- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Uzulme , ben buralarin demirbasi oldugum halde kac kisiyiz cozemiyorum ahaha :))))bilmiyorum takımın kaç kişi oldugunu hala çözemedim :) ama benm eşimde yağmur doğrudur cnm :)
Rapunzelim istemekle ve kararlilikla canim gencsiniz bunu iyi degerlendirin4 ayda 20 kilo nasıl gider of of gözümde büyüyo korkutuyo beni
4 ayda 20 kilo nasıl gider of of gözümde büyüyo korkutuyo beni
Sen çok iyi vermişsin tebrik ederimBen 3.5 ayda 20.5 verdim guzelim. Nasil gittigini anlamayacaksin bile. Ne zaman gozunde buyuse kalk spor yap. Guvenin tazelenir
O acabaları ben de çok yaşamışdım ama bak kilomu verdim şimdi sporumla sıkılaşıyorum...inan olacak.. yani sen istersen olur...sağlıklı beslenip spor yapıp kilo vermeyenini görmedim hiç...hherşey hSen çok iyi vermişsin tebrik ederim
6 ay sonra düğün var zayıflayamıcam elibise falan bulamıcam gibi geliyo Bazen
Doğum kilolarımıydı?Oyyy bende istiyorum yaaa 4 ayda 16.5 kilocuk versem yeterrrr pilates setimi almaya gidecem birazdan valla şu spor malzemelerine harcadığım parayı üstüme başıma almıyorummm.Hemen başlayayım akşam nefesss allll nefes veeeer:)Ben 3.5 ayda 20.5 verdim guzelim. Nasil gittigini anlamayacaksin bile. Ne zaman gozunde buyuse kalk spor yap. Guvenin tazelenir
Aaaa senin eşin yok mu :) Hepimiz birbirimizin eşi sayılırız zaten :)benim eşim yok artık sanırım eşsiz olan var mı?
yada 80 85 aralıgında es varsa bende 3. olsam
Filtre kahve acı olmuyor mu ? ben bir kez denedimde içememiştim.rapor
bugünlük erken yazayım
sabah
bir fincn cay
2dlim çvdar ekmegi
peynir
zeytin
öglen
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
şekersiz filtre kahve
akşam
henüz yemedim ama
salata
su:2litre
spor
sabah yürüyüş
akşam yürüyüş
elli mekik
Offff çikolataaa mııııııııııııııııııııraporumu yazayım daha cok kacamak yapmadansavaşıyorum şu an kendimle resmen
kahvaltı
1 kase nesfit ve süt
öğle
1 kase patates salatası
ara
ne yazıkki çikolata :/
akşam
balık ve salata
su: 2lt
spor : leslie ve ceza olarak 100 squat ve 500 er bacak hareketi eklicem
4 ayda 20 kilo nasıl gider of of gözümde büyüyo korkutuyo beni
Supersin canım...akşam yoğurt da ilave ede bilirsin..rapor
bugünlük erken yazayım
sabah
bir fincn cay
2dlim çvdar ekmegi
peynir
zeytin
öglen
ızgara tavuk
salata
ayran
ara
şekersiz filtre kahve
akşam
henüz yemedim ama
salata
su:2litre
spor
sabah yürüyüş
akşam yürüyüş
elli mekik
Patates salatası mı?ddiyecektim ama sen patateas yiyerek zayıflıyorsun...çikilata da başka bi olay...ama cezanı kendin kesmişsin zatenraporumu yazayım daha cok kacamak yapmadansavaşıyorum şu an kendimle resmen
kahvaltı
1 kase nesfit ve süt
öğle
1 kase patates salatası
ara
ne yazıkki çikolata :/
akşam
balık ve salata
su: 2lt
spor : leslie ve ceza olarak 100 squat ve 500 er bacak hareketi eklicem
Bazıları özel günler belirleyip yapıyolar ama her eczanede yok bildiğim kadarıylaeczanelerde falan ya kas su oranı tartan tartı olmaz mı ya
alısverıs merkezlerındekı eczaneler daha janjanlı belki vardır iş çıkısı bı bakayım. bulamadım gitti ya hastane dışında bir yer hastaneyede gitmem mümkün değil zaten.Bazıları özel günler belirleyip yapıyolar ama her eczanede yok bildiğim kadarıyla
Aynura canim bence gayeeet iyi gorunuyosun şahsi dusuncem buKızlar şimdiki halime bakın bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?