Evet az kaldi nazlim masallahaz kaldı aynura en sonunda ulaşıcam hedefe bitsin artık bu çile
Ana sabah beri ankara diyorum nerden cikardim ben ankara isini kizzzz ahaha ..İstanbuldaa :) Valiyi sevmedim bu sefeer
Luci canim verdigim bilgiler gneldir canim , bunyenizi en iyi siz tanirsinizbunu üstüme alınarak cevaplayım demir eksikliğim kronik seviyede uzun zamandır tedaviyle yükselmiyor. daha doğrusu belli belirsiz bir yükselme oldu ama hala sıkıntılı. demir hapını c vitaminiyle birlikte almak için portakal suyu kurtarıcıcım demir değerim yükselmeye başladı . su yerine portakal yemeyi
deneyeyim madem :/
Cook guzel gelirim tabitamam canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/dini-paylasim-alani.672122/page-123
bu sayfaya da gel tatlım bak her ay hatim yapıyoruz, aeben abla ve honey de var
Sabah aksam 1 er bardak bitince bidaha yaparsn muzu unutma amahemen not alıyorum canım çok saol=)
kaynatı hazırladıgım suyu gün içinde bitircek miyim yoksa sabah akşam 1 er bardak mı sadece?
aeben abla nasilsinZeynep asagida seni gordum kayboldun.
Nerde benim sevgili ebem ? Hayatla ne guzel sohbetleriniz olurdu.
Diyetdenmi uzaklastin yoksa burdanda uzaksin
Sosyalim aylik hatimde dagitiyor kayacansCook guzel gelirim tabi
Hamdolsun esmam , bugun sohbet var tatilde 2 hafta ara vermistik bugun tekrar start . Kitaplara bakiniyorum konu icin ..aeben abla nasilsin
Ben ankarada değilim istanbuldayım :)Gunaydin guzeller ...
Luci gecmis olsun canim .. Benim
Kizlar kan ilaci kullaniyorlar 2 aydir canim kiloda almadilar ikiside 52 kilo ....
Sosyalim senin tarifte iyimis lakin benim cadilar icmez(
Peri ve luci aa sizde ankaradaymissiniz :)
Afiyet olsun gulru ...günaydınn kızlarrr. ben dün pek uğrayamadım işler çok yoğun. menümü yazaym hemen
dün
2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen
tavuk sote
ayran
akşam
nohut yemeği+yoğurt 1 dilim ekmek
spor 15 dk leslii.
Jetonum gec dustu perim :)) sabah okydugum bir mesajdan oyle anladim sanirim :)) bende diyorum perim İstanbulda degilmiydi diye .. Mucuks ..Ben ankarada değilim istanbuldayım :)
aaben abla saolasın ekmeği de çıkartcam ama ben çok ekmek yerdim önceden makarna pilavla bile. bir iki dilime düşürdüğüme şükrediyorumm. zamanla onu da çıkartcamm :) önceden hiç yoğurt yemezdim birde. şimdi bi yoğurt buldum markette hazır yoğurt ama köy usulü yazıyor aynı ev yoğurdu gibi. habire ondan yiyorum :)Afiyet olsun gulru ...
Aksaminda ekmegi cikarip salata eklersen daha super menu olur.. Salata hem duyurur hemde bagirsaklarinizi calistirir
Ne guzel ... Afiyet olsun ..aaben abla saolasın ekmeği de çıkartcam ama ben çok ekmek yerdim önceden makarna pilavla bile. bir iki dilime düşürdüğüme şükrediyorumm. zamanla onu da çıkartcamm :) önceden hiç yoğurt yemezdim birde. şimdi bi yoğurt buldum markette hazır yoğurt ama köy usulü yazıyor aynı ev yoğurdu gibi. habire
ondan yiyorum :)
Elif sosyale ne onerdin goremedim :))
Tekrar yazsana .. :)
hadi ya kızılayın cumartesi açık olacağını düşünmemiştim bir bakayım ona özele göre kat kat makuldur fiyatı her koşulda=)saol tatlım.
Aslında ankarada da kızılay var bildiğim kadarıyla. Türk Kızılayı yani. Cumartesi günleri de 12'ye kadar çalışıyorlar. Onlarda da diyetisyen ve beslenme ile alakalı birimler var. Fiyatları da oldukça uygun.
Mesela bende kızılaya gidiyorum akupunktura haftalık 25 tl
saol aynurcum öle belirgin bi sıkıntım yok demir eksikliğim ciddi seviyede sorun sadece. bende demir hapı kullanımının kişlo yapacağı endişesini yaşadım bi an=)Ne olmuş lucime?inşallah çabucak iyileşirsin...
peri ist da canımGunaydin guzeller ...
Luci gecmis olsun canim .. Benim
Kizlar kan ilaci kullaniyorlar 2 aydir canim kiloda almadilar ikiside 52 kilo ....
Sosyalim senin tarifte iyimis lakin benim cadilar icmez(
Peri ve luci aa sizde ankaradaymissiniz :)
Luci canim verdigim bilgiler gneldir canim , bunyenizi en iyi siz tanirsinizmesela lahanayla kilo verenler
vardir ya bende lahana ve karnibahar kilo yapar :)).
Cok ilginc demis ilacinin ac karna alinmasi gerek diye biliyorum o yuzden benim
Kizlar gece yatmadan migde
tamamen bosken iciyorlar dr . Oyle demisti , C vitaminiyle daha iyi emildigini bilmiyordum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?