- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
optum tatlımmm burdayım bennKimsecik yokbende kitap okuyimmm uykum gelir belki gelmezzsee yine gelirim fistigim öpüyorum seniii
Ay canım benim etmezg olur muyum çok merak ettim canımmmm.ama yazmaya fırsat olmadı...Kimsecikler yok muu
Anca gelebildimm
Biriniz de beni merak etmemissiniz
Uğramaz mı?oolur mu hiiiçççç?bence 1saat bile çekilmeyecek yanımızdan...paylaşıcam buradaortak arkadaş olması güzel. şanşlısın=) bende erkek arkadaşımla üniversitede tanıştım ama biz o zaman ayrılınca ortak arkadaşlarımızdan uzaklaştıkfarklı gruplarımız oldu. benim en yakın arkadaşlarımsa onun haz etmediği tanıdıklar şböle oluncada çok keyif vermiyor mecbur kaldıgı için aynı ortamda olması . ama olsun yinede keske aynı ülkede hatta şehirde olsakta bi araya gelebilsek. Bol bol tadını çıkar haftasonunun.
kv bulaşmaz uğramaz inş .
Evvet sosyalimmm..kkucak dolusu tebriklerrrr...mucks,mucks...Vaawwww hayretim sasti dereceye mi girmisimmm bu hFtada birinci olmaya calisicam
Canım bende senin gibi kahvaltıdan önce mi sonra mı diye düşünüyordum ki doktoruma sordum kahvaltıdan sonra dedi :)Gunaydin kizlaryinebe veyeniden yuruyuse gidiyorum.tok karnina yurumeyi hic denemedim sanki ac yuruyunce etkisi oluyor bana yada tamamen pskolojk olblr bu arada pazr gunleri pek giremiyorum amaben haftann yedi gunu yuruyorum haadi hepinize bol eksili neseli sporlu bir gun diliyorum
günaydınlar herkese . kaptanım eğlenceli ve güzel geçen bir haftasonu diliyorum .
bugünkü menümüde belirlemişken yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin
öğlen
yeşil mercimek yemeği
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
yumurtalı kavurma bol soğanlı ( bu arada kavurma ev yapımı anneciğim yapmıştı sağolsun )
yoğurt
Menü su spor süper daha ne olsun :)dün spor olarak 50 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step 2,5 litre su içildi .
ve kaptanım düne göre tartıda 1 kilo eksik çıktım :)
Eveeettttt :)Sutlu turk kahvesi 2ceviz 7 siyah uzumle gune basladim bismillah
Ogle yogurtlu kirmizi biber
Aksam salata baalik yiycem insallah
Eliiif esim sen ne yuycen bak bu hafta 6lari gorucezzzzz tamam mi
Sutlu turk kahvesi 2ceviz 7 siyah uzumle gune basladim bismillah
Ogle yogurtlu kirmizi biber
Aksam salata baalik yiycem insallah
Eliiif esim sen ne yuycen bak bu hafta 6lari gorucezzzzz tamam mi
Farkindayim bitanemm cuma gunuydu malumAy canım benim etmezg olur muyum çok merak ettim canımmmm.ama yazmaya fırsat olmadı...
İnsallah huysuzluk etmez aynuram iyi vakit gecir hakkin senin :)Allahımmmm ne olur kızım huysuzluk etmesin de güzel iki gün geçireyim.yolluyorum oraya rahat olayım aksine aklım orda kalıyor,ya annemi yorarsa diye. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?