Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar. Bugün hiç uğrayamadım. Misafirim vardı. yeni gitti.Menümü paylaşayım.

Kahvaltı
1 yumurta
peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek

öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dlm ekmek

akşam
5 yemek kaşığı et kavurma
3-4 kaşık yogurt
salata

su: ne kadar içtim emin değilim ama 2 lt ye yakındır
spor: leslie 1 mile

Mesafelere rağmen 4.5 seneyi geride bıraktık bi 5 ay daha dayanabilirim herhalde ya bizim için bunu yapmalıyım Haklısın :) her ilişki illa geçiyor Sınavdan. bizim sınavımız da bu olsa gerek

Bgn fazla aciktim ama haklisin
Herkes ekmeği görünce yorumlar patlamış
Menumde bazi degisiklikler oldu sabah sutlu kahve 2 ceviz 7 uzum
Ogle yogurtlu kirmizi biber elma 2dlm ekmek
Ara greyfurt
Aksam balik salata
Spor 50 dk leslie
Süper menü
menü :

sabah karatay kahvaltı

ara : türk kahvesi + bir kare bitter

öğlen : yarım kase mercimek çorba

akşam saat 5 buçukta iki tane içli köfte

su : 1,5 lt .. devamı gelecek
Şu bitter ille de girecek bir yerlerden Hani sporun haniii
ne şekeri kız:)
ufacık bi kare bitter tatlm yaa eskiden tüm paketi 5 dk da yer bitirirdim .. şimdi minnak bi kare yiyom :)
O eskidendi canım. İdealimize ulaşana dek bi karecik bile yooookk
Menün süper tatlım Ara sıra gel gitli dönemlerimiz oluyor
Su sporun peki ?
Birazcık az olmuş sanki ama patatesle tamamlanmış resmen
Yorumsuz
Harikaaa

o hemen affeder canım seni :) üzülme sen canın sıkıldıkça yaz bize biz destek oluruz bak ben de aynıyım aylardır görmüyorum

Kızlar yazdıklarınızı görünce anladım ki bayanlar olarak hep kendimizi üzecek yada üzülecek birşeyler buluyoruz :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sabretmek belki de en zor şeylerden bir tanesi. Ama inşallah sonu güzel olacak ya en önemlisi bu. Dayanma gücünü de bundan alabilirsin

Harikaa bir menü süpersin canım

Bayanlar hakkındaki tespitin çok doğru canımmmm çok derin düşünüyoruz derinliklerde boğuluyoruz

teşekkürler canım evet herkes o ekmeğe bir yorum yazmış

kesinlikle ... duygusalız her şeyi ince düşünüyoruz ondan sanırım canım

Dizim çok agriyo bi kac gündür spor yapamıyorum bu yüzden.ama çok istiyorum yapmayı.iki dizimde ki yirtiklar fena ağrıyo bu hafta tekrar Dr a gitcrm

Mesafelere rağmen 4.5 seneyi geride bıraktık bi 5 ay daha dayanabilirim herhalde ya bizim için bunu yapmalıyım Haklısın :) her ilişki illa geçiyor Sınavdan. bizim sınavımız da bu olsa gerek
illa sınavlardan geçeceksek allah böyle sınavlar versin güzelim=) moralinin biraz olsun düzelebilmiş olmasına sevindim=)

menemen dedin canım çekti sabah kahvaltısında bende yapayım yarın kıskancım sanki
menünde gayet güzel tatlım=)
pilates setinden memnun musun özellikle mat nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…