Seyans ucretleri hep oyle perim . Benim kizlari goturdugum danismanlar var, kendi katildigim topluca pisikodrama gurubu vs . Butur seyanslar pahali malesefBildiklerini bir kitapla birazda olsa aktarmak isteyebilir ona lafım yok. Sadece insanlara bu kadar yüksek ücretlerle hizmet vermesi biraz acaba dedirtiyo insanı. Mantıklı değil pek.
Kaptan çok yakında gelecek şu aralar baya eğlenceli günler geçiyor diye bende rahatsız etmiyorum hiç :) Ama ona yazarım yinede istersen sormak istediğiniz birşey varsaKızlar kaptan yok ama okur gelince..tatilde kilo aldım yarın sabah yazarım kaç olduğunu..her akşam program yapmışlardı,diyetteyim diyemedim...motivasyon desen uçtu gitti..takımla beraber diyet günlüğümü oluşturup günlük kilomu oraya yazacağım..menümü de hem oraya hemde takıma yazacağım..,yoksa ipin ucunu yakalamam mümkün değil..ne dersiniz?
Yeni kurallar geldi hulyam takimdan ayrildigin kiloya gelene kadar listeye giremiyorsun ..Kızlar kaptan yok ama okur gelince..tatilde kilo aldım yarın sabah yazarım kaç olduğunu..her akşam program yapmışlardı,diyetteyim diyemedim...motivasyon desen uçtu gitti..takımla beraber diyet günlüğümü oluşturup günlük kilomu oraya yazacağım..menümü de hem oraya hemde takıma
yazacağım..,yoksa ipin ucunu yakalamam mümkün değil..ne dersiniz?
Aaa evet gerçekten hanımellere benziyor :) dediğin gibi dukanda varsa vardır bir bildikleri
Maalesef öyle gerçekten. Aynen dediğin gibi herkesin kendisi ve Rabbimiz arasında herşey. Ama faydalı oluyorsa elbette durum farklı.Seyans ucretleri hep oyle perim . Benim kizlari goturdugum danismanlar var, kendi katildigim topluca pisikodrama gurubu vs . Butur seyanslar pahali malesef
Yazarin niyetini bilemem bilmedende yargilayamam rabbimla kendi arasinda.
Ben kendim ve arkadaskarimdan hep olumlu tepki aldim sizede tavsiye ettim benim İcin degerlisiniz, isteyen okur , istemeyen okumaz
1su bardağı yulaf kepegiNasil yapiliyor kuzucum ne buguzel gorunuyor
1su bardağı yulaf kepegi
1yumurta
4-5 tane kuru kayısı
3-4 tane hurma
Kuru üzüm
Biraz süt
Kabartma tozu 1cay kaşığı kadar vanilya
Hepsini karıştırıp fırında 15 dk da hazır
Yagli yagli bol baharatli ohhhAfiyet olsun bocuk yenmezmi sizin oranin dolmalari :))
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar :) Hazırlıklarımı yapıp yatayım artık malum yarın iş vaaarrrrr :) Sabah damlarım yine buraya
Perim diyet günlüğü açmak kişiye kalmış ben haberi olsun diye yazdım..Kaptan çok yakında gelecek şu aralar baya eğlenceli günler geçiyor diye bende rahatsız etmiyorum hiç :) Ama ona yazarım yinede istersen sormak istediğiniz birşey varsa(yazarım derken özel mesajla değil, telefonla ulaşıyorum )
Ama bence seni motive edecekse herşey yapılabilir yeterki kilolar gitsin
Biliyorum Aebenim zaten listeye girmeyi talep bile etmem kiloma inmeden...o yüzden günlük açıp herşeyi yazayım diyorum ajanda bi nevi...Yeni kurallar geldi hulyam takimdan ayrildigin kiloya gelene kadar listeye giremiyorsun ..
Verirsin uzulme sen azimli hatunsun
Aaaa takip edeyim günlüğünü ,buraya atsana başlığını...Bendede diyet günlüğü var canim arada yaziyorum motive edici oluyor
Aaaa takip edeyim günlüğünü ,buraya atsana başlığını...
Bende bakayim :)Kuzum 78den 55 dogru 5 ayda doye kuzum ama takima girdin gireli ihnal.ettim arada yaziom ben ama yazsam daha ii olcak düzenli yazarim bende artik
Merhabalar herkese.baya yazmışsınız haaa ...son sayfalardan bi kaçını okudum.hülyam gelmiş hoş gelmiş...çabucak artıları yolla da listeye gir güzelim...perim bitanesin yokluğumu hiss etdirmemişsin...ben de sabahın köründe annemlere gidiyorum,kocam işe giderken bırakıyor...inşallah dinlenicem güzelce...bu arada müthiş bi 2gün geçirdim hakikaten,fresh oldum sanki...kv i sorarsanız cum.si 11e kadar bizimle oturdu,dün de arada 2saat gitti sonram yine geldi...aslında kimseye zararı yoktu oturuyordu ama o olduğu ortamda ben asla huzurlu olamıyorum...ona rağmen super günlerdi.dün de bizde yemek falan yedik...pasta kesilirken arkadaşımın 1i durun benim iyi bi sebebim var dedi.meyersem dün nişan yüzükleri almışlar düyün erken olacağını için nişan olmayacakmış ve yüzükleri bizde takdılar...çokkk mutlu olduk...sonra da toplanıp dışarı çıktık...inanın o kadar şey yapmıştım ki ama hiç yorgun hiss etmiyorum kendimi,superdi.yazdıkca yüzüm gülüyor o kadar iyi günlerdi...ama sizleri de özledim vallaha...
Çoook çooook sevindim senin adına harikaaa geçmiş günlerin demekki :)Merhabalar herkese.baya yazmışsınız haaa ...son sayfalardan bi kaçını okudum.hülyam gelmiş hoş gelmiş...çabucak artıları yolla da listeye gir güzelim...perim bitanesin yokluğumu hiss etdirmemişsin...ben de sabahın köründe annemlere gidiyorum,kocam işe giderken bırakıyor...inşallah dinlenicem güzelce...bu arada müthiş bi 2gün geçirdim hakikaten,fresh oldum sanki...kv i sorarsanız cum.si 11e kadar bizimle oturdu,dün de arada 2saat gitti sonram yine geldi...aslında kimseye zararı yoktu oturuyordu ama o olduğu ortamda ben asla huzurlu olamıyorum...ona rağmen super günlerdi.dün de bizde yemek falan yedik...pasta kesilirken arkadaşımın 1i durun benim iyi bi sebebim var dedi.meyersem dün nişan yüzükleri almışlar düyün erken olacağını için nişan olmayacakmış ve yüzükleri bizde takdılar...çokkk mutlu olduk...sonra da toplanıp dışarı çıktık...inanın o kadar şey yapmıştım ki ama hiç yorgun hiss etmiyorum kendimi,superdi.yazdıkca yüzüm gülüyor o kadar iyi günlerdi...ama sizleri de özledim vallaha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?