- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
bire bir ölçm yapması zaten mümkün olamaz ama yakın bilgi vermesi bile oldukca ıyı bir sonuc. bi ara diyetisyende tartılırken bu kas su oranındaki değişim beni bi hafli motive ediyordu. o yüzden istiyorum aslında. kimi zaman kilo vermemiş gözüküyoruz ama kas yağ oranı değişiyor sonuçta bilmeyince iki haftadır kilo vermedim diye huysuzlanıyoruz. bunları önlemek için gerekli ölçüm =)
Selam ben geldim yorucu bir gün oldu benim için ıngilizce kursuna başladım
Menum
Kahvaltı 8:00
1yuvarak çavdar ekmek
1yumurtadan omlet
1kupa yeşil çay
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
2tane dukan kurabiye
Akşam 17:30
Kori soslu tavuk
1brdak portkal suyu
19:00
İkisi bir arada
2lt su içtim 13.200 adım attim birazdan squat yapcam birde lesie yapmaya caliscam evi toplamaya caliscam birde ingizlice çalışmak istiyorum hepsini yaparsam kendimi öpmek istiyorum:))
ben a101 den almıştım bu yıl 25 tl ydi ama teknolojik ürün satan mağazalarda da oluırNekadar acaba kuzum
Böyle düşünmene sebep olabilmişsem ne mutlu bana :) Gerçekten yüzyüze olmasa bile burada sizlerle bambaşka bir bağ var gerçekten.Heh heh paylasim alaninda baya aktifsinya ondardir :))))
Yardimcilik konusunda tavsiyelerimde yanilmam dimi aynura))
Arkasına baktımda anlamadım aslında ama tadı süperdi :)))))pek bir zararı yoktur canım sanmıyorum arkasında içeriği de yazıyor ona bakarak da karar verebilirsin
Böyle düşünmene sebep olabilmişsem ne mutlu bana :) Gerçekten yüzyüze olmasa bile burada sizlerle bambaşka bir bağ var gerçekten.
Özellikle de nedense bu bir aydır kafamda garip bir karmaşa içindeyim. Sanırım bazı dönemlerde oluyor böyle. Kafamın gerçekten dağılmasına, kendimi dinlemekten vazgeçmeme sebep oldu burası ve en önemlisi sizler. Kendimi dinlemekten kastım dinleye dinleye kötüye götürdüğü anlardı.
Seneler evvelde benzer bir dönem geçirmiştim, yakın ailemden 2 vefat 2 ciddi rahatsızlık geçirenler olmuştu bir kaç ay içerisinde. Ve o dönemde bir ara gerçekten ben tükendim deme noktasına geldim. O an yalnızdım ve gerçekten çok zor geçirdim o dönemi. Ama şuan çok şükür ki sizler varsınız. İçime kapanmama engel sizler
Arkasına baktımda anlamadım aslında ama tadı süperdi :)))))
Böyle düşünmene sebep olabilmişsem ne mutlu bana :) Gerçekten yüzyüze olmasa bile burada sizlerle bambaşka bir bağ var gerçekten.
Özellikle de nedense bu bir aydır kafamda garip bir karmaşa içindeyim. Sanırım bazı dönemlerde oluyor böyle. Kafamın gerçekten dağılmasına, kendimi dinlemekten vazgeçmeme sebep oldu burası ve en önemlisi sizler. Kendimi dinlemekten kastım dinleye dinleye kötüye götürdüğü anlardı.
Seneler evvelde benzer bir dönem geçirmiştim, yakın ailemden 2 vefat 2 ciddi rahatsızlık geçirenler olmuştu bir kaç ay içerisinde. Ve o dönemde bir ara gerçekten ben tükendim deme noktasına geldim. O an yalnızdım ve gerçekten çok zor geçirdim o dönemi. Ama şuan çok şükür ki sizler varsınız. İçime kapanmama engel sizler
Arkasına baktımda anlamadım aslında ama tadı süperdi :)))))
Bunların hepsini yaparsan zaten bende öpücem seniSelam ben geldim yorucu bir gün oldu benim için ıngilizce kursuna başladım
Menum
Kahvaltı 8:00
1yuvarak çavdar ekmek
1yumurtadan omlet
1kupa yeşil çay
Öğlen 13:00
Tavuk sandavic ayran
Ara
2tane dukan kurabiye
Akşam 17:30
Kori soslu tavuk
1brdak portkal suyu
19:00
İkisi bir arada
2lt su içtim 13.200 adım attim birazdan squat yapcam birde lesie yapmaya caliscam evi toplamaya caliscam birde ingizlice çalışmak istiyorum hepsini yaparsam kendimi öpmek istiyorum:))
ben a101 den almıştım bu yıl 25 tl ydi ama teknolojik ürün satan mağazalarda da oluır
Evvet ablam.sen de biliyorsun ablam hiç bu kadarını beklemiyordum gerçekten...ama çok iyi perim...burda olmadığım dönemlerde gözüm arkada kalmıyor hiç...Heh heh paylasim alaninda baya aktifsinya ondardir :))))
Yardimcilik konusunda tavsiyelerimde yanilmam dimi aynura))
rica ederim canımm orda da olur :)Tesekur ederim canimcim hepsi buradaya bakym bende
Hayat nasilsin canim senlede epeydir yazismadik ..Tesekur ederim canimcim hepsi buradaya bakym bende
Çok sevdim ben canım dene sende seveceksin evdeki kuru meyvelerden kullandımhayırlı olsun kursun :) oo baya yoğunsun kolay gelsin vakit de geç oldu ama tamamlarsın inşallah
dukan kurabiyesini nasıl yapıyorsun ben bir kere dukan pudingi yapmaya çalıştım ama başarılı olamadımsüt tozu koymak istemiyorum da içine
Farkindayim Bakü ,Türkiye hattinizin ahaha..Evvet ablam.sen de biliyorsun ablam hiç bu kadarını beklemiyordum gerçekten...ama çok iyi perim...burda olmadığım dönemlerde gözüm arkada kalmıyor hiç...
Evvet vallaha...o çok daha iyi fikir oldu.ikimizde bu işi çok ciddiye alıyoruz ve yaptığımız işi seviyoruz.dimi perim?Farkindayim bakü turkiye hattinizin ahaha ...
Çok sevdim ben canım dene sende seveceksin evdeki kuru meyvelerden kullandım
1bardak yulaf kepeği
1yumurta
4 tane kuru kayısı
4 tane hurma
Biraz kuru üzüm
1cay kaşığı kabartma tozu
Tarçın kakao vanilin
Biraz da süt
Meyveleri isteğe göre değiştirip miktarlarını azaltip cogaltabilirsin hepsini karıştırıp 15 dk firinla hazir soğuyinca sicakk halinden daha güzel
Sanslisin vesselam, arzu gibi peri gibi yardimcilarin olduEvvet vallaha...o çok daha iyi fikir oldu.ikimizde bu işi çok ciddiye alıyoruz ve yaptığımız işi seviyoruz.dimi perim?
çok yoruldum azcik dinlenim 12 ye kadar yolu var hepsininBunların hepsini yaparsan zaten bende öpücem seni
Hanimellerin yumuşak hali gibi seversin inşallah tarifi aldığım yerde muz vardı ben evde yok diye koymadım:))tamam canım en kısa zamanda deneyeceğim eline sağlık tarif için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?