde kimi zaman patates, kimi zaman bakliyat vb herşeyle çorba oluyor muhtemelen o yüzdenVe aksine çerez serbest :)
Bu haftan süperdiii zaten vee bence böyle çok güzel devam edeceksin
Keek miiiii ? Aman yarabbimmm
Ve yine benim eşiiiiiimmmmmm
Aslında güzel diyorsun ama herkesin bünyesi bir olamayabiliyor. Yaşa görede çok değişiyor bu durum metabolizmalarımız farklı. Örneğin doktorumun söylediğine göre 40 yaş üstüydü galiba 0,5 kg normal iken daha genç kişilerde 1-1,5 kg normal kabul ediliyor
Süpeeerr bir menüü
Patates dedin beni bitirdinHaydii bakalım inşallaaahhh
Veee yine güzeeel bir menüü daha
Bugün 10200 adım yani 6,72 km yürümüşüm. En iyisi uyuyayımmm
bu grup bildigim kadar cok dolu paylasim alanina yazabilirsiniz katilmak isteyenler topigine bir grupdavet edecektirarkadaslar benimde acil kilo vermem lazim yarismaniza beni de alirmisiniz
Sagol canim esim senin destegin bana guc veriyor
Ne mutlu senin kilo vermene destek olabiliyorsamSupersinnnn
Evet paylaşım alanına yazabilirsin, uygun olan bir takım davet edecektirarkadaslar benimde acil kilo vermem lazim yarismaniza beni de alirmisiniz
Vaawwww hayretim sasti dereceye mi girmisimmm bu hFtada birinci olmaya calisicam
Kimsecikler yok muu
Anca gelebildimm
Biriniz de beni merak etmemissiniz
bukett burdasın goruyorummm
bende takılıyorum oyle bebegm napiim :)Uyku tutmadi kuzummmm oturuyomsen naposun ozlettin kendini
bende takılıyorum oyle bebegm napiim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?