- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Birakma diyorum bende sporuSporun etkisi işte buuu...
İnşallah veririz canim özledim o günlerimi ne kadar rahattım ya istediğim gibi giyiniyodum rahat hareket ediyodum o günlere döneceğimi düşündükce sabırsızlanıyorum tabi :)Aaaa senin eşin yok mu :) Hepimiz birbirimizin eşi sayılırız zaten :)
Filtre kahve acı olmuyor mu ? ben bir kez denedimde içememiştim.
Menün süpeer
Offff çikolataaa mıııııııııııııııııııı
_AYNURA_ kaptaan ne diyoorr buuu :)
Canım ben 2 ayda 10 kiloyu verdim. 10 günüm kaldı 3 ay olmasına ve şuan 13 kilo verdim. 4 ayda 20 kilo çok rahat verilir. Ben bile daha o 4 aya ihtiyacım var 20 daha vermem gerek. gerçi 20 daha verirsem 52 oluyorum Alllaaahhh daha ne isterim kiiii
Öyle yapmaya calısiyorum canim uzun sürecek ama sonucu güzel olacak :)Yorgun, canim istedikten sonra verilir. Ilk yapman gereken rakamlara takilip gozunde buyutmemek. Sabirli ol ve emek harca guzelim
Evet hamilelik kilolariydi Funda. Geldikleri gibi gittiler
İlk ben vyrucammmSelam canlar... Bugün hiç güzel haberlerle gelmedim. Kaçamak yaptım, spor yapmadım, çok su içemedim
Kahvaltı yapmadım, 12 gibi ezogelin çorbası içtim. sonrasında kahve içtim yanında da kinder suprise'in yarısını yedim :/
Akşam 5 gibi, tavuklu rosto yanında da patates püresi yedim
su olarak da 1lt içtim, onu 2ye tamamlarım.
Şuan evde misafir var, ben bugün ayağımı burktum ve, gribim hapşırıp duruyorum o yüzden benim spor bugün yalan oldu, olacak...
Sopaları alayım? İlk kim vuracak????
Oooo, hazırmışsın vurmaya kuzucukkk oldu mu şimdiiiiiİlk ben vyrucammm
Kısaca taş gibisin desem :)Kızlar şimdiki halime bakın bi
Canım ben kendimi bildim bileli balık etli kilolu arasındaydım son durumum bildiğin obez hali :) belki de ilk kez kendimi fit görücem inşallah :)İnşallah veririz canim özledim o günlerimi ne kadar rahattım ya istediğim gibi giyiniyodum rahat hareket ediyodum o günlere döneceğimi düşündükce sabırsızlanıyorum tabi :)
Öyle yapmaya calısiyorum canim uzun sürecek ama sonucu güzel olacak :)
Selam canlar... Bugün hiç güzel haberlerle gelmedim. Kaçamak yaptım, spor yapmadım, çok su içemedim
Kahvaltı yapmadım, 12 gibi ezogelin çorbası içtim. sonrasında kahve içtim yanında da kinder suprise'in yarısını yedim :/
Akşam 5 gibi, tavuklu rosto yanında da patates püresi yedim
su olarak da 1lt içtim, onu 2ye tamamlarım.
Şuan evde misafir var, ben bugün ayağımı burktum ve, gribim hapşırıp duruyorum o yüzden benim spor bugün yalan oldu, olacak...
Sopaları alayım? İlk kim vuracak????
rostalar püreler kinderlerOooo, hazırmışsın vurmaya kuzucukkk oldu mu şimdiiiii
Yarın sporla ve beslenme ile telafi edeceğim mutlakaaaaOo fena olmuş ama bugün olmasa da yarın sporuna artı yaparak telafi edebilirsin. Ben sopaya karşı bir öğretmenim
Valla Haklısın kuzummmmm ellerin dert görmesinrostalar püreler kinderler
kolay gelsinben spora kaçarrr
menüm
sabah 1 dl ekmek, peynir, maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay
öğle kahve, kraker
akşam tavuklu bamya
çok fitsin kaptanımmKızlar şimdiki halime bakın bi
canım benim var öyle bir tartım ölçümleri ne kadar doğru bilmiyorum ama markası sinbo 25 tl ye almıştımalısverıs merkezlerındekı eczaneler daha janjanlı belki vardır iş çıkısı bı bakayım. bulamadım gitti ya hastane dışında bir yer hastaneyede gitmem mümkün değil zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?