Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yaa aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki böyle olması gerekiyormuş diyebiliyorum sadece daha sonra çok mutlu olacağınızı düşün ben bir defter yazıyorum onun için her gün ne hissettiğimi özlemimi bazen kızgınlığımı yazıyorum
sen de dene belki daha iyi gelir .. tek tesellimiz bunlara geleceğimiz için katlanıyoruz canım öyle düşün

Okudum simdi canim. Ne desem bilemedim. Sizin icin cabaliyor ama farkindasin dimi evet goremiyceksin belli bi sure ama senin mutlu olman icin cabaliyo

Defteri ben de yazıyorum ama yetmiyor. Bir de ben kızgınlığını falan içinde tutamayan bi tipim. O çoğu zaman ben kırılmayayım diye susarken ben durmadan dır dır ediyorum. :/ dün gece de aynen böyle oldu.. şimdi bi yandan da onu üzdüğüm için üzgünüm.

Okudum simdi canim. Ne desem bilemedim. Sizin icin cabaliyor ama farkindasin dimi evet goremiyceksin belli bi sure ama senin mutlu olman icin cabaliyo
Farkındayım kuzum... ama yine de gideceğini düşündükçe gözlerim doluyo ya. ağlak bi kız oldum çıktım iyiceee

herkeze iyi aksamlar kizlar
Izmirden yaziyorum sizlere
Yasim 24
Kilomsa en son tartildigimda 85 di ama simdi birazdaha kilo aldim doksan a yaklasmisimdir
Boyumsa 1.70
Hedefledigim kilomsa 60 kilo olmak istiyorum
Nasil mi kilo aldim
Abur cubur cok yedim haraket etmedim hep yattim usendim her seye
Aksam cok gec saatlerde esimin basubos acliklarina ayak uydurup onunla borlikte yedim yedikce de yiyesim geldi
Ve bir dusuk yapmam da bunlarin ustune eklenince hem vudumda yirtiklar oldu hemde cokkkk fazla kilo aldim girdigim skntilarda sanirim kilo almama vesile oldu
Kilo vermek istemin nedeni iste onca yasadigim gerilim gunlerin ardindan artik eski ben olmak ve ozguvenimin yerine gelmesini istiyorum esime ve kendime guzel gozukmek istiyorum artik kendime her aynanin karsisinda acimak istemiyorum
Her aksam buraya girmeye calisirim duzenli olarak
Bir grup halinda motivasyona ihtiyacim var zayiflanak icin
Eger beni de grubun icine dahil ederseniz kurallara elimden geldiginde uymaya calisirm ve mutlu olurum

[QUOTE="Masmavi_, post: 39300233, haklısın canım. Çok seviyoruz birbirimizi. Ben O'nu bir ömür de beklerim, ama işte duygularımın etkisiyle çok kızdım dün. "Gitmek benim için de çok zor ama sen çok zorlaştırıyorsun" falan dedi. Ben gönlünü nasıl alacağım onun? Var mı bi fikrin? [/QUOTE]

Kuzum simdi girdim gordum yazini.
acikcaci bende olsam sitem ederdim biz bayanlar cok duugusaliz oyuzden tepki gosteriyoruz kuzum birbirimizini omur boyu cok cok sevin INSALLAH en onemlisi kalpteki sevgi zaten kuzum seni sevdigim icn ayri kalcagimzdan dolayi agir tepki gosterdim kusra bakma dersin sirinlik yaparsin zaten gonlunu almis olursun kuzum mutluluklar dilerim tatlim

Masmavi_
Kuzum simdi girdim gordum yazini.
acikcaci bende olsam sitem ederdim biz bayanlar cok duugusaliz oyuzden tepki gosteriyoruz kuzum birbirimizini omur boyu cok cok sevin INSALLAH en onemlisi kalpteki sevgi zaten kuzum seni sevdigim icn ayri kalcagimzdan dolayi agir tepki gosterdim kusra bakma dersin sirinlik yaparsin zaten gonlunu almis olursun kuzum mutluluklar dilerim tatlim[/QUOTE]

menü :

sabah karatay kahvaltı

ara : türk kahvesi + bir kare bitter

öğlen : yarım kase mercimek çorba

akşam saat 5 buçukta iki tane içli köfte

su : 1,5 lt .. devamı gelecek

Bugün bi halsizlik ve mutsuzluk var bende
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,yarim salatalik,yarim domates

Öğlen
Yoğurt,çorba

Aksam
İsmini bilmiyorum kafadan aç olduğun için boyle bi yemek yaptım,kıymalı soğanlı ve domatesli bi yemek yoğurt,iki dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…