- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
güzel olmuş yüzüklerin de çok hoş
yaa aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki böyle olması gerekiyormuş diyebiliyorum sadece daha sonra çok mutlu olacağınızı düşün ben bir defter yazıyorum onun için her gün ne hissettiğimi özlemimi bazen kızgınlığımı yazıyorumTatlım, 10 gün sonra gidecek. Aylarca gelmeyecek. En az 3 ay ayrı kalacağız ki o da iyi olan ihtimale göre 3 su yani. :/ Başka bi yerde işe başlayacak.. O uzaktayken burda el ele gördüğüm her çift yüreğime saplanıyor sanki.
Ki ben yeri geldi 1 koca yıl göremedim onu mesafeler yüzünden.
En az 3 ay sonra fıstığım..Geri ne zama gelicek bitanem
Bgn fazla aciktim ama haklisinO arada ekmek yerine yoğurt falan yesen daha iyi olur :)
Çooook sevindim canım darısı başıma
Defteri ben de yazıyorum ama yetmiyor. Bir de ben kızgınlığını falan içinde tutamayan bi tipim. O çoğu zaman ben kırılmayayım diye susarken ben durmadan dır dır ediyorum. :/ dün gece de aynen böyle oldu.. şimdi bi yandan da onu üzdüğüm için üzgünüm.yaa aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki böyle olması gerekiyormuş diyebiliyorum sadece daha sonra çok mutlu olacağınızı düşün ben bir defter yazıyorum onun için her gün ne hissettiğimi özlemimi bazen kızgınlığımı yazıyorum
sen de dene belki daha iyi gelir .. tek tesellimiz bunlara geleceğimiz için katlanıyoruz canım öyle düşün
Farkındayım kuzum... ama yine de gideceğini düşündükçe gözlerim doluyo ya. ağlak bi kız oldum çıktım iyiceeeOkudum simdi canim. Ne desem bilemedim. Sizin icin cabaliyor ama farkindasin dimi evet goremiyceksin belli bi sure ama senin mutlu olman icin cabaliyo
İnsan sevdiginden ayrilamaz tabi aglarsin:)Farkındayım kuzum... ama yine de gideceğini düşündükçe gözlerim doluyo ya. ağlak bi kız oldum çıktım iyiceee
ara niye ekmek canım? meyve yada kuruyemiş falan yesen?akşam da yemeğin yanına yoğurt/salata
canım güzel ama bencede arada meyve olsa daha iyi olur eşim
Çok haklısın hayatım. Uslu kız olup ona destek olmalıyım :) dün gece kırdım onu, gönlünü almakla işe başlamam gerekİnsan sevdiginden ayrilamaz tabi aglarsin:)
Senin kiymetini biliyo geleceginiz icin ugrasiyo.
Bu o kadar onemli ki
Mutlaka seker katicam diyon yani karatay amenü :
sabah karatay kahvaltı
ara : türk kahvesi + bir kare bitter
öğlen : yarım kase mercimek çorba
akşam saat 5 buçukta iki tane içli köfte
su : 1,5 lt .. devamı gelecek
Mutlaka seker katicam diyon yani karatay a
Bende ilk defa surdum :)Cok guzel olmus tatlim ben beyaz ojeye baylrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?