- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Böyleleri hep çıkar canım hiç dikkate bile alma gül geçİş yerinde odamkadki arkadaş??? diyetle rejimle cebelleştiğimi bile bile yanıbaşıma gelip(özellikle) koca bi tabak makarna yedi ilk kez içim gitti yaherşeyime maydonoz ay ben yiyorum yiyorum almıyorum her sabah istisnasız poaca yermisin diye soruyor üstüne benim getirdiklerimi de yiyor.Sen ugraş böyle ben 1 haftada hallederim göbeğimi.yok canım şunu çekti bunu çekti.
İnsanlar harbiden anlayışsız vee kıskanç olmaya başlamışlar dünde bir arkadaş defalrca zayıflayıp öyle çocuk yapacağım dememe rağmen abuk sabuk örneklerle bilinç altıma işlemeye çalıştı ben başka bir maksat aramıyorum yok bi arkadaşı varmış da çocugu olmuomuş da bende hemen yapmalıymışım da acayip sinirliyim dünden beri ya moralim bozuldu işime o kadar konsantre olmuşken bi de bunlarla ugraşmak ağır geliyor....
Aynen daha bir konsantre oldum sağolsun işe yarıyorlar bazen.İşte budur..ne güzel hırslandırmış seni...
Kesinlikle ya odamdaki arkadaş bozuntusunu takmıyorum ama şu çocuk konusu zaten benim de içimde korku oldugu için ordan vurduklarında bi fena olup aman ne olacaksa olsun yapayım diyorum.Yok ya hayatta annem babam dahil kimseye kararlarıma karışma hakkını vermedim.Bir karar verdim ve arkasında duracagım artık sonuçları da göreceğiz doğru mu yaptım yanlış mı.Çocuk konusunda da Allah diyorum gerisini bırakıyorum.insanlar gerçekten tuhaf ya
duymamayı öğrenemezsen hergün canın sıkılır. bi işk arkadaşın diil ki.ç onu halletsen yarın başka biri dengesizliğiyle canını sıkar. en iyisi duymamayı önemsemeeyi öğrenmek canım.
Evet bitip tükenmeyecekler anlaşılan.Onlara karşı da bir savunma mekanizması geliştirmem gerektiği kanaatine vardım:)Böyleleri hep çıkar canım hiç dikkate bile alma gül geç
mutluyum enerjiğim ya bi süredir alışmışlar tabi benim o depresif avuntuyu yemekte bulan halime bişeyleri başarmam tuhaflarına gidiyor.Aslaaa aslaaa dönmeyeceğim yolumdan.benim müdürümde her gün istisnasız bugün bi şişsin sen der :)
yaa evet der geçiştiririm bende.
karşınızdaki kişiyi önemsemiyorsanız söylediklerini de önemsemeyin he he diyin geçin bence..
yoksa her söylenene kulak assaydıkk ohoo nice olurdu halimiz dimi.
izle benide göreyim yaaa:/Ben ilk başladığım dönemlerde özellikle göz süzerek bakarlardı yapamam diye düşünerek ama şimdii hasetle bakıyo herkes totomu kaşıyorum
Hatta şuan profilimde ağustos ayındaki halim var birde bugünki halimi ekliyorum bi bakın bakalım fark var mı
hemde nasıl fark varrr maşallah canım kaç kilo eksidesin?Ben ilk başladığım dönemlerde özellikle göz süzerek bakarlardı yapamam diye düşünerek ama şimdii hasetle bakıyo herkes totomu kaşıyorum
Hatta şuan profilimde ağustos ayındaki halim var birde bugünki halimi ekliyorum bi bakın bakalım fark var mı
İzledim seni deeeeeeeeeeeeeee :)izle benide göreyim yaaa:/
Tamı tamına 13 kilo fark var :)hemde nasıl fark varrr maşallah canım kaç kilo eksidesin?
İzledim seni deeeeeeeeeeeeeee :)
Tamı tamına 13 kilo fark var :)
Ben bakınca anlamıyorum aslında biliyo musun :) deminden beri bakıyorum aynı sanki ya dedimfark çılgınlar gibi ortada daha ne olsun maşallah azmin daim olsun kuzucum=)
yok artıkBen bakınca anlamıyorum aslında biliyo musun :) deminden beri bakıyorum aynı sanki ya dedim
yok artıkbebişim diyet görme algını zayıflatmış :/ napsak ki sana
Ayyyy harikasııınn koptum yeminle bu dediğine galiba algım zayıflamış kilo yerine
Göremedim :/Ben ilk başladığım dönemlerde özellikle göz süzerek bakarlardı yapamam diye düşünerek ama şimdii hasetle bakıyo herkes totomu kaşıyorum
Hala inat ediyodövcem haa
Göremedim :/
Sizleri de ekledim kızlarkızlar bugun saatlerce yürüdüm iyi spor oldu bna
Tatlım napıyorsun böyle kendine. Olmaz ki ama sağlığından olacaksın herşey bi yana. Çok dikkat et tamam mı ?meraba bayanlar .. saat 16 ya geliyor aslında akşam yemeği vaktim ama hiç bişey yiyesm yok ..
dün akşam 5 te yedim yemeğimi .. sabah kahvaltı yapamadım hiç bişe yiyemiyorum ara öğün yapmadım çok halsiz ve yorgunum .. migrenim tutacak galiba ..
az önce bir dilim börek yedim .. kendime gelmek için yakın bi yerlere doğru yürüyüşe çıkacagım ..
belki biraz düzelirim ..
görüşmek üzere ..
anam ben ne gördümmmmvar ya inanılmaz motive oldum gaza geldim sayende gel alnından öpceeemm
Sizleri de ekledim kızlar
Ne görrdüüüünnnn :)anam ben ne gördümmmm
yaka kartının oldugu footo son halim de :)Ne görrdüüüünnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?