Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kar tatili olsuk oley menumu gireyim aksama kadar yokum
Sabah 2 dlm ekmek peynir yumurta 25dk yuruyus
Ogle sebze yemegi salata yogurt
Aksam balik yada tavuk tam net degil salata
Gun icinde 1 greyfurt
Spor 35 dk leslie 15 dk daha yuruyus
Demee öylee yaaaa :) Bize tatil falan yok. Hoş karda yok ama tatil lafı ayrı güzel geliyor insana
Menü ayrı bir güzel zaten :)
Fazlacaaa mıı :) Valla bende merak ettim ne kadar artı oldu öyleee

geliyooor geliyooor regl geliyooorr eli kulağında oldum bi balon yine
sıfır tuz
bol yeşil çay nasıl inecek bu şişlik

Sanırım depresyondayım
çalışmak istemiyorum ben ya..bugüne özel değil..hiç istemiyorum çalışmak. aksi bi imkanım yok ailemin borçları var evlenmeden önce onları bitirebilmeliyim.
evlenebilmemiz için zaten çalışıyo olmam gerek. ailelerimizden alabileceğimiz bir destek yok herşeyi kendimiz yapacağız. herşey öle imkansız ki gözümde bir mucize olur mu acaba hayatımda..

Kızzzz gelmiycen mi takıma yoksa?iiyi olmana sevindim canım...+ları yollarsın inşallah.ayıptır sorması kaç kilo aldln?

gelecem tabiki, ama biraz kilo vermem gerek ...

Demee öylee yaaaa :) Bize tatil falan yok. Hoş karda yok ama tatil lafı ayrı güzel geliyor insana
Menü ayrı bir güzel zaten :)

Fazlacaaa mıı :) Valla bende merak ettim ne kadar artı oldu öyleee

canım kıyafet ile 68.5 kg, tabi üzerimde kışlık kalın kotum vardı :), bahaneye bak

hayırlı olsun canım, uğrarım günlüğüne, benimde günlüğüm var, beklerim senide http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/karar-verdim-zayif-olacam.774925/

geliyooor geliyooor regl geliyooorr eli kulağında oldum bi balon yine
sıfır tuz
bol yeşil çay nasıl inecek bu şişlik

Gider canım gider merak etme.. Aynı dönemdeyim şuan bende.

Bence bu havalar bizleri de çok etkiliyo ve umutsuzlaştırıyor.

Gerçekten abartsız söylüyorum olması için gecelerce dua ettiğim şey oldu ama ben sanki kötü bişey olmuş gibi algılıyorum. Sonrada kendi kendime kızıyorum "salak mısın kızım iyi birşey oldu bu kötümserlik niyee" diyerek

çok haklısın aslında . işsiz bir dönem geçirdim kapana kısılmıştım şimdide yine mutsuzum. :/of herşeyin hayırlısı ne diim vardır her sıkıntının bi ferahlığı

çok haklısın aslında . işsiz bir dönem geçirdim kapana kısılmıştım şimdide yine mutsuzum. :/of herşeyin hayırlısı ne diim vardır her sıkıntının bi ferahlığı
Geçmez denilen şey geçiyor, olmaz denilen oluyor, gitmez denilen gidiyorken, bu umutsuzlukta mutsuzlukta elbette geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…