Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bildiklerini bir kitapla birazda olsa aktarmak isteyebilir ona lafım yok. Sadece insanlara bu kadar yüksek ücretlerle hizmet vermesi biraz acaba dedirtiyo insanı. Mantıklı değil pek.
Seyans ucretleri hep oyle perim . Benim kizlari goturdugum danismanlar var, kendi katildigim topluca pisikodrama gurubu vs . Butur seyanslar pahali malesef
Yazarin niyetini bilemem bilmedende yargilayamam rabbimla kendi arasinda.
Ben kendim ve arkadaskarimdan hep olumlu tepki aldim sizede tavsiye ettim benim İcin degerlisiniz, isteyen okur , istemeyen okumaz

Kaptan çok yakında gelecek şu aralar baya eğlenceli günler geçiyor diye bende rahatsız etmiyorum hiç :) Ama ona yazarım yinede istersen sormak istediğiniz birşey varsa (yazarım derken özel mesajla değil, telefonla ulaşıyorum )
Ama bence seni motive edecekse herşey yapılabilir yeterki kilolar gitsin

Yeni kurallar geldi hulyam takimdan ayrildigin kiloya gelene kadar listeye giremiyorsun ..
Verirsin uzulme sen azimli hatunsun

Aaa evet gerçekten hanımellere benziyor :) dediğin gibi dukanda varsa vardır bir bildikleri
Bugünde ben bir ara hindistan cevizi topları gibi değişiklik birşey gördüm ama içerisine vanilyada ekleniyormuş ona alternatif ne eklenebilir diye düşündüm. diyete uygun bir tatlı olabilir diye ama bulamadım henüz :)
Maalesef öyle gerçekten. Aynen dediğin gibi herkesin kendisi ve Rabbimiz arasında herşey. Ama faydalı oluyorsa elbette durum farklı.

Bende mesela lise ve üniversite çağımda hep İpek Ongun'un kitaplarını okudum ve hala okumaya devam ediyorum. Onlarla beraber büyüdüm gibi resmen yani. O kadında beni gençliğimden yalnızlığımdan kurtardı resmen. Ben ne yaşıyorsam aynısını resmen kitapta bulup " aaa ben gerçekten yalnız değilim" diyordum. Hepsinin insana faydaları oluyor elbette. Bakış açımız gelişiyor

Perim diyet günlüğü açmak kişiye kalmış ben haberi olsun diye yazdım..

Yeni kurallar geldi hulyam takimdan ayrildigin kiloya gelene kadar listeye giremiyorsun ..
Verirsin uzulme sen azimli hatunsun
Biliyorum Aebenim zaten listeye girmeyi talep bile etmem kiloma inmeden...o yüzden günlük açıp herşeyi yazayım diyorum ajanda bi nevi...

Merhabalar herkese.baya yazmışsınız haaa ...son sayfalardan bi kaçını okudum.hülyam gelmiş hoş gelmiş...çabucak artıları yolla da listeye gir güzelim...perim bitanesin yokluğumu hiss etdirmemişsin...ben de sabahın köründe annemlere gidiyorum,kocam işe giderken bırakıyor...inşallah dinlenicem güzelce...bu arada müthiş bi 2gün geçirdim hakikaten,fresh oldum sanki...kv i sorarsanız cum.si 11e kadar bizimle oturdu,dün de arada 2saat gitti sonram yine geldi...aslında kimseye zararı yoktu oturuyordu ama o olduğu ortamda ben asla huzurlu olamıyorum...ona rağmen super günlerdi.dün de bizde yemek falan yedik...pasta kesilirken arkadaşımın 1i durun benim iyi bi sebebim var dedi.meyersem dün nişan yüzükleri almışlar düyün erken olacağını için nişan olmayacakmış ve yüzükleri bizde takdılar...çokkk mutlu olduk...sonra da toplanıp dışarı çıktık...inanın o kadar şey yapmıştım ki ama hiç yorgun hiss etmiyorum kendimi,superdi.yazdıkca yüzüm gülüyor o kadar iyi günlerdi...ama sizleri de özledim vallaha...

Herseyin yolunda ve guzel gecmesine cok sevindim kaptanim hep bu sekil mutlu olursun INŞALLAH

Çoook çooook sevindim senin adına harikaaa geçmiş günlerin demekki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…