- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
Bugün bi halsizlik ve mutsuzluk var bende
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,yarim salatalik,yarim domates
Öğlen
Yoğurt,çorba
Aksam
İsmini bilmiyorum kafadan aç olduğun için boyle bi yemek yaptım,kıymalı soğanlı ve domatesli bi yemek yoğurt,iki dilim ekmek
Bende yemiyodum da kıyma sulu olunca ekmeksiz yiyemedim ya .güzel tatlm .. ben de ekmek yedim bugün kahvaltıda .. köy yufkası göndermişleer bize hep onlar yüzünden .. bi ara ne güzel tam bırakmıştım ..
[QUOTE="Masmavi_, post: 39300233, haklısın canım. Çok seviyoruz birbirimizi. Ben O'nu bir ömür de beklerim, ama işte duygularımın etkisiyle çok kızdım dün. "Gitmek benim için de çok zor ama sen çok zorlaştırıyorsun" falan dedi. Ben gönlünü nasıl alacağım onun? Var mı bi fikrin?
Bende yemiyodum da kıyma sulu olunca ekmeksiz yiyemedim ya .
Canim ya sen ayni bensinne şekeri kız:)
ufacık bi kare bitter tatlm yaa eskiden tüm paketi 5 dk da yer bitirirdim .. şimdi minnak bi kare yiyom :)
vallla ya yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu .. hele şerbetli tatlılar . haftada iki üç kez yapardımm yerdim .. ama şimdi yapmıyorumm ..Canim ya sen ayni bensin
Menumde bazi degisiklikler oldu sabah sutlu kahve 2 ceviz 7 uzum
Ogle yogurtlu kirmizi biber elma 2dlm ekmek
Ara greyfurt
Aksam balik salata
Spor 50 dk leslie
Yapacağım artık bir şeyler kuzum. Çok sağol güzel dileklerin için :) [/QUOTE]Kuzum simdi girdim gordum yazini.
acikcaci bende olsam sitem ederdim biz bayanlar cok duugusaliz oyuzden tepki gosteriyoruz kuzum birbirimizini omur boyu cok cok sevin INSALLAH en onemlisi kalpteki sevgi zatenkuzum seni sevdigim icn ayri kalcagimzdan dolayi agir tepki gosterdim kusra bakma dersin sirinlik yaparsin zaten gonlunu almis olursun kuzum mutluluklar dilerim tatlim
Yapacağım artık bir şeyler kuzum. Çok sağol güzel dileklerin için :)
Canım şuan takımımız oldukça doluherkeze iyi aksamlar kizlar
Izmirden yaziyorum sizlere
Yasim 24
Kilomsa en son tartildigimda 85 di ama simdi birazdaha kilo aldim doksan a yaklasmisimdir
Boyumsa 1.70
Hedefledigim kilomsa 60 kilo olmak istiyorum
Nasil mi kilo aldim
Abur cubur cok yedim haraket etmedim hep yattim usendim her seye
Aksam cok gec saatlerde esimin basubos acliklarina ayak uydurup onunla borlikte yedim yedikce de yiyesim geldi
Ve bir dusuk yapmam da bunlarin ustune eklenince hem vudumda yirtiklar oldu hemde cokkkk fazla kilo aldim girdigim skntilarda sanirim kilo almama vesile oldu
Kilo vermek istemin nedeni iste onca yasadigim gerilim gunlerin ardindan artik eski ben olmak ve ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum esime ve kendime guzel gozukmek istiyorum artik kendime her aynanin karsisinda acimak istemiyorum
Her aksam buraya girmeye calisirim duzenli olarak
Bir grup halinda motivasyona ihtiyacim var zayiflanak icin
Eger beni de grubun icine dahil ederseniz kurallara elimden geldiginde uymaya calisirm ve mutlu olurum
tamam tesekkurlerCanım şuan takımımız oldukça doludilersen katılmak isteyenler topiğine yazarsan uygun olan bir takım davet edecektir
Çok tatlısın balımmmm :) [/QUOTE]Ne demek kuzum icindekilerini paylasrsan zaten seni anlarbuarada eger canin sklirsa dertlesiriz kuzum ben burdayim uzme kendini
o hemen affeder canım seni :) üzülme sen canın sıkıldıkça yaz bize biz destek oluruz bak ben de aynıyım aylardır görmüyorumDefteri ben de yazıyorum ama yetmiyor. Bir de ben kızgınlığını falan içinde tutamayan bi tipim. O çoğu zaman ben kırılmayayım diye susarken ben durmadan dır dır ediyorum. :/ dün gece de aynen böyle oldu.. şimdi bi yandan da onu üzdüğüm için üzgünüm.
Menum
kahvalti
sebzeli bi yunurtadan omlet
bi bardak ayran
öğlen
Domates corbasi
1 dilim ekmek
cacik
aksam
tavuk sote (2 kasik)
Semiz otlu yogurt
greyfurt
Suyumuda bol bol ictim
spor
1 saat yurudum
Evde boks yaptım yarim saat valla terapi gibii
Affeder inşallah yaa aslında affediyor çabucak ama benim içim içini yiyor. Onu üzdükçe kendimden soğuyorum yaaaa :) sana da Allah kolaylık versin canım benim sabrımızın karşılığını alırız inşallaho hemen affeder canım seni :) üzülme sen canın sıkıldıkça yaz bize biz destek oluruz bak ben de aynıyım aylardır görmüyorum
o affettikten sonra boşver canım ama zaten uzak oluyorsunuz bir de üzmeyin birbirinizi :)Affeder inşallah yaa aslında affediyor çabucak ama benim içim içini yiyor. Onu üzdükçe kendimden soğuyorum yaaaa :) sana da Allah kolaylık versin canım benim sabrımızın karşılığını alırız inşallah
Affeder inşallah yaa aslında affediyor çabucak ama benim içim içini yiyor. Onu üzdükçe kendimden soğuyorum yaaaa :) sana da Allah kolaylık versin canım benim sabrımızın karşılığını alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?