Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam spor salonunda teyzenin biri sinirlerimi bozup durdu. verdiğim kiloyu duyunca kıskandı galiba neymiş boyuma göre fazlam varmış hala . yok aletlerlede çalış yok şu yok bu dalacaktım hatuna zor tuttum kendimi

günaydınn kızlarrr. ben dün pek uğrayamadım işler çok yoğun. menümü yazaym hemen
dün
2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen
tavuk sote
ayran
akşam
nohut yemeği+yoğurt 1 dilim ekmek
spor 15 dk leslii.

Luci canim verdigim bilgiler gneldir canim , bunyenizi en iyi siz tanirsiniz mesela lahanayla kilo verenler
vardir ya bende lahana ve karnibahar kilo yapar :)).
Cok ilginc demis ilacinin ac karna alinmasi gerek diye biliyorum o yuzden benim
Kizlar gece yatmadan migde
tamamen bosken iciyorlar dr . Oyle demisti , C vitaminiyle daha iyi emildigini bilmiyordum .

Zeynep asagida seni gordum kayboldun .
Nerde benim sevgili ebem ? Hayatla ne guzel sohbetleriniz olurdu .
Diyetdenmi uzaklastin yoksa burdanda uzaksin

Gunaydin guzeller ...

Luci gecmis olsun canim .. Benim
Kizlar kan ilaci kullaniyorlar 2 aydir canim kiloda almadilar ikiside 52 kilo ....
Sosyalim senin tarifte iyimis lakin benim cadilar icmez (

Peri ve luci aa sizde ankaradaymissiniz :)
Ben ankarada değilim istanbuldayım :)

günaydınn kızlarrr. ben dün pek uğrayamadım işler çok yoğun. menümü yazaym hemen
dün
2 dilim ekmek peynir zeytin
öğlen
tavuk sote
ayran
akşam
nohut yemeği+yoğurt 1 dilim ekmek

spor 15 dk leslii.
Afiyet olsun gulru ...
Aksaminda ekmegi cikarip salata eklersen daha super menu olur .. Salata hem duyurur hemde bagirsaklarinizi calistirir

Ben ankarada değilim istanbuldayım :)
Jetonum gec dustu perim :)) sabah okydugum bir mesajdan oyle anladim sanirim :)) bende diyorum perim İstanbulda degilmiydi diye .. Mucuks ..

Bana musada Sonra gorusuruz
kzlar ....

Ha unutmadan hulyam 3 kilonun 1 i gitmis . Tebrikler ..
1 kilo daha kolay gider . Ama son kalan 1 kilon asil aldigin kilodur
boyle zamanlarda .cok yasadim ayni durumu

Afiyet olsun gulru ...
Aksaminda ekmegi cikarip salata eklersen daha super menu olur .. Salata hem duyurur hemde bagirsaklarinizi calistirir
aaben abla saolasın ekmeği de çıkartcam ama ben çok ekmek yerdim önceden makarna pilavla bile. bir iki dilime düşürdüğüme şükrediyorumm. zamanla onu da çıkartcamm :) önceden hiç yoğurt yemezdim birde. şimdi bi yoğurt buldum markette hazır yoğurt ama köy usulü yazıyor aynı ev yoğurdu gibi. habire ondan yiyorum :)

Ne guzel ... Afiyet olsun ..

hadi ya kızılayın cumartesi açık olacağını düşünmemiştim bir bakayım ona özele göre kat kat makuldur fiyatı her koşulda=)saol tatlım.
Ne olmuş lucime?inşallah çabucak iyileşirsin...
saol aynurcum öle belirgin bi sıkıntım yok demir eksikliğim ciddi seviyede sorun sadece. bende demir hapı kullanımının kişlo yapacağı endişesini yaşadım bi an=)
gerci 4 yıldır bununla mücadele ediyorum ama ilaçlara rağmen daha da düşmüş
Gunaydin guzeller ...

Luci gecmis olsun canim .. Benim
Kizlar kan ilaci kullaniyorlar 2 aydir canim kiloda almadilar ikiside 52 kilo ....
Sosyalim senin tarifte iyimis lakin benim cadilar icmez (

Peri ve luci aa sizde ankaradaymissiniz :)
peri ist da canım
saol canım kilo yapma endişem geçti artık

ac karna içilir ama c vitamini depolanmasını sağlıyor. bu yüzden ilaçtan bir saat sonra c vitamini almaya çalışıyorum.gerçi onuda bir dönem yaptım etkisi olmuştu biraz yükseldi ama ben bırakınca gene düştü. faydası oluyor c vitamininin kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…