Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menum bugun ayran detoksu yapicam 1litre ayranin icine 4 lasik yarma koydum aciktikca ondan icicem aksamada tavuk yiycem
Spor 50 dk yuryus,leslie 50 mekik
ayran detoksunu sadece ayrandan yapılan o corba sanıyordum. ama zaten tavuk ızgara yada haşlama iyi kilo verdiriyor. bi gün mü iki gün mü yapcaksın canım?

Canim ben 1,5 yil demir ilaci kullandim kilo filan aldirmiyoe istah acma gibi bir yan etkisi var sen yersen kilo alirsin yemezsen almazsin sakin kullanmamazlik etme ayrica kansizligin kendisi kilolu olma sebebi netten arastir-birde bitki caylarini 2 bardaktan fazla icme ishalde vitaminsizlige yol acar emilim tam olmadigi icin

ayran detoksunu sadece ayrandan yapılan o corba sanıyordum. ama zaten tavuk ızgara yada haşlama iyi kilo verdiriyor. bi gün mü iki gün mü yapcaksın canım?
Ayiptir soylemesi dyn kendimi kaybettim ailevi sikibtim vardi yedimde yedim cezaliyim bugun yapayim insallah yarinda yaparim emzirdigim icin tavuk ekledim dayanamazsam salatada eklerim ama meyve yok

ıyı ki yazdın ben yaklaşık 3-4 yıldır demir hapı şurubu dönüşümlü olarak kullanıyorum ama hiç yükselmedi aksine bu sefer daha da düşmüş. wc konusu problemli normal şartlardan daha az çıkıyorum. bitki çayı olarak ta yeşilcay ve ışırgan içerim. ısırgan zaten demir içeriyor. ama yok yok . bakalım iştahımıza daha çok hakim olmak gerek ama içimi rahatlattın=)

Ayiptir soylemesi dyn kendimi kaybettim ailevi sikibtim vardi yedimde yedim cezaliyim bugun yapayim insallah yarinda yaparim emzirdigim icin tavuk ekledim dayanamazsam salatada eklerim ama meyve yok
emziriyorsan bebiş herşeyden önemli zaten kilo için acele etme yavaş ver ama sütünün eksilmesin. umarım seni bunaltan şey geçip gitmiştir ya da bi an önce geçer gider tatlım

Tatlım sağlığın herşeyden daha önemli. Hatta madem böyle bir rahatsızlığın söz konusu, bence bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. Kullandığın ilaçlar ve rahatsızlıkları göz önüne alarak sana daha sağlıklı bir çizelge hazırlar. Burada biz ne söylesekte tam olarak bilemeyiz.

borsa da tatil olsaya ya uyumak istiyorum ben
Beeendeee bendeeeeeeeeeeeeee

canim ben siyle kurtuldum o dertten 1kg siyah cekirdkli uzum 250 g visne kurusu aliyosun karstiriysun-tam 4 es parcaya boluyon posetliyon herbir karisimi 1,5 lt suda 15 dk kaynatp sabah aksam iciyon hergun 1 tanede muz yiyon-(muzda cunko varmis demirun tutumunu hizlandiriyo-)1 ay yaptim degerlerim tavan yapti 2 cocuk dogurdum masallah hic kansizlik yasamadim kilo flanda yapmiyo seker tanelerde kaliyi suyunda sadece vitamini oluyo yap canim bana dua edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…