Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Böyleleri hep çıkar canım hiç dikkate bile alma gül geç

benim müdürümde her gün istisnasız bugün bi şişsin sen der :)
yaa evet der geçiştiririm bende.
karşınızdaki kişiyi önemsemiyorsanız söylediklerini de önemsemeyin he he diyin geçin bence..
yoksa her söylenene kulak assaydıkk ohoo nice olurdu halimiz dimi.

İşte budur..ne güzel hırslandırmış seni...
Aynen daha bir konsantre oldum sağolsun işe yarıyorlar bazen.
Kesinlikle ya odamdaki arkadaş bozuntusunu takmıyorum ama şu çocuk konusu zaten benim de içimde korku oldugu için ordan vurduklarında bi fena olup aman ne olacaksa olsun yapayım diyorum.Yok ya hayatta annem babam dahil kimseye kararlarıma karışma hakkını vermedim.Bir karar verdim ve arkasında duracagım artık sonuçları da göreceğiz doğru mu yaptım yanlış mı.Çocuk konusunda da Allah diyorum gerisini bırakıyorum.
Böyleleri hep çıkar canım hiç dikkate bile alma gül geç
Evet bitip tükenmeyecekler anlaşılan.Onlara karşı da bir savunma mekanizması geliştirmem gerektiği kanaatine vardım:)
mutluyum enerjiğim ya bi süredir alışmışlar tabi benim o depresif avuntuyu yemekte bulan halime bişeyleri başarmam tuhaflarına gidiyor.Aslaaa aslaaa dönmeyeceğim yolumdan.

izle benide göreyim yaaa:/

hemde nasıl fark varrr maşallah canım kaç kilo eksidesin?

Göremedim :/

meraba bayanlar .. saat 16 ya geliyor aslında akşam yemeği vaktim ama hiç bişey yiyesm yok ..

dün akşam 5 te yedim yemeğimi .. sabah kahvaltı yapamadım hiç bişe yiyemiyorum ara öğün yapmadım çok halsiz ve yorgunum .. migrenim tutacak galiba ..

az önce bir dilim börek yedim .. kendime gelmek için yakın bi yerlere doğru yürüyüşe çıkacagım ..

belki biraz düzelirim ..

görüşmek üzere ..

Tatlım napıyorsun böyle kendine. Olmaz ki ama sağlığından olacaksın herşey bi yana. Çok dikkat et tamam mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…