Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Noldu mavişim hayirdir insallah
Kuzum. Biraz uzun olacak, ama anlatayım;
Benim 4 yılı aşkın bi süredir devam eden bi ilişkim var. Çoğunlukla hep uzaktan uzağa devam ettirdik. Senede 1 ya da 2 defa görüşebiliyorduk. Kendisiyle memleketimiz aynı. Ailesi falan da memlekette yani yaşadığım şehirde yerleşik bir hayatı yok. Bu zamana kadar ya memlekette çalışıyordu ya da yurt dışında. 4 ay önce buraya geldi, iş buldu, çalışıyordu derken babası aradı geçen gün. Yurt dışında sürekli gittikleri yerde daha güzel bir iş çıkmış. Ben bu yaz mezun oluyorum. Mezuniyetten sonra artık ciddi bi adım atmak istiyoruz. O da burda kazandığı paranın bize yetmeyeceğini ve hazırlık aşamasında babasının çağırdığı işin bizim için daha iyi olacağını söylüyor. Özetle, gitmesi gerekiyor yine. 10 güne kadar çok uzaklara gidecek yine.

Uzaklik cok zor bilirim kuzum ALLAH kavustursun sonucta is iyi oldugu içn yuvanizi erken kurabilmrk icn gidiyor ALLAH temelli ayrilik vermesn belki oraya gtmesi evlenmenizi hizlandrir canim

Uzaklik cok zor bilirim kuzum ALLAH kavustursun sonucta is iyi oldugu içn yuvanizi erken kurabilmrk icn gidiyor ALLAH temelli ayrilik vermesn belki oraya gtmesi evlenmenizi hizlandrir canim
Çok zor çok... Eksik istiyorum kendimi. Herşey yarım gibi geliyor...
Amin kuzum benim amin.. Bizim için gittiğini bilsem de kabullenmek zor geliyor.
Sanırım ben kırdım onu dün gece. Hep suçladım gidiyosun, beni bırakıyosun falan diyerek... Nasıl toparlayacağımı da bilmiyorum şimdi.. Benim onu anlamadığımı düşünüyor.

Uzakta olmak sorunları buyutuyor kuzum kavgalar oluyor özlem cok oluyor cok zor bilirim eksik oluyor bi yanın ALLAH butun sevenleri yuva kurmayi nasp etsin INŞALLAH duzelir araniz merak etme ustnede gitme sabretmek lazim kuzum

Uzakta olmak sorunları buyutuyor kuzum kavgalar oluyor özlem cok oluyor cok zor bilirim eksik oluyor bi yanın ALLAH butun sevenleri yuva kurmayi nasp etsin INŞALLAH duzelir araniz merak etme ustnede gitme sabretmek lazim kuzum
Çok haklısın canım. Çok seviyoruz birbirimizi. Ben O'nu bir ömür de beklerim, ama işte duygularımın etkisiyle çok kızdım dün. "Gitmek benim için de çok zor ama sen çok zorlaştırıyorsun" falan dedi. Ben gönlünü nasıl alacağım onun? Var mı bi fikrin?

canım ya sadece 10 gün gidecekmiş ya hiç göremeyecek olsaydın ...
bak bana benim uzun dönemli bir ilişkim var 3 yılı devirdik ayrı şehirlerdeyiz birkaç ayda anca görüşüyoruz
çalışmamız lazım para biriktirmemiz lazım bu sene sonunda biz de ciddi bir adım atacağız artık ve her şey o kadar karmaşık ki... ne güzel sadece 10 gün uzakta kalacaksın ya benim gibi aylarca kalacak olsaydın ne yapardın sıkma canını bence

Tatlım, 10 gün sonra gidecek. Aylarca gelmeyecek. En az 3 ay ayrı kalacağız ki o da iyi olan ihtimale göre 3 su yani. :/ Başka bi yerde işe başlayacak.. O uzaktayken burda el ele gördüğüm her çift yüreğime saplanıyor sanki.

Ki ben yeri geldi 1 koca yıl göremedim onu mesafeler yüzünden.

Geri ne zama gelicek bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…