Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam ben geldim yorucu bir gün oldu benim için ıngilizce kursuna başladım
Menum
Kahvaltı 8:00
1yuvarak çavdar ekmek
1yumurtadan omlet
1kupa yeşil çay
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
2tane dukan kurabiye
Akşam 17:30
Kori soslu tavuk
1brdak portkal suyu
19:00
İkisi bir arada
2lt su içtim 13.200 adım attim birazdan squat yapcam birde lesie yapmaya caliscam evi toplamaya caliscam birde ingizlice çalışmak istiyorum hepsini yaparsam kendimi öpmek istiyorum:))

Nekadar acaba kuzum

hayırlı olsun kursun :) oo baya yoğunsun kolay gelsin vakit de geç oldu ama tamamlarsın inşallah
dukan kurabiyesini nasıl yapıyorsun ben bir kere dukan pudingi yapmaya çalıştım ama başarılı olamadım süt tozu koymak istemiyorum da içine

Heh heh paylasim alaninda baya aktifsinya ondardir :))))
Yardimcilik konusunda tavsiyelerimde yanilmam dimi aynura ))
Böyle düşünmene sebep olabilmişsem ne mutlu bana :) Gerçekten yüzyüze olmasa bile burada sizlerle bambaşka bir bağ var gerçekten.
Özellikle de nedense bu bir aydır kafamda garip bir karmaşa içindeyim. Sanırım bazı dönemlerde oluyor böyle. Kafamın gerçekten dağılmasına, kendimi dinlemekten vazgeçmeme sebep oldu burası ve en önemlisi sizler. Kendimi dinlemekten kastım dinleye dinleye kötüye götürdüğü anlardı.
Seneler evvelde benzer bir dönem geçirmiştim, yakın ailemden 2 vefat 2 ciddi rahatsızlık geçirenler olmuştu bir kaç ay içerisinde. Ve o dönemde bir ara gerçekten ben tükendim deme noktasına geldim. O an yalnızdım ve gerçekten çok zor geçirdim o dönemi. Ama şuan çok şükür ki sizler varsınız. İçime kapanmama engel sizler
pek bir zararı yoktur canım sanmıyorum arkasında içeriği de yazıyor ona bakarak da karar verebilirsin
Arkasına baktımda anlamadım aslında ama tadı süperdi :)))))

Kizlar menulerinizde portakal suyu goruyorum bu gunlerde . 1 br portakal suyu en az 2 portakal demektir , birde suyu yerine posasiyla yiyin meyvenizi , gl endeksi biraz daha duser vede bagirsaklari calistirir .. Mumkun olduguncada ogunlerinizle, ozellikle etle karistirmayin meyvenizi vede suyunu

afiyet olsun canım o zaman :)

O zaman ne mutlu bizede perim

Bunların hepsini yaparsan zaten bende öpücem seni

Çok sevdim ben canım dene sende seveceksin evdeki kuru meyvelerden kullandım
1bardak yulaf kepeği
1yumurta
4 tane kuru kayısı
4 tane hurma
Biraz kuru üzüm
1cay kaşığı kabartma tozu
Tarçın kakao vanilin
Biraz da süt
Meyveleri isteğe göre değiştirip miktarlarını azaltip cogaltabilirsin hepsini karıştırıp 15 dk firinla hazir soğuyinca sicakk halinden daha güzel

tamam canım en kısa zamanda deneyeceğim eline sağlık tarif için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…