Iyiyim ben de ablaaaammmm :) bi görüneyim demiştim; ama şimdi uyumam gerek sabah erken kalkacağım :/ önce spora sonra okulaaaa :) öpüyorum seni koskocamannnnn. Allah rahatlık versiniyiyim kuzucum sen nasılsın :)
Ama bence yarımda olsa hak ettinperigunlugu 50 squat ortalığı toparladim ıngilizce çalışıp yatcam bu tek lesie yapamadım öpücüğü hak edemedim
Teşekkürler ablamSupersin canım...akşam yoğurt da ilave ede bilirsin..
Teşekkürler şekeri bir akmaya o kdar caba gösterdim ki artik aci tat hoşuma gitmeye başladıAaaa senin eşin yok mu :) Hepimiz birbirimizin eşi sayılırız zaten :)
Filtre kahve acı olmuyor mu ? ben bir kez denedimde içememiştim.
Menün süpeer
Offff çikolataaa mıııııııııııııııııııı
@Aynura88 kaptaan ne diyoorr buuu :)
Canım ben 2 ayda 10 kiloyu verdim. 10 günüm kaldı 3 ay olmasına ve şuan 13 kilo verdim. 4 ayda 20 kilo çok rahat verilir. Ben bile daha o 4 aya ihtiyacım var 20 daha vermem gerek. gerçi 20 daha verirsem 52 oluyorum Alllaaahhh daha ne isterim kiiii
Tarife bayıldim çok teşekkürlerÇok sevdim ben canım dene sende seveceksin evdeki kuru meyvelerden kullandım
1bardak yulaf kepeği
1yumurta
4 tane kuru kayısı
4 tane hurma
Biraz kuru üzüm
1cay kaşığı kabartma tozu
Tarçın kakao vanilin
Biraz da süt
Meyveleri isteğe göre değiştirip miktarlarını azaltip cogaltabilirsin hepsini karıştırıp 15 dk firinla hazir soğuyinca sicakk halinden daha güzel
bunu üstüme alınarak cevaplayım demir eksikliğim kronik seviyede uzun zamandır tedaviyle yükselmiyor. daha doğrusu belli belirsiz bir yükselme oldu ama hala sıkıntılı. demir hapını c vitaminiyle birlikte almak için portakal suyu kurtarıcıcım demir değerim yükselmeye başladı . su yerine portakal yemeyi deneyeyim madem :/Kizlar menulerinizde portakal suyu goruyorum bu gunlerde . 1 br portakal suyu en az 2 portakal demektir , birde suyu yerine posasiyla yiyin meyvenizi , gl endeksi biraz daha duser vede bagirsaklari calistirir .. Mumkun olduguncada ogunlerinizle, ozellikle etle karistirmayin meyvenizi vede suyunu
Hamdolsun zayifim . Misafirlerim 10 gun kaldilar :) yedik gezdik tozduk :))) misafirler varken herseyi yememe ragmen hemde hepsi cis olmasina ragmen kilo almadim zayifim fakat zaten diyeti biraktigim hafta 1-2 kilo artarim ben normal olarak o artimi korudum ustune almadim .
Simdilik boyle iyiyim bir sure diyet yapmiycam sadece saglikli beslenmek istiyorum . Seker dengem ve bobreklerim icin bu sart.. Yaza dogru yuruyuslerle birkac kilo daha verip korusam bu bana kafi zayifim ...
Buralardayim EsmaSende ne var ne yok, basladin mi leslie ye
Iyiyim zayifolacam. Basladim ise, 3 gun gidiyorum. Dersimi verip eve kosuyorum, cok ayri kalmiyoruz. Istedigim herseyi yiyorum. Kilo vermeye devam edince sporu haftada 3 e indirdim. Simdilik yarim kilo daha vermis durumdayim. Daha fazla vermem sanirim.
Tuba aksami atlama guzelim. Ne olacak 2 lahmacundan. Aksam da et salata yogurt seklinde gecirirsin. Spora agirlik ver guzelim
Kızlar şimdiki halime bakın bi
nerdesin canım sen tatil bekliyosun=)Hava gerçekten buuuzzz gibi yaaaa... tatilde olmadııı
İstanbuldaa :) Valiyi sevmedim bu sefeernerdesin canım sen tatil bekliyosun=)
İstanbuldaa :) Valiyi sevmedim bu sefeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?