Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Portakal suyu en sevdiğim şey hatta as erdigim zamanlar bile oluyor bir portakal 55 kalori en az 110 kalori oluyor arada icsek olmaz mi ki

Hayat nasilsin canim senlede epeydir yazismadik ..

17 temmuz muydu, o nicde bir arkadasta vardi gecenlerde artik goremiyorum ...

Iyiyim cok sukur ablacim hersey yolunda gidiyor alistim rejme migdem kuculdu aynen gorusemedik ozledimmm senii

Onun kocasimi istemiomusmuydu cikti takimdan ole hatlrliyom

Portakal suyu en sevdiğim şey hatta as erdigim zamanlar bile oluyor bir portakal 55 kalori en az 110 kalori oluyor arada icsek olmaz mi ki
Turtlecim bunyeni en iyi sen bilirsin boylede kilo veriyorum diyorsan verdigim bilgileri uygulamasanda olur
Ama bilin , ben kl hesaplamam yiyeceklerin gl endeksine bakarim yani kansekerini nasil etkilediklerine ve sindirim sagligina ...
Portakal suyu kansekerini cok yukseltir patates gibi mesela ..
Verdigim genel bir bilgi canim .sadece senin menundede gormedim birkac kere gozume carpti yazayim dedim ..
Suyu yerine direk portakali sevmezmisin ? posasida iyidir .

Portakalı genel olarak çok severim ama suyunun yeri ayrıdır bende ya içerken çabuk bitmesin diye yavaş yavaş içiyorum o derece yani hatta sınırsız açık büfe kahvaltı var orda portakal suyu sınırsız ben portakal suyuna gidelim mi derim tutku gibi yani benimkisi
ama dikkate alicam önerilerini canım portakal suyu yerine portakal tercih etmeye caliscam

Kızlar iyi geceler hepinizee...inanılmaz yoruldum ,kitabımı okuyup uyuyacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…