Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşekkürler şekeri bir akmaya o kdar caba gösterdim ki artik aci tat hoşuma gitmeye başladı

Tarife bayıldim çok teşekkürler

bunu üstüme alınarak cevaplayım demir eksikliğim kronik seviyede uzun zamandır tedaviyle yükselmiyor. daha doğrusu belli belirsiz bir yükselme oldu ama hala sıkıntılı. demir hapını c vitaminiyle birlikte almak için portakal suyu kurtarıcıcım demir değerim yükselmeye başladı . su yerine portakal yemeyi deneyeyim madem :/

günaydın kızlar...

senin adına çok sevindim canım, hem tatil iyi geçmiş hemde, verdiğin kilolar kalıcıymış , hemen hop diye kilo almamışsın...

çok iyi canım, zaten senden kilo almanı beklemiyorum, maşallah spora devam etmen çok iyi,
bebişinle çok ayrı kalmamana sevindim... aslında bende çok ayrı kalmıyorum, çocuklar pek anlayamıyor işe gittiğimi :), ev iş yerime yakın olunca :)

Kızlar şimdiki halime bakın bi

süpersin canııım,
ylnız kaptanım bakıyorumda gözden çıkarmışsın beni, listede, izinliler arasında hiç adım yok , sağolsun esmam hatırlamış

kan tahlili yaptırdım doktora sonuçlarımı mail atmıştım. sinirim hepten bozuldu cevaba. Tiroitlerim çalışmıyormuş. bi bu eksikti :/
erkek arkadaşım derdi hep az yiyosun kilo nasıl veremiyosun anlamıyorum diye artık anlıcak bi sebebim varmış. yarın ilaca başlayınca inş yakın zamanda olumlu etkilerini görürüm.
Demir ilacını da b vitaminini de kullanıyorum bu arada forumda kilo yaptığını okudum. daha da sinirlendim. Demir hapını içmeme lüksüm yok. b vitamini desem iğneden fayda göremedim ama hapta unutkanlıklarım azaldı. risk alamam. hem eksik gedik vitamin mineraller hemde şişkoyum iyice sinir oluyorum artık kendime aaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…