Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Buralardayim Esma Sende ne var ne yok, basladin mi leslie ye

Iyiyim zayifolacam. Basladim ise, 3 gun gidiyorum. Dersimi verip eve kosuyorum, cok ayri kalmiyoruz. Istedigim herseyi yiyorum. Kilo vermeye devam edince sporu haftada 3 e indirdim. Simdilik yarim kilo daha vermis durumdayim. Daha fazla vermem sanirim.

Tuba aksami atlama guzelim. Ne olacak 2 lahmacundan. Aksam da et salata yogurt seklinde gecirirsin. Spora agirlik ver guzelim

Sen çok iyi vermişsin tebrik ederim
6 ay sonra düğün var zayıflayamıcam elibise falan bulamıcam gibi geliyo Bazen
O acabaları ben de çok yaşamışdım ama bak kilomu verdim şimdi sporumla sıkılaşıyorum...inan olacak.. yani sen istersen olur...sağlıklı beslenip spor yapıp kilo vermeyenini görmedim hiç...hherşey h
kendi elimizde

Ben 3.5 ayda 20.5 verdim guzelim. Nasil gittigini anlamayacaksin bile. Ne zaman gozunde buyuse kalk spor yap. Guvenin tazelenir
Doğum kilolarımıydı?Oyyy bende istiyorum yaaa 4 ayda 16.5 kilocuk versem yeterrrr pilates setimi almaya gidecem birazdan valla şu spor malzemelerine harcadığım parayı üstüme başıma almıyorummm.Hemen başlayayım akşam nefesss allll nefes veeeer:)

benim eşim yok artık sanırım eşsiz olan var mı?
yada 80 85 aralıgında es varsa bende 3. olsam
Aaaa senin eşin yok mu :) Hepimiz birbirimizin eşi sayılırız zaten :)
Filtre kahve acı olmuyor mu ? ben bir kez denedimde içememiştim.

Menün süpeer
Offff çikolataaa mıııııııııııııııııııı

_AYNURA_ kaptaan ne diyoorr buuu :)
4 ayda 20 kilo nasıl gider of of gözümde büyüyo korkutuyo beni

Canım ben 2 ayda 10 kiloyu verdim. 10 günüm kaldı 3 ay olmasına ve şuan 13 kilo verdim. 4 ayda 20 kilo çok rahat verilir. Ben bile daha o 4 aya ihtiyacım var 20 daha vermem gerek. gerçi 20 daha verirsem 52 oluyorum Alllaaahhh daha ne isterim kiiii

Supersin canım...akşam yoğurt da ilave ede bilirsin..

Patates salatası mı?ddiyecektim ama sen patateas yiyerek zayıflıyorsun...çikilata da başka bi olay...ama cezanı kendin kesmişsin zaten

eczanelerde falan ya kas su oranı tartan tartı olmaz mı ya

Bazıları özel günler belirleyip yapıyolar ama her eczanede yok bildiğim kadarıyla
alısverıs merkezlerındekı eczaneler daha janjanlı belki vardır iş çıkısı bı bakayım. bulamadım gitti ya hastane dışında bir yer hastaneyede gitmem mümkün değil zaten.

menüm :

sabah : çeyreğin yarısı tost ..

öğle : 2 lahmacun

akşam : bişe yemeyecemm çok acıkırsam birass yoğurt yerim

su 1 litre

spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…