- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
iyi akşamlar,diyete tekrar bismillah dedim,hadi bakalım..
Menüm :
09:00 portakal,kızarmış 1 dilim ekmek
13:30 yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek,portakal
18:30 zeytinyağlı yeşil salata,yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek
spor yapamadım,sabah dokuzdan beri dip köşe temizlik yaptım...yarın başlıyorum sporumada nasipse...
1 litre su içtim,uyuyana kadar 2 ye tamamlarım...
süper,süper,süperrrr..tam diyetisyen menüsü gibi olmuş :)bugünkü menümü yazayım
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,
beyaz peynir, 5 zeytin,1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle:1 kase mercimek çorbası,salata, yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:1 tabak yeşil fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara:1 bardak portakal suyu
su:2.5 litre
spor:40 dakika yürüyüş
güzel bir menü olmuş
öğün olarak yemişsin Perim olmaz ki....ben dışarıdaysam ve çok acıktıysam marketten alıp atıştırıyorum ama kalorileri düşük değil aslında...fitness kararın iyi olmuş... :)Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 şekersiz çay
3 tane eti form çörek otlu kepekli bisküvi (Kızlar eti form hakkında ne düşünüyorsunuz, ben birazcık kararsızım.)
Akşam:
Haşlama tavuk
salata
yoğurt
1 lt su, 4,30 km 6560 adım atmışım. Bisikletle çalışacağım. Ihlamur içtim ve bitki çayımı da içeceğim.
Veee harikaa bir karar verdimİş çıkışı haftada 1-3 gün fitness a gidiyorum :)
süper,süper,süperrrr..tam diyetisyen menüsü gibi olmuş :)
:) birbirimizden habersiz menülerimizi beğenmişiz...Telepatiii..
Öğlen pek fırsatım olmadığı hemde bişiler götürebilme şansım olmayınca alternatif ne yapılabilir diye düşünüyorum hep uzun zamandır :) En iyisi yememeköğün olarak yemişsin Perim olmaz ki....ben dışarıdaysam ve çok acıktıysam marketten alıp atıştırıyorum ama kalorileri düşük değil aslında...fitness kararın iyi olmuş... :)
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 şekersiz çay
3 tane eti form çörek otlu kepekli bisküvi (Kızlar eti form hakkında ne düşünüyorsunuz, ben birazcık kararsızım.)
Akşam:
Haşlama tavuk
salata
yoğurt
1 lt su, 4,30 km 6560 adım atmışım. Bisikletle çalışacağım. Ihlamur içtim ve bitki çayımı da içeceğim.
Veee harikaa bir karar verdimİş çıkışı haftada 1-3 gün fitness a gidiyorum :)
bizi azimlendirdin tatlım=) diyet spor etkisi maşallah=)Kızlar şimdiki halime bakın bi
aa bende öyle ucuz olunca ölçmüyodur diye düşünüyordum hep. bu ara çok açıldım alışveriş yapasım yoktu ama uygun bişey alabilirim o zaman =)canım benim var öyle bir tartım ölçümleri ne kadar doğru bilmiyorum ama markası sinbo 25 tl ye almıştım
geçmiş olsun canım dinlen iyileş bi an önce=)Menum
kahvalti
nesfit
öğlen
Kepekli peynirli tost
ayran
aksam
2 yemek kasigi tavuk haslamasi
koca bi tabak yagsiz salata
2 tane galate( kucuk)
Kizlar sonunda hasta oldum bugun spor yapmadim kendimi iyi hsetmiyorum ilk gunu yadiger gun dengelemek icn daha cok spor yaparim
Ben bacak haraketlerini dizi izlerken yapıyorum onun yanında sen kafayı sporla bozdun diyo ama hoşlanıyor biliniyorum...Aynura kiZ eşin de seni gorup kiskanmis olmasin
Selam canlar... Bugün hiç güzel haberlerle gelmedim. Kaçamak yaptım, spor yapmadım, çok su içemedim
Kahvaltı yapmadım, 12 gibi ezogelin çorbası içtim. sonrasında kahve içtim yanında da kinder suprise'in yarısını yedim :/
Akşam 5 gibi, tavuklu rosto yanında da patates püresi yedim
su olarak da 1lt içtim, onu 2ye tamamlarım.
