Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizim grubumuz cuma listedeki 13kişi+yağmur+yağmur2+daydream(izinde)+aeben(izinde)+sen...

unuttuğum varmı bilemiyorum....
Biz yalnız bayaaa listeleri aşmışıız :) Paylaşım alanını görmeyip direk takıma yazan bir iki kişiyi geri çevirmek zorunda kalmıştım sen yokkende :)

Cok tesekkur ederim canim kaptanim cumaya kadar siskinlik gider umarim

Sağol kuzucum adet dönemindeyim hastayim derken

yok canım ölçüyor yani tartıya çıkıyorum benim yağım %30 kas %38 su % 32 de su diye hatırlıyorum en son sanki öyleydi
ölçüyor da ne kadar doğru onu bilmiyorum canım :)

inşallah canım

yok canım ölçüyor yani tartıya çıkıyorum benim yağım %30 kas %38 su % 32 de su diye hatırlıyorum en son sanki öyleydi
ölçüyor da ne kadar doğru onu bilmiyorum canım :)
bire bir ölçm yapması zaten mümkün olamaz ama yakın bilgi vermesi bile oldukca ıyı bir sonuc. bi ara diyetisyende tartılırken bu kas su oranındaki değişim beni bi hafli motive ediyordu. o yüzden istiyorum aslında. kimi zaman kilo vermemiş gözüküyoruz ama kas yağ oranı değişiyor sonuçta bilmeyince iki haftadır kilo vermedim diye huysuzlanıyoruz. bunları önlemek için gerekli ölçüm =)

bazen ben de yiyorum canım formu sinemaya giderken mısır patlağı iyi oluyor normal mısır yerine ya da tatlı bisküvileri de fena değil sürekli tercih etsek iyi değil belki ama arada sırada yenilebilir bence

Perim takimlara girmek isteyenler paylasima yazmiyor . Basvuru linki var
Aklımdan gelen aslında o başvuru yeri ama niyeyse paylaşım alanı diye yazıyorum kafam yerinde değil galiba
bazen ben de yiyorum canım formu sinemaya giderken mısır patlağı iyi oluyor normal mısır yerine ya da tatlı bisküvileri de fena değil sürekli tercih etsek iyi değil belki ama arada sırada yenilebilir bence
Evet sık sık tercih etmiyorum bende ama arada mecburiyetteenn

evet canım doğru söylüyorsun o da insanı motive ediyor benim yağ oranım fazla sanırım kız kardeşim zayıf gerçi ama onun ki %17
tartıda eksileri de görsek fena olmaz :) hiç bir değişim olmamasından iyidir ama

Luci inceldigini yagdan kaybettigini mezuro olcusuylede anlaya bilirsin ...
Elektronik baskullerin cogu yag su kas gosteriyor .
Ben bimden almistim 4 sene oldu . 1 kere yanlis gortermisti onun disinda gr gramina dakiktir . 25 tl idi ...

Aklımdan gelen aslında o başvuru yeri ama niyeyse paylaşım alanı diye yazıyorum kafam yerinde değil galiba

Heh heh paylasim alaninda baya aktifsinya ondardir :))))
Yardimcilik konusunda tavsiyelerimde yanilmam dimi aynura ))

pek bir zararı yoktur canım sanmıyorum arkasında içeriği de yazıyor ona bakarak da karar verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…