- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
Her gün tartılınca psikolojisi bozuluyor insanın. Bir gün artı çıkıyorum bir gün eksiben her gün tartılıyorum tartım beni aynı gösteriyor sanırım tartım bozulmuş bugün eczanede tartılacağım bir de
evet gerçekten psikolojim bozuldu bu hafta liste haftam kilo veremezsem listeye girmek istemiyorumHer gün tartılınca psikolojisi bozuluyor insanın. Bir gün artı çıkıyorum bir gün eksi
Korkma tatlımevet gerçekten psikolojim bozuldu bu hafta liste haftam kilo veremezsem listeye girmek istemiyorum
inşallah canım ...Korkma tatlımİnşallah vermiş olursun canım.
ben her gün tartılıyorum tartım beni aynı gösteriyor sanırım tartım bozulmuş bugün eczanede tartılacağım bir de
Gözümüz aydınnn...eebemiz geri döndü. ..ccanım spor yaparsan o depresif hallerde geçer inan bana. Spor yapınca insan kendi dünyanın merkezi sanıyo...Ablacim bugün yenilendi netim.girdim isteyim su an bi sürü hasta geldi ondan yazamadan çıktım.moralim bozuk ,yorgunum bi depresyon hali var bende ya diyet yapıyorum ama spor hic yok.
Dizim agriyo canım kaptanım ya spor yapmayı bende çok istiyorum ama bilmiyorum ya offGözümüz aydınnn...eebemiz geri döndü. ..ccanım spor yaparsan o depresif hallerde geçer inan bana. Spor yapınca insan kendi dünyanın merkezi sanıyo...
Zeynepcim insaniz her zamanimiz birbiri tutmazki . Gecer insallahAblacim bugün yenilendi netim.girdim isteyim su an bi sürü hasta geldi ondan yazamadan çıktım.moralim bozuk ,yorgunum bi depresyon hali var bende ya diyet yapıyorum ama spor hic yok.
Hehe kaptanimiz sporla uctuuuuu . Mucuks aynuram . Annenledesin gozun aydinGözümüz aydınnn...eebemiz geri döndü. ..ccanım spor yaparsan o depresif hallerde geçer inan bana. Spor yapınca insan kendi dünyanın merkezi sanıyo...
pekii öyle yapayımmgünlük değişim gösteriyor tartı perinin dedği gibi en doğrusu hergün tartılmamak
Sağol ablacim inşallahZeynepcim insaniz her zamanimiz birbiri tutmazki . Gecer insallah
Pilateste diz cok kullanilmaz zorlamak istemiyorsan dizini
fakat sporuda istemek lazim bi baslasan gerisi gelir insallah zeynepcim
İş yerinde odamkadki arkadaş??? diyetle rejimle cebelleştiğimi bile bile yanıbaşıma gelip(özellikle) koca bi tabak makarna yedi ilk kez içim gitti yaherşeyime maydonoz ay ben yiyorum yiyorum almıyorum her sabah istisnasız poaca yermisin diye soruyor üstüne benim getirdiklerimi de yiyor.Sen ugraş böyle ben 1 haftada hallederim göbeğimi.yok canım şunu çekti bunu çekti.
İnsanlar harbiden anlayışsız vee kıskanç olmaya başlamışlar dünde bir arkadaş defalrca zayıflayıp öyle çocuk yapacağım dememe rağmen abuk sabuk örneklerle bilinç altıma işlemeye çalıştı ben başka bir maksat aramıyorum yok bi arkadaşı varmış da çocugu olmuomuş da bende hemen yapmalıymışım da acayip sinirliyim dünden beri ya moralim bozuldu işime o kadar konsantre olmuşken bi de bunlarla ugraşmak ağır geliyor....
İş yerinde odamkadki arkadaş??? diyetle rejimle cebelleştiğimi bile bile yanıbaşıma gelip(özellikle) koca bi tabak makarna yedi ilk kez içim gitti yaherşeyime maydonoz ay ben yiyorum yiyorum almıyorum her sabah istisnasız poaca yermisin diye soruyor üstüne benim getirdiklerimi de yiyor.Sen ugraş böyle ben 1 haftada hallederim göbeğimi.yok canım şunu çekti bunu çekti.
