artı benArti mezunlar ( honey bal - esma - hande - Tatli Kizimiz :))))
Aynuram bacaklarda baya sıkilasmis
bizim grubumuz cuma listedeki 13kişi+yağmur+yağmur2+daydream(izinde)+aeben(izinde)+sen...
unuttuğum varmı bilemiyorum....
Biz yalnız bayaaa listeleri aşmışıız :) Paylaşım alanını görmeyip direk takıma yazan bir iki kişiyi geri çevirmek zorunda kalmıştım sen yokkende :)bizim grubumuz cuma listedeki 13kişi+yağmur+yağmur2+daydream(izinde)+aeben(izinde)+sen...
unuttuğum varmı bilemiyorum....
garfield,ay_60...liste dışında kim kestiremiyordum yağmurların nicki ne =)
iyi yapmışsın perimmm...biz bize yeteriz...Biz yalnız bayaaa listeleri aşmışıız :) Paylaşım alanını görmeyip direk takıma yazan bir iki kişiyi geri çevirmek zorunda kalmıştım sen yokkende :)
Ben bacak haraketlerini dizi izlerken yapıyorum onun yanında sen kafayı sporla bozdun diyo ama hoşlanıyor biliniyorum...
ben seni listeye bunun için mi aldım kızzzz?dikkat ediceksin,yerken iki kere düşüneceksin demeim mi?
teşekkürler perimmm...inan bana ben de bekarken ki halimden ile daha zayıf ve daha sıkıyım...sen de olacaksın eminim...
elifim om krakerler olmamış hiçççç,bi de haftasonunu kaçamakla geçirdin,bu gün telafi etmen gerekirid ama....sana da
teşekkürler....darısı size de inşallah....
oooo hülyammm supersin....
iyisin yağmurum....
oh iyi olmuş,cumaya şişlik gider...menün de her zamnkı gibi kusursuz...
bizi azimlendirdin tatlım=) diyet spor etkisi maşallah=)
aa bende öyle ucuz olunca ölçmüyodur diye düşünüyordum hep. bu ara çok açıldım alışveriş yapasım yoktu ama uygun bişey alabilirim o zaman =)
geçmiş olsun canım dinlen iyileş bi an önce=)
bizi azimlendirdin tatlım=) diyet spor etkisi maşallah=)
aa bende öyle ucuz olunca ölçmüyodur diye düşünüyordum hep. bu ara çok açıldım alışveriş yapasım yoktu ama uygun bişey alabilirim o zaman =)
geçmiş olsun canım dinlen iyileş bi an önce=)
Ben bacak haraketlerini dizi izlerken yapıyorum onun yanında sen kafayı sporla bozdun diyo ama hoşlanıyor biliniyorum...
ben seni listeye bunun için mi aldım kızzzz?dikkat ediceksin,yerken iki kere düşüneceksin demeim mi?
teşekkürler perimmm...inan bana ben de bekarken ki halimden ile daha zayıf ve daha sıkıyım...sen de olacaksın eminim...
elifim om krakerler olmamış hiçççç,bi de haftasonunu kaçamakla geçirdin,bu gün telafi etmen gerekirid ama....sana da
teşekkürler....darısı size de inşallah....
oooo hülyammm supersin....
iyisin yağmurum....
oh iyi olmuş,cumaya şişlik gider...menün de her zamnkı gibi kusursuz...
bire bir ölçm yapması zaten mümkün olamaz ama yakın bilgi vermesi bile oldukca ıyı bir sonuc. bi ara diyetisyende tartılırken bu kas su oranındaki değişim beni bi hafli motive ediyordu. o yüzden istiyorum aslında. kimi zaman kilo vermemiş gözüküyoruz ama kas yağ oranı değişiyor sonuçta bilmeyince iki haftadır kilo vermedim diye huysuzlanıyoruz. bunları önlemek için gerekli ölçüm =)yok canım ölçüyor yani tartıya çıkıyorum benim yağım %30 kas %38 su % 32 de su diye hatırlıyorum en son sanki öyleydi
ölçüyor da ne kadar doğru onu bilmiyorum canım :)
Perim takimlara girmek isteyenler paylasima yazmiyor . Basvuru linki varBiz yalnız bayaaa listeleri aşmışıız :) Paylaşım alanını görmeyip direk takıma yazan bir iki kişiyi geri çevirmek zorunda kalmıştım sen yokkende :)
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 dilim tb ekmeği
1 haşlanmış yumurta
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 şekersiz çay
3 tane eti form çörek otlu kepekli bisküvi (Kızlar eti form hakkında ne düşünüyorsunuz, ben birazcık kararsızım.)
Akşam:
Haşlama tavuk
salata
yoğurt
1 lt su, 4,30 km 6560 adım atmışım. Bisikletle çalışacağım. Ihlamur içtim ve bitki çayımı da içeceğim.
Veee harikaa bir karar verdimİş çıkışı haftada 1-3 gün fitness a gidiyorum :)
Aklımdan gelen aslında o başvuru yeri ama niyeyse paylaşım alanı diye yazıyorum kafam yerinde değil galibaPerim takimlara girmek isteyenler paylasima yazmiyor . Basvuru linki var
Evet sık sık tercih etmiyorum bende ama arada mecburiyetteennbazen ben de yiyorum canım formu sinemaya giderken mısır patlağı iyi oluyor normal mısır yerine ya da tatlı bisküvileri de fena değil sürekli tercih etsek iyi değil belki ama arada sırada yenilebilir bence
bire bir ölçm yapması zaten mümkün olamaz ama yakın bilgi vermesi bile oldukca ıyı bir sonuc. bi ara diyetisyende tartılırken bu kas su oranındaki değişim beni bi hafli motive ediyordu. o yüzden istiyorum aslında. kimi zaman kilo vermemiş gözüküyoruz ama kas yağ oranı değişiyor sonuçta bilmeyince iki haftadır kilo vermedim diye huysuzlanıyoruz. bunları önlemek için gerekli ölçüm =)
bire bir ölçm yapması zaten mümkün olamaz ama yakın bilgi vermesi bile oldukca ıyı bir sonuc. bi ara diyetisyende tartılırken bu kas su oranındaki değişim beni bi hafli motive ediyordu. o yüzden istiyorum aslında. kimi zaman kilo vermemiş gözüküyoruz ama kas yağ oranı değişiyor sonuçta bilmeyince iki haftadır kilo vermedim diye huysuzlanıyoruz. bunları önlemek için gerekli ölçüm =)
Heh heh paylasim alaninda baya aktifsinya ondardir :))))Aklımdan gelen aslında o başvuru yeri ama niyeyse paylaşım alanı diye yazıyorum kafam yerinde değil galiba
Evet sık sık tercih etmiyorum bende ama arada mecburiyetteenn
pek bir zararı yoktur canım sanmıyorum arkasında içeriği de yazıyor ona bakarak da karar verebilirsinAklımdan gelen aslında o başvuru yeri ama niyeyse paylaşım alanı diye yazıyorum kafam yerinde değil galiba
Evet sık sık tercih etmiyorum bende ama arada mecburiyetteenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?