Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben karnımı çok şiş hissediyorum ya
Çok yemişim gibi
Ama çok yemedim hatta Yemek yiyeli baya oldu açım yani
Ne iyi geLir sizce

Süper menü, süper spor daha ne olsun :)
mezuniyet sonrası dertlerin başlagıcı ah ah üni yıllarımda sabit kalsaydım ya=)
Maaleseeefff :)))
günlük raporumu yazayım
kahvaltı
peynir
yumurta
1 dlm ekmek

akşam
haslanmıs tavuk butu

ara
portakal suyu

su: 2 lt
spor: leslie
süpeeerrrr.. Bu hafta menüler gayet güzel gidiyor valla inanılmaz umutluyum bizdeeeen :)
Benim doktorum işlenmiş etleri (salam,sosis,sucuk vb.) ilk aylarda yasaklamıştı. Ama daha sonrasında kullanılabileceğini de belirtti. Bu işlenmiş etler arasında en masumu pastırmaymış :)

Bunu sırf aklıma geldi diye söyledim sende sosisi görünce. Ama menü süper Dukan kurabiyeyide merak ettim. Görüntü olarak nasıl ?
Kizlar kucuk kucuk galate unonun galatesini aldm onlar zaararlimi
Tatlım kepek ekmek yermiş gibi düşün
Evet kitabı bende okudum. İlk okuduğumda çok bilgi sahibi değildim ancak daha sonra dediğin gibi terapi ücretini öğretince açıkcası aldığım diğer kitaplarını da okumamaya karar verip bıraktım.

teşekkür ederimm

Bu günlerin degerini bil canimm insan özlüyor bitince
Ben çok özledim üniversite ortamımı yurt ortamımı

Ayy çok güzel olur kuru dolma bayılırım
Afiyet olsun tatlim :)
Tadini cikariyorun canm arkadaslar gezme tozma iyi de şu staj olmasa :)
Yedim gitti vallahi dolmalari:)

Hulyacim o kitaplarda din egitimi yok canim . Sadece Allah sevgisi ve hayatimizdaki zorluklari
asmak icin kapilar var .
Bana rabbimin sevgisini kim
verirse seve seve alirim, tavsiye ederim Okumani ..bu konuda tavsiye edecegin kitaplar varsa tavsiye alabilirim

Perim demekki 450 tl seans ucreti olan bi piskolog 15 tl kitap
yazip bildiklerini kendine
ulasamayan insanlarada sunmuş
ne guzel , Allah razi olsun ..

Son düzenleme:
Ben sıcak bakmıyorum kuzum bu kitaplara..bende çok güzel bir tefsir var hediye..aklıma takılanı açıp oradan okuyorum...hayattaki zorlukları aşmak için Doğan Cüceloğlu,Üstün Dökmen okunabilir...Bu adamın psikoloji eğitimi yok bildiğim kadarıyla..

Bildiklerini bir kitapla birazda olsa aktarmak isteyebilir ona lafım yok. Sadece insanlara bu kadar yüksek ücretlerle hizmet vermesi biraz acaba dedirtiyo insanı. Mantıklı değil pek.

Dogan cucelogluna , cemalnur sargut'a hayranim hulyam ,Mesnevi , tefsirler, risale... Hakka yaklastiran ne varsa. beni ben yapan hepsini okurum hic ayrimim yoktur

Uzun zamandır yemiyordum bende pazar kahvaltısı biraz değişiklik olsun dedim :)
Görüntüsü hanimeller gibi oldu ama daha yumuşak tatlı krizlerine bire bir

Kızlar kaptan yok ama okur gelince..tatilde kilo aldım yarın sabah yazarım kaç olduğunu..her akşam program yapmışlardı,diyetteyim diyemedim...motivasyon desen uçtu gitti..takımla beraber diyet günlüğümü oluşturup günlük kilomu oraya yazacağım..menümü de hem oraya hemde takıma yazacağım..,yoksa ipin ucunu yakalamam mümkün değil..ne dersiniz?

Hani gelecektin takıma girecektin motive edecektik birbirimizi sen benden daha az gelmeye başladın

Bendede diyet günlüğü var canim arada yaziyorum motive edici oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…