Şuan evde misafir var, ben bugün ayağımı burktum ve, gribim hapşırıp duruyorum o yüzden benim spor bugün yalan oldu, olacak...
Sopaları alayım? İlk kim vuracak????
teşekkürler perimmm...inan bana ben de bekarken ki halimden ile daha zayıf ve daha sıkıyım...sen de olacaksın eminim...Kısaca taş gibisin desem :)
Canım ben kendimi bildim bileli balık etli kilolu arasındaydım son durumum bildiğin obez hali :) belki de ilk kez kendimi fit görücem inşallah :)
Oo fena olmuş ama bugün olmasa da yarın sporuna artı yaparak telafi edebilirsin. Ben sopaya karşı bir öğretmenim
elifim om krakerler olmamış hiçççç,bi de haftasonunu kaçamakla geçirdin,bu gün telafi etmen gerekirid ama....sana damenüm
sabah 1 dl ekmek, peynir, maydanoz, zeytin, biberiye-yeşilçay
öğle kahve, kraker
akşam tavuklu bamya
teşekkürler....darısı size de inşallah....çok fitsin kaptanımm
oooo hülyammm supersin....iyi akşamlar,diyete tekrar bismillah dedim,hadi bakalım..
Menüm :
09:00 portakal,kızarmış 1 dilim ekmek
13:30 yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek,portakal
18:30 zeytinyağlı yeşil salata,yumurta,yoğurt,1 dilim ekmek
spor yapamadım,sabah dokuzdan beri dip köşe temizlik yaptım...yarın başlıyorum sporumada nasipse...
1 litre su içtim,uyuyana kadar 2 ye tamamlarım...
iyisin yağmurum....bugünkü menümü yazayım
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,
beyaz peynir, 5 zeytin,1 bardak çay
ara:1 portakal
öğle:1 kase mercimek çorbası,salata, yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:1 tabak yeşil fasulye, 2 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
ara:1 bardak portakal suyu
su:2.5 litre
spor:40 dakika yürüyüş
oh iyi olmuş,cumaya şişlik gider...menün de her zamnkı gibi kusursuz...Menum
kahvalti
nesfit
öğlen
Kepekli peynirli tost
ayran
aksam
2 tane galate( kucuk)
Kizlar sonunda hasta oldum bugun spor yapmadim kendimi iyi hsetmiyorum ilk gunu yadiger gun dengelemek icn daha cok spor yaparim
Çok teşekkür ederim tatlımMenum
kahvalti
nesfit
öğlen
Kepekli peynirli tost
ayran
aksam
2 tane galate( kucuk)
bizim grubumuz cuma listedeki 13kişi+yağmur+yağmur2+daydream(izinde)+aeben(izinde)+sen...bişi sorcam :/ bizim grubumuz kaç kişi bi listemiz var mı ? ben hala bi çoğumuzu tanımıyorumbide kafam karıştı. bide beni eşlerim hep terk ediyo yaaaa :/ sıkıntı bendemiki
Sen hiç merak etme Aynurammmm yarın telafi edicemmm fazlasıyla hem deeeben seni listeye bunun için mi aldım kızzzz?dikkat ediceksin,yerken iki kere düşüneceksin demeim mi?
..
Arti mezunlar ( honey bal - esma - hande - Tatli Kizimiz :))))bizim grubumuz cuma listedeki 13kişi+yağmur+yağmur2+daydream(izinde)+aeben(izinde)+sen...
unuttuğum varmı bilemiyorum....
tamam o zaman anlaşdık güzelimmm...Sen hiç merak etme Aynurammmm yarın telafi edicemmm fazlasıyla hem deee
Bu arada çok hoş görünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?