günaydın canm haftasonu evde durmadgmızdan giremiyorumeşim nerelerdesin
günaydınn, merhaba cnm adım yağmur bir haftadır burdayım bu ikinci haftam olacak kısmetse :) nasılsın :)Ay merhaba seninlede tanisamadik sanirim hosgeldin ...
Afiyet olsun menun guzel ....
tamam canımm günaydıngünaydın canm haftasonu evde durmadgmızdan giremiyorumrapor yazmaya fırsatım oluyor sadece .
Nasilsintamam canımm günaydın
iyiyim canım sen nasılsınn dün çok spor yaptımNasilsinneler yaptn dun bgunu nasl gecireceksin
böyle keyifli vakit geçirmene çok sevindim =)Merhabalar herkese.baya yazmışsınız haaa ...son sayfalardan bi kaçını okudum.hülyam gelmiş hoş gelmiş...çabucak artıları yolla da listeye gir güzelim...perim bitanesin yokluğumu hiss etdirmemişsin...ben de sabahın köründe annemlere gidiyorum,kocam işe giderken bırakıyor...inşallah dinlenicem güzelce...bu arada müthiş bi 2gün geçirdim hakikaten,fresh oldum sanki...kv i sorarsanız cum.si 11e kadar bizimle oturdu,dün de arada 2saat gitti sonram yine geldi...aslında kimseye zararı yoktu oturuyordu ama o olduğu ortamda ben asla huzurlu olamıyorum...ona rağmen super günlerdi.dün de bizde yemek falan yedik...pasta kesilirken arkadaşımın 1i durun benim iyi bi sebebim var dedi.meyersem dün nişan yüzükleri almışlar düyün erken olacağını için nişan olmayacakmış ve yüzükleri bizde takdılar...çokkk mutlu olduk...sonra da toplanıp dışarı çıktık...inanın o kadar şey yapmıştım ki ama hiç yorgun hiss etmiyorum kendimi,superdi.yazdıkca yüzüm gülüyor o kadar iyi günlerdi...ama sizleri de özledim vallaha...
Bende cok iyiyim su msji okuyunca daha da iyi oldum maşAllah cok iyisin kuzumiyiyim canım sen nasılsınn dün çok spor yaptım
yürüyüş yaptım zumba yaptım mekik çektim twister yaptım
ama bugün dışarda yürüyüş yapmayı düşünüyorum sadece iş çıkışında
Kızzzz gelmiycen mi takıma yoksa?iiyi olmana sevindim canım...+ları yollarsın inşallah.ayıptır sorması kaç kilo aldln?günaydııınnn
ay bi an başka gruba mı girdim dedim :) maşallah baya kalabalık olmuşunuz :)
benim tatil sona erdi kızlar, veee fazlaca++ larla tabi, ablam ve yeğenlerim geldi, zaten yılda bir görüşüyoruz, ilk defa kışın tatilde görüşme fırsatımız oldu, bu nedenle diyet miyet yapmadım, pişman da değilimnasılsa telafi ederim...
beni merak eden olursa her daim buradayım:) hepinize kucak dolusu sevgiler...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karar-verdim-zayif-olacam.774925/
Evet evet çok güzel keçdi,onlarda mutlu oldu biz de...böyle keyifli vakit geçirmene çok sevindim =)
bu ara da allah bi ömür mutlu etsin arkadaşlarını. nişan zaten en sevilenlerle birlikte olunca güzel =) tamda kıvamında olmuş anlaşılan=)
Oyyy ne güzel,afferim yağmuruma...iyiyim canım sen nasılsınn dün çok spor yaptım
yürüyüş yaptım zumba yaptım mekik çektim twister yaptım
ama bugün dışarda yürüyüş yapmayı düşünüyorum sadece iş çıkışında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?