Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugünkü menümü yazayım
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,
beyaz peynir, 5 zeytin,1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle:1 kase mercimek çorbası,salata, yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:1 tabak yeşil fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara:1 bardak portakal suyu

su:2.5 litre
spor:40 dakika yürüyüş

güzel bir menü olmuş

süper,süper,süperrrr..tam diyetisyen menüsü gibi olmuş :)

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 şekersiz çay
3 tane eti form çörek otlu kepekli bisküvi (Kızlar eti form hakkında ne düşünüyorsunuz, ben birazcık kararsızım.)

Akşam:
Haşlama tavuk
salata
yoğurt

1 lt su, 4,30 km 6560 adım atmışım. Bisikletle çalışacağım. Ihlamur içtim ve bitki çayımı da içeceğim.

Veee harikaa bir karar verdim İş çıkışı haftada 1-3 gün fitness a gidiyorum :)

öğün olarak yemişsin Perim olmaz ki....ben dışarıdaysam ve çok acıktıysam marketten alıp atıştırıyorum ama kalorileri düşük değil aslında...fitness kararın iyi olmuş... :)

öğün olarak yemişsin Perim olmaz ki....ben dışarıdaysam ve çok acıktıysam marketten alıp atıştırıyorum ama kalorileri düşük değil aslında...fitness kararın iyi olmuş... :)
Öğlen pek fırsatım olmadığı hemde bişiler götürebilme şansım olmayınca alternatif ne yapılabilir diye düşünüyorum hep uzun zamandır :) En iyisi yememek

Menun on numara benimde o konuda Kafam karisik kuzucum form konusunda

Fitniss super olmis kuzucum yakindir 6lli rakamlari gormen

Kızlar şimdiki halime bakın bi
bizi azimlendirdin tatlım=) diyet spor etkisi maşallah=)
canım benim var öyle bir tartım ölçümleri ne kadar doğru bilmiyorum ama markası sinbo 25 tl ye almıştım
aa bende öyle ucuz olunca ölçmüyodur diye düşünüyordum hep. bu ara çok açıldım alışveriş yapasım yoktu ama uygun bişey alabilirim o zaman =)
geçmiş olsun canım dinlen iyileş bi an önce=)

Aynura kiZ eşin de seni gorup kiskanmis olmasin
Ben bacak haraketlerini dizi izlerken yapıyorum onun yanında sen kafayı sporla bozdun diyo ama hoşlanıyor biliniyorum...
ben seni listeye bunun için mi aldım kızzzz?dikkat ediceksin,yerken iki kere düşüneceksin demeim mi?
teşekkürler perimmm...inan bana ben de bekarken ki halimden ile daha zayıf ve daha sıkıyım...sen de olacaksın eminim...
menüm

sabah 1 dl ekmek, peynir, maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay

öğle kahve, kraker

akşam tavuklu bamya
elifim om krakerler olmamış hiçççç,bi de haftasonunu kaçamakla geçirdin,bu gün telafi etmen gerekirid ama....sana da

çok fitsin kaptanımm
teşekkürler....darısı size de inşallah....
oooo hülyammm supersin....
iyisin yağmurum....
oh iyi olmuş,cumaya şişlik gider...menün de her zamnkı gibi kusursuz...

iyi akşamlar kızlar =)
eczaneleri dolandım su kas yağ oranı ölçen tartısı olan bi eczane bulamadım. sinir oldum bi sonraki ay güzel bi tartı alırım artık inş
bende gittim bu ay ki form dergilerini aldım gerçi bakmadım daha ama seviyorum dergileri=)

Çok teşekkür ederim tatlım Ayrıca menünde süpeer

bişi sorcam :/ bizim grubumuz kaç kişi bi listemiz var mı ? ben hala bi çoğumuzu tanımıyorum bide kafam karıştı. bide beni eşlerim hep terk ediyo yaaaa :/ sıkıntı bendemiki

bişi sorcam :/ bizim grubumuz kaç kişi bi listemiz var mı ? ben hala bi çoğumuzu tanımıyorum bide kafam karıştı. bide beni eşlerim hep terk ediyo yaaaa :/ sıkıntı bendemiki
bizim grubumuz cuma listedeki 13kişi+yağmur+yağmur2+daydream(izinde)+aeben(izinde)+sen...

unuttuğum varmı bilemiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…