Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın herkeseee...sizde daha gün ağarmamışdır,gerçi bizde de ağarmadı daha...kızımı babasıyla ananneye yolladım babasıyla,arkadaşlardan birinin nişanlısı 1 2 saat geleceyni söğledi,ondan uyumadım bende...kalkıp kahvaltı edeyim...boğazım fena fena...şişmiş sanki ağzımdan çıkacak...bu arada bu iki gün az gelicem muhtemelen...idare edin.topiymizi boş bırakmayınnnn....

Uğramaz mı?oolur mu hiiiçççç?bence 1saat bile çekilmeyecek yanımızdan...paylaşıcam burada

Gunaydin kizlar yinebe veyeniden yuruyuse gidiyorum.tok karnina yurumeyi hic denemedim sanki ac yuruyunce etkisi oluyor bana yada tamamen pskolojk olblr bu arada pazr gunleri pek giremiyorum amaben haftann yedi gunu yuruyorum haadi hepinize bol eksili neseli sporlu bir gun diliyorum

günaydınlar herkese . kaptanım eğlenceli ve güzel geçen bir haftasonu diliyorum .
bugünkü menümüde belirlemişken yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
yeşil mercimek yemeği
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
yumurtalı kavurma bol soğanlı ( bu arada kavurma ev yapımı anneciğim yapmıştı sağolsun )
yoğurt

Canım bende senin gibi kahvaltıdan önce mi sonra mı diye düşünüyordum ki doktoruma sordum kahvaltıdan sonra dedi :)
dün spor olarak 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step 2,5 litre su içildi .
ve kaptanım düne göre tartıda 1 kilo eksik çıktım :)
Menü su spor süper daha ne olsun :)
Sutlu turk kahvesi 2ceviz 7 siyah uzumle gune basladim bismillah
Ogle yogurtlu kirmizi biber
Aksam salata baalik yiycem insallah
Eliiif esim sen ne yuycen bak bu hafta 6lari gorucezzzzz tamam mi
Eveeettttt :)

Sutlu turk kahvesi 2ceviz 7 siyah uzumle gune basladim bismillah
Ogle yogurtlu kirmizi biber
Aksam salata baalik yiycem insallah
Eliiif esim sen ne yuycen bak bu hafta 6lari gorucezzzzz tamam mi

eşim tebrikler

bende ne yapsam diye az önce eşime soruyordum 'patates püresi yap' dedi dedim o yemek mi

balık istiyordu canım balık alayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…