Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güzel tatlm .. ben de ekmek yedim bugün kahvaltıda .. köy yufkası göndermişleer bize hep onlar yüzünden .. bi ara ne güzel tam bırakmıştım ..

Kuzum simdi girdim gordum yazini.
acikcaci bende olsam sitem ederdim biz bayanlar cok duugusaliz oyuzden tepki gosteriyoruz kuzum birbirimizini omur boyu cok cok sevin INSALLAH en onemlisi kalpteki sevgi zaten kuzum seni sevdigim icn ayri kalcagimzdan dolayi agir tepki gosterdim kusra bakma dersin sirinlik yaparsin zaten gonlunu almis olursun kuzum mutluluklar dilerim tatlim[/QUOTE]
Yapacağım artık bir şeyler kuzum. Çok sağol güzel dileklerin için :)

Bende yemiyodum da kıyma sulu olunca ekmeksiz yiyemedim ya .

evet bazen oluyo öyle .. aslında karaty yazın çok daha güzel yapılıyor .. çünkü salatalk domates fln hepsi taze taze oluyor .. şimdi mevsimi olmadığı için ben yiyemiyorum kahvaltılarım çok doyurucu olmuyor yani

Canim ya sen ayni bensin
vallla ya yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu .. hele şerbetli tatlılar . haftada iki üç kez yapardımm yerdim .. ama şimdi yapmıyorumm ..

şerbetli tatlı görünce işte en tatlı zehir diyorum uzak duruyorum :)

Yapacağım artık bir şeyler kuzum. Çok sağol güzel dileklerin için :) [/QUOTE]

Ne demek kuzum icindekilerini paylasrsan zaten seni anlar buarada eger canin sklirsa dertlesiriz kuzum ben burdayim uzme kendini

Canım şuan takımımız oldukça dolu dilersen katılmak isteyenler topiğine yazarsan uygun olan bir takım davet edecektir

Sabah (12 gibi): yarım haşlanmış yumurta, iki ince dilim salam, çeyrek Salatalık, çay

Akşam(6-7) : 3 sıkım Çiğ köfte, birkaç dilim fırınlanmış patates.

Su: 1.5 lt

Spor: yapamadım bu ara fırsat bulamıyorum okuldan stajdan ve evdeki misafirlerden

o hemen affeder canım seni :) üzülme sen canın sıkıldıkça yaz bize biz destek oluruz bak ben de aynıyım aylardır görmüyorum

boks mu yaptın canım nasıl yaptın

o hemen affeder canım seni :) üzülme sen canın sıkıldıkça yaz bize biz destek oluruz bak ben de aynıyım aylardır görmüyorum
Affeder inşallah yaa aslında affediyor çabucak ama benim içim içini yiyor. Onu üzdükçe kendimden soğuyorum yaaaa :) sana da Allah kolaylık versin canım benim sabrımızın karşılığını alırız inşallah

o affettikten sonra boşver canım ama zaten uzak oluyorsunuz bir de üzmeyin birbirinizi :)
amin canımm inşallah

Tatlım okudum yazdıklarını Allah kavuştursun. Ne yazık ki gelecek kurmak çok zor yeterli imkan olmayınca. Uzaklıkta ayrı bir zor ama klasik olacak olsada sevgi herşeyi aşıyor.
Ki geleceğinizin bir olduğu düşüncesi hayallerinizin bir olması bir nebze olsun bu süreci atlatmanızı kolaylaştıracaktır. Bi çok çift gibi bizde farklı şehirlerdeyiz ne yazık ki. umutlar ilişkiyi ayakta tutuyor. sizde uzaklığı zaten bilen bir çiftsiniz bu zamanıda atlatıp kavuştuğunuzda daha sıkı sarılarak hatırlarsınız bu günleri inş=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…