Linkin hayirlara vesile olsun zayifim
Evet insan sıkıntıya düştükçe başka şeylerde yarar arar oluyor yemek yiyince mutlu olduğunu sanıyor.
Ama bildiğin depresyondayım bende ya. Sırf şu halim yüzünden aşık olmak istemiyorum. Bana şuanki halim saçma geliyor ne kadar gereksiz bir konu ile kafamı yoruyorum kendimi strese sokuyorum sıkıntı yaşıyorum. Etrafta ne dertler var insanlar neler yaşıyorken biz yaşadığımızı kendimize yük yapıyoruz :)
Selamlar guzellerYeni bir hafta basladi. Hareketli ve bol eksili olur sizler icin insallah
Aynura ne guzel eglenmissin canim. Egzersiz yapmayi sevmene ayrica sevindim. Annenlerde daha fazla vakit bulursun yapmak icin
Hulya abla ve zayifolcam da gelmisler. Kilolari da beraber gelmis:) Biran once verip listeye girmeniz dilegiyle
Lucia iliskilerde yapilan en buyuk hata karsidakini degistirmeye calismaktir canim. Ne istedigini&nasil istedigini acik acik konusmalisin. Suan sorunlarin uzeri kismen ortulebilir ama evlilik cok farkli. Soru isaretleri ve bilinmezlikler olmamali canim.
Peri hayirdir canim, bizimle de paylas guzel haberi
Yagmur durmasin zaten tatlim. Masallah sana cok guzel gidiyorsun
Tatlım kesinlikle aynı fikirdeyim eşinle, bayan çalışmadan çok zor hele de eşin böyle bir ruha sahipse evde oturman onu mutlu etmeyecektir.Ben kesinlikle ortamla alakalı oldugunu düşünüyorum evet çok zorlanıyorum evet çoğu şeye yetişemiyorum ama iş yerinde huzurum olsa hiçbirini takmayacagım insanı kendi parasını kazanması çok başka bir duygu üniden sonra 2 yıl evde oturdum atandım sonra o günler mi bu günler mi desen tercih etmem evde olmayı.
iyi olmamış lahmacun ama hiç yemek yememektense yogurt yiyebilirsin bence. yogurt hem kilo vermeye etkili . metabolizman için iyi olursizce akşam yemeği yemeden geçirsem bugünümü olmaz mııı ?? çok mu sağlıksız olur.. çünkü öğlen yemeği yemeyecem diye söz verdiğim haldee az evvel iki lahmacunu hüp ettimmm
evet ben de öle düşündüm zateniyi olmamış lahmacun ama hiç yemek yememektense yogurt yiyebilirsin bence. yogurt hem kilo vermeye etkili . metabolizman için iyi olur
canım kaptanımm teşekkür ederimOyyy ne güzel,afferim yağmuruma...
hep birlikte iyi olalım inşallah canımmBende cok iyiyim su msji okuyunca daha da iyi oldum maşAllah cok iyisin kuzum
oy kuzum ne demek o öyle sen oldukça iyisin :)hep birlikte iyi olalım inşallah canımmeşime layık olayım diye uğraşıyorum işte
bilmiyorum takımın kaç kişi oldugunu hala çözemedim :) ama benm eşimde yağmur doğrudur cnm :)A-a sende yagmursan takimda 3 yagmurumuzmu var ? tipki 3 elifimiz oldugu gibi ne guzel :))
Bende sabitim eksi yok hala ama incelitorumbende cısslar yaptım pazarsabah tartıldım sabitim neyseki
salata yiyebilirsin yemezsen ertesi gün sabah daha çok acıkırsın bncesizce akşam yemeği yemeden geçirsem bugünümü olmaz mııı ?? çok mu sağlıksız olur.. çünkü öğlen yemeği yemeyecem diye söz verdiğim haldee az evvel iki lahmacunu hüp ettimmm
olur mu canımm ya sen de öylesinnoy kuzum ne demek o öyle sen oldukça iyisin :)
teşekkürler cnmolur mu canımm ya sen de öylesinn
sevgiliHoney_ball teşekkür ederim, inşallah gidecek kilolar en kısa zamanda...
sen nasılsın? bebişin nasıl, işe başladın mı? kilonu koruyor musun? sevgiler canım...
teşekkür ederim canım, günlük tutmayı seviyorum ben,
sen nasılsın, kilo verdin mi, aldın mı? tatilin nasıl geçti? çok mu sordum . sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?