Mesafelere rağmen 4.5 seneyi geride bıraktık bi 5 ay daha dayanabilirim herhalde ya bizim için bunu yapmalıyım Haklısın :) her ilişki illa geçiyor Sınavdan. bizim sınavımız da bu olsa gerekTatlım okudum yazdıklarını Allah kavuştursun. Ne yazık ki gelecek kurmak çok zor yeterli imkan olmayınca. Uzaklıkta ayrı bir zor ama klasik olacak olsada sevgi herşeyi aşıyor.
Ki geleceğinizin bir olduğu düşüncesi hayallerinizin bir olması bir nebze olsun bu süreci atlatmanızı kolaylaştıracaktır. Bi çok çift gibi bizde farklı şehirlerdeyiz ne yazık ki. umutlar ilişkiyi ayakta tutuyor. sizde uzaklığı zaten bilen bir çiftsiniz bu zamanıda atlatıp kavuştuğunuzda daha sıkı sarılarak hatırlarsınız bu günleri inş=)
Herkes ekmeği görünce yorumlar patlamışBgn fazla aciktim ama haklisin
Süper menüMenumde bazi degisiklikler oldu sabah sutlu kahve 2 ceviz 7 uzum
Ogle yogurtlu kirmizi biber elma 2dlm ekmek
Ara greyfurt
Aksam balik salata
Spor 50 dk leslie
Şu bitter ille de girecek bir yerlerdenmenü :
sabah karatay kahvaltı
ara : türk kahvesi + bir kare bitter
öğlen : yarım kase mercimek çorba
akşam saat 5 buçukta iki tane içli köfte
su : 1,5 lt .. devamı gelecek
O eskidendi canım. İdealimize ulaşana dek bi karecik bile yooookkne şekeri kız:)
ufacık bi kare bitter tatlm yaa eskiden tüm paketi 5 dk da yer bitirirdim .. şimdi minnak bi kare yiyom :)
Menün süper tatlımBugün bi halsizlik ve mutsuzluk var bende
Menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta,yarim salatalik,yarim domates
Öğlen
Yoğurt,çorba
Aksam
İsmini bilmiyorum kafadan aç olduğun için boyle bi yemek yaptım,kıymalı soğanlı ve domatesli bi yemek yoğurt,iki dilim ekmek
Birazcık az olmuş sanki ama patatesle tamamlanmış resmenSabah (12 gibi): yarım haşlanmış yumurta, iki ince dilim salam, çeyrek Salatalık, çay
Akşam(6-7) : 3 sıkım Çiğ köfte, birkaç dilim fırınlanmış patates.
Su: 1.5 lt
Spor: yapamadım bu ara fırsat bulamıyorum okuldan stajdan ve evdeki misafirlerden
YorumsuzMenum
kahvalti
sebzeli bi yunurtadan omlet
bi bardak ayran
öğlen
Domates corbasi
1 dilim ekmek
cacik
aksam
tavuk sote (2 kasik)
Semiz otlu yogurt
greyfurt
Suyumuda bol bol ictim
spor
1 saat yurudum
Evde boks yaptım yarim saat valla terapi gibii
Harikaaabugünkü menümü yazayım
kahvaltı:1 dilim tam buğday, 1 yumurta , 5 zeytin, 1 bardak çay
öğle:fırın tavuk, cacık
ara:1 bardak çay
akşam:1 tane patlıcan dolması, 1 kase domates çorbası, salata, yoğurt
su:2 litre 30 dakika dans
o hemen affeder canım seni :) üzülme sen canın sıkıldıkça yaz bize biz destek oluruz bak ben de aynıyım aylardır görmüyorum
Affeder inşallah yaa aslında affediyor çabucak ama benim içim içini yiyor. Onu üzdükçe kendimden soğuyorum yaaaa :) sana da Allah kolaylık versin canım benim sabrımızın karşılığını alırız inşallah
İyi akşamlar kızlar. Bugün hiç uğrayamadım. Misafirim vardı. yeni gitti.Menümü paylaşayım.
Kahvaltı
1 yumurta
peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek
öğle
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 dlm ekmek
akşam
5 yemek kaşığı et kavurma
3-4 kaşık yogurt
salata
su: ne kadar içtim emin değilim ama 2 lt ye yakındır
spor: leslie 1 mile
boks mu yaptın canım nasıl yaptın
Bayanlar hakkındaki tespitin çok doğru canımmmm çok derin düşünüyoruz derinliklerde boğuluyoruzKızlar yazdıklarınızı görünce anladım ki bayanlar olarak hep kendimizi üzecek yada üzülecek birşeyler buluyoruz :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sabretmek belki de en zor şeylerden bir tanesi. Ama inşallah sonu güzel olacak ya en önemlisi bu. Dayanma gücünü de bundan alabilirsin
Herkes ekmeği görünce yorumlar patlamış
Süper menü
Şu bitter ille de girecek bir yerlerdenHani sporun haniii
O eskidendi canım. İdealimize ulaşana dek bi karecik bile yooookk
Menün süper tatlımAra sıra gel gitli dönemlerimiz oluyor
Su sporun peki ?
Birazcık az olmuş sanki ama patatesle tamamlanmış resmen
Yorumsuz
Harikaaa
Kızlar yazdıklarınızı görünce anladım ki bayanlar olarak hep kendimizi üzecek yada üzülecek birşeyler buluyoruz :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sabretmek belki de en zor şeylerden bir tanesi. Ama inşallah sonu güzel olacak ya en önemlisi bu. Dayanma gücünü de bundan alabilirsin
Harikaa bir menü süpersin canım
baya kalori harcamışsındır canım iyi bir spor olmuşKuzum kardesimin boks minderi var onla ayak yumruk vurdum cok terledim muzigide actim
illa sınavlardan geçeceksek allah böyle sınavlar versin güzelim=) moralinin biraz olsun düzelebilmiş olmasına sevindim=)Mesafelere rağmen 4.5 seneyi geride bıraktık bi 5 ay daha dayanabilirim herhalde ya bizim için bunu yapmalıyım Haklısın :) her ilişki illa geçiyor Sınavdan. bizim sınavımız da bu olsa gerek
baya kalori harcamışsındır canım iyi bir spor olmuş
iyi yapıyorsun canımElmden geldigince yapıyorum kuzum
Git bakalim ne diycek doktor ;(Dizim çok agriyo bi kac gündür spor yapamıyorum bu yüzden.ama çok istiyorum yapmayı.iki dizimde ki yirtiklar fena ağrıyo bu hafta tekrar Dr a gitcrm
Ameliyat derse ne dicem bilmiyorum başka tedavisi yok çünküGit bakalim ne diycek doktor ;(
Dizim çok agriyo bi kac gündür spor yapamıyorum bu yüzden.ama çok istiyorum yapmayı.iki dizimde ki yirtiklar fena ağrıyo bu hafta tekrar Dr a gitcrm
Selam kizlar
Menum
Kahvalti 8:30
Cok az zeytin yagli menemen
1yuvarlak cavdar ekmek
Oglen12:30
1kase corba
Ara
1bardak sütlü türk kahvesi
2hurma
Ara
Ceviz badem
Yeşil çay
Akşam
Hamsi fırında
1bardak salgam
1.5 lt su ve 45 dk plates
Cok mu ileri yirtiklarin canim sorun ne tam olarakAmeliyat derse ne dicem bilmiyorum başka tedavisi yok çünkükızım a babasıyla ben bakıyoruz kizima bakacak kimsem bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?