Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yok canım ya yola çıkmıştım 2 günlük çok dikkat edemedim spor da olmayınca bu kadar oldu

O zamannn bu hafta üzerinizde büyüüük bi mesuliyyet var...ikinizde sımsıkı bağlanıyorsunuz diyetinize...tamamem cıssız ve iyi sporlu günler sizi bekliyorrr...
ayy evet öyle oldu galiba 1.oluruz inşallah biz eşimle çalışmalara başladık bu hafta çok iyi olcaz inşallah

arkadaşlarla iş çıkışı yemeği birlikte yedik ama bozmadım diyetimi falan :) bozmak da yok zaten bana uygun şeyler yedim
menümü yazayım şimdi
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,1 yumurta, biraz beyaz peynir,domates,salatalık, 1 bardak çay
ara:1 bardak çay
öğle:1 kase kadar sebzeli türlü , yoğurt
ara:1 elma, 1 bardak ıhlamur
akşam:1 porsiyon kuşbaşı, salata, 1 bardak ayran
ara:2 bardak çay
2 litre su, 40 dakika yürüyüş

Menüm
Sabah
Karatay kahvaltısı

Aksam
Etli kuru fasulye ,2-3 kaşık pilav,ayran

Su iciyorum ama bugün ölçmedim, bir kayisili form çayı bir de yeşil cay içtim.
Pilav ve kuru fasülye biraz cısımsı sanki
On numara bir menüüü
Daha neeleerr neleeerr olacak canım sen yeterki azimle devam et :) Ama tabi bu durumu kısırla görmen pek olmamış ama neyse
dorişe yemek yedirirken 3 tatlı kaşığı bulgur pilavı da yedim yazmayı unutmuşum
Bunu görene kadar on numaraydı dokuza düştü :))))
Anaam biz ramstore sizin migrosmuymuş...
Evet öyleymiş galiba bende netten öğrendim :)))
Benim bildiyim et,baklagil ve pilav tam bi patlama. ..yalnışmıym?
Aynuram benim doktorum bana protein ağırlıklı bir diyet yaptırdığı için aslında çorba, bakliyat ve sebze dahi kesinlikle yasak. Sebzenin sebebi sanırım fazla tok tutmuyor diye. Bakliyatta içerisindeki karbonhidrattan ötürü. Çorba ise içerisinde kimi zaman patates, kimi zaman bakliyat vb herşeyle çorba oluyor muhtemelen o yüzden Ve aksine çerez serbest :)
Menum sabah 2 dlm ekmek 1 tatli jasigi pekmez peynir
Oglen aksam birlesik tavuk 1 jase yogurt corbasi 2 dlm ekmk
Ekmek biraz fazla oldu ama yarin yeniden sikicam kendimi
Spor 45dk leslie
Bu haftan süperdiii zaten vee bence böyle çok güzel devam edeceksin
Keek miiiii ? Aman yarabbimmm
Ve yine benim eşiiiiiimmmmmm

Aynurcum aslında bildirim yapıldığında hedef yazıyoruz ya ona bence sen karar veren ne güzel olur
Aslında güzel diyorsun ama herkesin bünyesi bir olamayabiliyor. Yaşa görede çok değişiyor bu durum metabolizmalarımız farklı. Örneğin doktorumun söylediğine göre 40 yaş üstüydü galiba 0,5 kg normal iken daha genç kişilerde 1-1,5 kg normal kabul ediliyor
Süpeeerr bir menüü
Patates dedin beni bitirdin Haydii bakalım inşallaaahhh
Veee yine güzeeel bir menüü daha

Sagol canim esim senin destegin bana guc veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…