- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Bu günlerin degerini bil canimm insan özlüyor bitinceYarin staj+okul basliyor
Ayy çok güzel olur kuru dolma bayılırımAnnem dolma yapmis
Kuru dolma hem de
Süper menü, süper spor daha ne olsun :)Bende menümü yazayımm
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase kadar menemen
beyaz peynir,1 tane zeytin, 1 bardak çay
ara:1 fincan ıhlamur
öğle:1 kase yoğurtlu çorba (içinde 1 kaşık kadar dövme ve nohut var) , salata
ara:1 fincan ıhlamur,1 portakal
akşam:1 kase yoğurtlu çorba, 3-4 parça kuşbaşı, 1 salatalık
su:2 litre
spor: 42 dakika yürüyüş, 15 dakika zumba , 50 mekik, 100 twister
Maaleseeefff :)))mezuniyet sonrası dertlerin başlagıcıah ah üni yıllarımda sabit kalsaydım ya=)
günlük raporumu yazayım
kahvaltı
peynir
yumurta
1 dlm ekmek
akşam
haslanmıs tavuk butu
ara
portakal suyu
su: 2 lt
spor: leslie
Benim doktorum işlenmiş etleri (salam,sosis,sucuk vb.) ilk aylarda yasaklamıştı. Ama daha sonrasında kullanılabileceğini de belirtti. Bu işlenmiş etler arasında en masumu pastırmaymış :)Menünumm
Kahvaltı 9:00
2sosisi salcalı kavurdım
1yumurta
1ceri domates
Yarım yuvarlak çavdar ekmek
Çay
13:00
3-4 tane hamsi
14:00
1elma
Akşam18:00
Hamsi fırında
1kase salata
Şimdi
Yeşil çay
Dukan kurabiye yaptım (unsuz şekersiz yağsız) 2tanede onu yedim
1saat yürüyüş 2lt su içtim
Tatlım kepek ekmek yermiş gibi düşünKizlar kucuk kucuk galate unonun galatesini aldm onlar zaararlimi
Evet kitabı bende okudum. İlk okuduğumda çok bilgi sahibi değildim ancak daha sonra dediğin gibi terapi ücretini öğretince açıkcası aldığım diğer kitaplarını da okumamaya karar verip bıraktım.Dostlar bugün bir kitapla ilgili Yazılmış oldukça..çok özür dileyerek din eğitimi almış ve belli bir akademik kariyere sahip insanların yazdığı dini Kitapları Okumanın daha iyi olacağını düşünüyorum,,,onun dışında Olanları tamamen ticari görüyorum, terapi başı 450 tl alan birisi ve Kitaplarını bilimsel bulmuyorum.,ülkemizde din iyi bir rant kapısı..nacizane fikrim,iyi bir okuyucu olarak...
Biraz rahatlatıcı çay içebilirsin canım. Yeşil çay papatya falanBen karnımı çok şiş hissediyorum ya
Çok yemişim gibi
Ama çok yemedim hatta Yemek yiyeli baya oldu açım yani
Ne iyi geLir sizce
sağol canım :) değil mi şimdi zor geliyorof of kolay gelsin ne diim deli gibi özlüyorum üniversite yıllarının rahatlığını. kıymet bilememişim =)
Süper menü, süper spor daha ne olsun :)
Maaleseeefff :)))
süpeeerrrr.. Bu hafta menüler gayet güzel gidiyor valla inanılmaz umutluyum bizdeeeen :)
Benim doktorum işlenmiş etleri (salam,sosis,sucuk vb.) ilk aylarda yasaklamıştı. Ama daha sonrasında kullanılabileceğini de belirtti. Bu işlenmiş etler arasında en masumu pastırmaymış :)
Bunu sırf aklıma geldi diye söyledim sende sosisi görünce. Ama menü süperDukan kurabiyeyide merak ettim. Görüntü olarak nasıl ?
Tatlım kepek ekmek yermiş gibi düşün
Evet kitabı bende okudum. İlk okuduğumda çok bilgi sahibi değildim ancak daha sonra dediğin gibi terapi ücretini öğretince açıkcası aldığım diğer kitaplarını da okumamaya karar verip bıraktım.
Tadini cikariyorun canm arkadaslar gezme tozma iyi de şu staj olmasa :)Bu günlerin degerini bil canimm insan özlüyor bitince
Ben çok özledim üniversite ortamımı yurt ortamımı
Ayy çok güzel olur kuru dolma bayılırım
Afiyet olsun tatlim :)
Hulyacim o kitaplarda din egitimi yok canim . Sadece Allah sevgisi ve hayatimizdaki zorluklariDostlar bugün bir kitapla ilgili Yazılmış oldukça..çok özür dileyerek din eğitimi almış ve belli bir akademik kariyere sahip insanların yazdığı dini Kitapları Okumanın daha iyi olacağını düşünüyorum,,,onun dışında Olanları tamamen ticari görüyorum, terapi başı 450 tl alan birisi ve Kitaplarını bilimsel bulmuyorum.,ülkemizde din iyi
bir rant kapısı..nacizane
fikrim,iyi bir okuyucu olarak...
