Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İner iner canim dert etme
Bol su iç
Ay inşallah ya panik oluyorum hep artı çıkacağım diye.
Oy oy aynı dertten müzdaribim mecbur olmasam hayatta çalışmam diyorum eski idealist girişimci ruhum baloooon gibi uçtu gitti tüm kilolarımı da iş yerindeki sıkıntılarıma bağlıyorum.Ama artık takmamayı başarabildim bi nebze.Stres kilo yapıyoorrrrr uzaklaştır böyle düşünceleri kendinden tatlım.
Gider canım gider merak etme.. Aynı dönemdeyim şuan bende.
İnşallah canım.

idealistlik mutlu olmadığın bir ortamda çalışırken yok olup gidiyor. aslında kendime kızıyorum bu yüzden bunalımım. şartlarından memnun değilsin tamam o zaman silkelen nasıl memnun olabilirim de o yönde çabala mutlu olcagın noktaya ulaş. ama kendimde o azmin zerresi yok işte.
Kendi kendimi motive ediyordum evlenip çoçuğum olana kadar çalışırım ki buda uzun yıllar ama çoçuguma bakarken hem iş hayatımı bitiririm hemde evimde olurum diye düşünüyordum. Taki erkek arkadaşımın düşünceleriyle yüzleşene kadar. o her zaman için kadının özgüveni için çalışması gerektiğini düşünür. çokta haklı ama istemiyorum ki bu düşüncesini es geçiyordum şartlarımız iyi oldugu taktirde çalışmak istemiyorum desem hyr calış diyeceğini düşünmemiştim. fakat şimdi bakıyorum ki ev hanımı olmak onun gözünde sosyal anlamda bi düşüş ki sosyal olarakta maddi olarakta ilerlemek isteyen biri. şu an ki işimde bile geçici olmam gerektiğini düşünüyor istiyor. İlerlemem için cabalamam konusunda sürekli beni desteklemeye çalışsada ben çalışmak istemiyorum ki. ki bu düşüncemi çok net dile getirdiğimde ne oluruz onu da bilmiyorum:/

Evet insan sıkıntıya düştükçe başka şeylerde yarar arar oluyor yemek yiyince mutlu olduğunu sanıyor.

Ama bildiğin depresyondayım bende ya. Sırf şu halim yüzünden aşık olmak istemiyorum. Bana şuanki halim saçma geliyor ne kadar gereksiz bir konu ile kafamı yoruyorum kendimi strese sokuyorum sıkıntı yaşıyorum. Etrafta ne dertler var insanlar neler yaşıyorken biz yaşadığımızı kendimize yük yapıyoruz :)

Selamlar guzeller Yeni bir hafta basladi. Hareketli ve bol eksili olur sizler icin insallah

Aynura ne guzel eglenmissin canim. Egzersiz yapmayi sevmene ayrica sevindim. Annenlerde daha fazla vakit bulursun yapmak icin

Hulya abla ve zayifolcam da gelmisler. Kilolari da beraber gelmis:) Biran once verip listeye girmeniz dilegiyle

Lucia iliskilerde yapilan en buyuk hata karsidakini degistirmeye calismaktir canim. Ne istedigini&nasil istedigini acik acik konusmalisin. Suan sorunlarin uzeri kismen ortulebilir ama evlilik cok farkli. Soru isaretleri ve bilinmezlikler olmamali canim.

Peri hayirdir canim, bizimle de paylas guzel haberi

Yagmur durmasin zaten tatlim. Masallah sana cok guzel gidiyorsun

Tatlım kesinlikle aynı fikirdeyim eşinle, bayan çalışmadan çok zor hele de eşin böyle bir ruha sahipse evde oturman onu mutlu etmeyecektir.Ben kesinlikle ortamla alakalı oldugunu düşünüyorum evet çok zorlanıyorum evet çoğu şeye yetişemiyorum ama iş yerinde huzurum olsa hiçbirini takmayacagım insanı kendi parasını kazanması çok başka bir duygu üniden sonra 2 yıl evde oturdum atandım sonra o günler mi bu günler mi desen tercih etmem evde olmayı.

honey nerelerdsin
kizlar masaAllah cok guzel gidiyorsunuz..
peri basina gelen her isde bir hayir vardr sacmada olsa mantiklida olsa bazi seylere engel olamiyorsun rabbimizin gpnderdigi isikla bakmaya basladigimizda hayata hrsey degisiyor aslinda gozunde ..
yagmur cok guzel gidiyorsun masaAllah diyelim
naz seni bu hafta merakla bekliyorum
...

Şuan aklımda ve olmasını çok istediğim kişide sevmediğim bazı hareketleri vardı. Onun için dua ediyordum inşallah düzeltir kendini diye ve inanılmaz şekilde bugün o sevmediğim hareketlerinin yanlış olduğunu falan söyledi durduk yere. İlk an sanki benden uzaklaşacakmış gibi hisse kapılıp üzüldüm ama sonra farkettim ki aslında benim istediğim şeyde buydu kendini düzeltmesi yani :)
Kesinlikle her işte bir hayır vardır ve kötü gördüğümüz olaylar bile insana birşeyler katar :)

Linkin hayirlara vesile olsun zayifim

Nazlim cuma sonrasi 1 kilo eksik ciktigini yazmistin insallah bu cumaya 2 kilo olurda cok mutlu olursun , hakediyorsun
bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
5 adet siyah zeytin

öğlen
tavuk sote
yoğurt

ara
1 adet portakal

akşam
2 adet yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
1 kutu süt

Nazlim cuma sonrasi 1 kilo eksik ciktigini yazmistin insallah bu cumaya 2 kilo olurda cok mutlu olursun , hakediyorsun

İNŞALLAH ablacığm bakalım sabah kahvaltısı hariç diğer öğünler pro ağırlıklı beslenmeye çalışacağım bu hafta .

bende merakla bekliyorum esmacığım bakalım cuma günü yüzüm güler İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…