Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sevgili Honey_ball teşekkür ederim, inşallah gidecek kilolar en kısa zamanda...

sen nasılsın? bebişin nasıl, işe başladın mı? kilonu koruyor musun? sevgiler canım...
Linkin hayirlara vesile olsun zayifim

teşekkür ederim canım, günlük tutmayı seviyorum ben,

sen nasılsın, kilo verdin mi, aldın mı? tatilin nasıl geçti? çok mu sordum . sevgiler

insan oğlu doyumsuz işte herşey rayında gidiyo desek bile buluyoruz başka bir dert .

sizce akşam yemeği yemeden geçirsem bugünümü olmaz mııı ?? çok mu sağlıksız olur.. çünkü öğlen yemeği yemeyecem diye söz verdiğim haldee az evvel iki lahmacunu hüp ettimmm

doğru söylüyorsun tatlım
şu an bizim için konuşmak doğru olmaz. çok iyi maddiyatta bi işi varken işten ayrıldı. şu an aynı maddi imkanlara ulaşması çok zor onun gerginliğinde. bu durumdayken üstüne bende çalışmak istemiyorm demem kendisini daha yetersiz hissetmesine sebep olcak. o düzene girince benim çalışmama arzumu anlar diye umut ediyorum. ya da ben o zamana keyif aldığım bi sektöre geçerim belki=)

haklısın kendi özgürlüğümden sıyrılmakta istemiyorum . benim sorunum çalışmaktan ziyade işimden memnun olmamak sanırım. sabah ki tatsızlığım geçti biraz daha iyiyim şimdi=) içimi dökmek iyi geldi=)

sizce akşam yemeği yemeden geçirsem bugünümü olmaz mııı ?? çok mu sağlıksız olur.. çünkü öğlen yemeği yemeyecem diye söz verdiğim haldee az evvel iki lahmacunu hüp ettimmm
iyi olmamış lahmacun ama hiç yemek yememektense yogurt yiyebilirsin bence. yogurt hem kilo vermeye etkili . metabolizman için iyi olur

benim eşim yok artık sanırım eşsiz olan var mı?
yada 80 85 aralıgında es varsa bende 3. olsam

raporumu yazayım daha cok kacamak yapmadan savaşıyorum şu an kendimle resmen

kahvaltı
1 kase nesfit ve süt

öğle
1 kase patates salatası

ara
ne yazıkki çikolata :/

akşam
balık ve salata

su: 2lt
spor : leslie ve ceza olarak 100 squat ve 500 er bacak hareketi eklicem

Hamdolsun zayifim . Misafirlerim 10 gun kaldilar :) yedik gezdik tozduk :))) misafirler varken herseyi yememe ragmen hemde hepsi cis olmasina ragmen kilo almadim zayifim fakat zaten diyeti biraktigim hafta 1-2 kilo artarim ben normal olarak o artimi korudum ustune almadim .
Simdilik boyle iyiyim bir sure diyet yapmiycam sadece saglikli beslenmek istiyorum . Seker dengem ve bobreklerim icin bu sart .. Yaza dogru yuruyuslerle birkac kilo daha verip korusam bu bana kafi zayifim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…