Afiyet olsun bocuk yenmezmi sizin oranin dolmalari :))Tadini cikariyorun canm arkadaslar gezme tozma iyi de şu staj olmasa :)
Yedim gitti vallahi dolmalari:)
Ben sıcak bakmıyorum kuzum bu kitaplara..bende çok güzel bir tefsir var hediye..aklıma takılanı açıp oradan okuyorum...hayattaki zorlukları aşmak için Doğan Cüceloğlu,Üstün Dökmen okunabilir...Bu adamın psikoloji eğitimi yok bildiğim kadarıyla..Hulyacim o kitaplarda din egitimi yok canim . Sadece Allah sevgisi ve hayatimizdaki zorluklari
asmak icin kapilar var .
Bana rabbimin sevgisini kim
verirse seve seve alirim, tavsiye ederim Okumani..bu konuda tavsiye edecegin kitaplar varsa tavsiye alabilirim
Perim demekki 450 tl seans ucreti olan bi piskolog 15 tl kitap
yazip bildiklerini kendine
ulasamayan insanlarada sunmuş
ne guzel, Allah razi olsun ..
Bildiklerini bir kitapla birazda olsa aktarmak isteyebilir ona lafım yok. Sadece insanlara bu kadar yüksek ücretlerle hizmet vermesi biraz acaba dedirtiyo insanı. Mantıklı değil pek.Hulyacim o kitaplarda din egitimi yok canim . Sadece Allah sevgisi ve hayatimizdaki zorluklari
asmak icin kapilar var .
Bana rabbimin sevgisini kim
verirse seve seve alirim, tavsiye ederim Okumani..bu konuda tavsiye edecegin kitaplar varsa tavsiye alabilirim
Perim demekki 450 tl seans ucreti olan bi piskolog 15 tl kitap
yazip bildiklerini kendine
ulasamayan insanlarada sunmuş
ne guzel, Allah razi olsun ..
Dogan cucelogluna , cemalnur sargut'a hayranim hulyam ,Mesnevi , tefsirler, risale... Hakka yaklastiran ne varsa. beni ben yapan hepsini okurum hic ayrimim yokturBen sıcak bakmıyorum kuzum bu kitaplara..bende çok güzel bir tefsir var hediye..aklıma takılanı açıp oradan okuyorum...hayattaki zorlukları aşmak için Doğan Cüceloğlu,Üstün Dökmen okunabilir...Bu adamın psikoloji eğitimi yok bildiğim kadarıyla..
Uzun zamandır yemiyordum bende pazar kahvaltısı biraz değişiklik olsun dedim :)Süper menü, süper spor daha ne olsun :)
Maaleseeefff :)))
süpeeerrrr.. Bu hafta menüler gayet güzel gidiyor valla inanılmaz umutluyum bizdeeeen :)
Benim doktorum işlenmiş etleri (salam,sosis,sucuk vb.) ilk aylarda yasaklamıştı. Ama daha sonrasında kullanılabileceğini de belirtti. Bu işlenmiş etler arasında en masumu pastırmaymış :)
Bunu sırf aklıma geldi diye söyledim sende sosisi görünce. Ama menü süperDukan kurabiyeyide merak ettim. Görüntü olarak nasıl ?
Tatlım kepek ekmek yermiş gibi düşün
Evet kitabı bende okudum. İlk okuduğumda çok bilgi sahibi değildim ancak daha sonra dediğin gibi terapi ücretini öğretince açıkcası aldığım diğer kitaplarını da okumamaya karar verip bıraktım.
Hani gelecektin takıma girecektin motive edecektik birbirimizi sen benden daha az gelmeye başladınKızlar kaptan yok ama okur gelince..tatilde kilo aldım yarın sabah yazarım kaç olduğunu..her akşam program yapmışlardı,diyetteyim diyemedim...motivasyon desen uçtu gitti..takımla beraber diyet günlüğümü oluşturup günlük kilomu oraya yazacağım..menümü de hem oraya hemde takıma yazacağım..,yoksa ipin ucunu yakalamam mümkün değil..ne dersiniz?
Kızlar kaptan yok ama okur gelince..tatilde kilo aldım yarın sabah yazarım kaç olduğunu..her akşam program yapmışlardı,diyetteyim diyemedim...motivasyon desen uçtu gitti..takımla beraber diyet günlüğümü oluşturup günlük kilomu oraya yazacağım..menümü de hem oraya hemde takıma yazacağım..,yoksa ipin ucunu yakalamam mümkün değil..ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?