İnsanlar harbiden anlayışsız vee kıskanç olmaya başlamışlar dünde bir arkadaş defalrca zayıflayıp öyle çocuk yapacağım dememe rağmen abuk sabuk örneklerle bilinç altıma işlemeye çalıştı ben başka bir maksat aramıyorum yok bi arkadaşı varmış da çocugu olmuomuş da bende hemen yapmalıymışım da acayip sinirliyim dünden beri ya moralim bozuldu işime o kadar konsantre olmuşken bi de bunlarla ugraşmak ağır geliyor....
Ya önceleri söylemiyordum kilomu verdin sen felan dediklerinde yok bu pantolonum bol felan bilmem tartı aynı gösteriyo deyip geçiştiriyordum.Ama artık saklanamayacak kadar belirginleşti zayıfladığım,söyleyen çok insan oldu bende ifşa ettim kendimi ama pişmanım cidden dün karar aldım ne bahsedecem ne de yardımcı olacağım bu konuda.Bana bu lafları söyleyenlerin hepsi şuan rejimde akşam protein mi yiyelim o göbeği nasıl erittin sorularına maruz kalıyorum.Artık asla geri adım atamam insanların ağzına laf veremem bu sefer kesin halletmeliyim!!!Diyette olduğunu paylaşma yada özelini..iyi olduğunu düşünmediğin insanlarla...bırak istediklerini yesinler,söylesinler..
Ayyy ağzının üstüne ıslak odunla vurmalıkmış tam gel de beddua etme ya işte insanlar hep iradesiz olarak gördükleri için kiloluları dalga konusu yapıyorlar çok rahat şekilde.Ya bende takmıyordum da özellikle bebek konusundaki laflar çok canımı sıkıyor kimin haddine benim ne zaman yapacağıma karar vermek anlamıyorum!!!!Hayır neden kötü örnekler veriyorsun maksat ne yani.Bozuldum baya ama hiç bukadar istememiş ve çaba harcamamıştım daha önce. artık gittiğim yolun doğru oldugundan emin oldum bu tarz davranışları gördükçe.hiç moralini bozma canım aynı tipler bizim işyerinde de var . bayanları anlarım bir nebze ama bana laf dokunduranlar erkek . sabahları kahvaltı hazırlamak için çay ocağına gittiğimde beni sinir ediyorlar ama ben artık lafımı esirgemeden söylüyorum canım . sabahta gittim normalde hep 2 adet çeri domas yerim sabahları görmüş densiz elimde domatesi sanki her sabah 10 tane yiyormuşum gibide domatesi 2 ye düşürmüşsün diyor .
İşte budur..ne güzel hırslandırmış seni...Ya önceleri söylemiyordum kilomu verdin sen felan dediklerinde yok bu pantolonum bol felan bilmem tartı aynı gösteriyo deyip geçiştiriyordum.Ama artık saklanamayacak kadar belirginleşti zayıfladığım,söyleyen çok insan oldu bende ifşa ettim kendimi ama pişmanım cidden dün karar aldım ne bahsedecem ne de yardımcı olacağım bu konuda.Bana bu lafları söyleyenlerin hepsi şuan rejimde akşam protein mi yiyelim o göbeği nasıl erittin sorularına maruz kalıyorum.Artık asla geri adım atamam insanların ağzına laf veremem bu sefer kesin halletmeliyim!!!
Ayyy ağzının üstüne ıslak odunla vurmalıkmış tam gel de beddua etme ya işte insanlar hep iradesiz olarak gördükleri için kiloluları dalga konusu yapıyorlar çok rahat şekilde.Ya bende takmıyordum da özellikle bebek konusundaki laflar çok canımı sıkıyor kimin haddine benim ne zaman yapacağıma karar vermek anlamıyorum!!!!Hayır neden kötü örnekler veriyorsun maksat ne yani.Bozuldum baya ama hiç bukadar istememiş ve çaba harcamamıştım daha önce. artık gittiğim yolun doğru oldugundan emin oldum bu tarz davranışları gördükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?