Yok ya ne diyosun?ilk fotoda sanki 35yaşındasın...10yaş gençleşmişsin perim.Ben bakınca anlamıyorum aslında biliyo musun :) deminden beri bakıyorum aynı sanki ya dedim
Selamlar canlarBugun nasilsiniz bakalim?
Hasta olan tum guzellere gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Lucia uzulme gulum. Tedavi olunca daha kolay kilo vereceksin.
Naz neden "cile" terimini kullandin canim. Gayet iyi gidiyorsun. Istikrarla verince keyifli bir surec oluyor. O teyzeye de aldirma. Herkes deneyimini aktarmak istiyor. Ama dusunmuyor ki karsidaki duymak istitor mu
Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim. Bu cuma merakla bekliyorum sonucunu. Kaptanla leslie yapmaya da basladiniz bugun, cok guzel inceleceksinAynura incelmeye baslamis bile
Funda luzumsuz insanlar her yerde mevcut canim. Ya gormezden gelip uzulmeyeceksin ya da neyi seni rahatsiz ediyorsa bir bir yuzune soyleyip uyaracaksin
Hos geldin zeynep
Peri sen de guzel gidiyorsun canim. 13 kilo az degil. Protein diyeti ile daha fazla inceldiginden 17 vermis gibi gorunursun. Emeginin meyvelerini topluyorsun, diyet bitince yersin
Nasılsınız hanımlar
Nasılsınız hanımlar
arzum evden yemek getirmek yorduğu için kullandım o terimi ideal kiloya ulaşınca diyetin 2.aşaması korumada en azından işyerinden çıkan yemeklerden yerim azda olsa .
akrabalar arasında bu yanlış anlaşılma oldu dün tartışma oldu.is yerindr sıkıntı yok canım .kızım uyutmuyo uykusuz işe gidiyorum o kötü. Genel bi sıkıntı oluştu bende deIyiyizSenin niye motivasyonun dusuk, is&guc mu?
hosgeldin arzu sen nasilsin?kalp kirmaktan cok korkarim nasil diyeyim ki yuzlerine ama kulak asmamayi becerebilirim hatta becerdim ki sonuc olarak diyete devammmm ediyorum ve birakmaya niyetim yok:)Selamlar canlarBugun nasilsiniz bakalim?
Hasta olan tum guzellere gecmis olsun, acil sifalar diliyorum. Lucia uzulme gulum. Tedavi olunca daha kolay kilo vereceksin.
Naz neden "cile" terimini kullandin canim. Gayet iyi gidiyorsun. Istikrarla verince keyifli bir surec oluyor. O teyzeye de aldirma. Herkes deneyimini aktarmak istiyor. Ama dusunmuyor ki karsidaki duymak istitor mu
Yagmur cok guzel gidiyorsun guzelim. Bu cuma merakla bekliyorum sonucunu. Kaptanla leslie yapmaya da basladiniz bugun, cok guzel inceleceksinAynura incelmeye baslamis bile
Funda luzumsuz insanlar her yerde mevcut canim. Ya gormezden gelip uzulmeyeceksin ya da neyi seni rahatsiz ediyorsa bir bir yuzune soyleyip uyaracaksin
Hos geldin zeynep
Peri sen de guzel gidiyorsun canim. 13 kilo az degil. Protein diyeti ile daha fazla inceldiginden 17 vermis gibi gorunursun. Emeginin meyvelerini topluyorsun, diyet bitince yersin
akrabalar arasında bu yanlış anlaşılma oldu dün tartışma oldu.is yerindr sıkıntı yok canım .kızım uyutmuyo uykusuz işe gidiyorum o kötü. Genel bi sıkıntı oluştu bende de
hosgeldin arzu sen nasilsin?kalp kirmaktan cok korkarim nasil diyeyim ki yuzlerine ama kulak asmamayi becerebilirim hatta becerdim ki sonuc olarak diyete devammmm ediyorum ve birakmaya niyetim yok:)
Buarada bende aksama firinda patates yapacaktim yapmim miii?
Tatlım napıyorsun böyle kendine. Olmaz ki ama sağlığından olacaksın herşey bi yana. Çok dikkat et tamam mı ?
Edemiyorum ya valla çok kötüyüm ... midem hiç bir şey almıyor ..
Yok ateşi çıkıyor ama sebebi belli değil.o da geçti simdi gaz sıkıntımız var 9 aylık oldu nerdeyse simdi tekrar gaz sıkıntısı canımı sıkıyor. Gecenin bi vakti kalkip sürekli agliyoAnladim tatlim. Kuzunun nesi var dis sikintisi mi?
Kız o toto mevzusunu bilerek söyledim hee :) anneannebi tuttum bu arada süpeervallahi minicik yarısını anneannem yedi zaten o sana çok çok diyor brdetotom yok benm hepsi göbekte toplnmış igrenç yagların üstelik evde dgldm tüm gün yürüdüm leslie ye bşlyorz yrn aynura ablayla
Çok teşekkür ederimmaşAllah
Ben yemiyorum ya patates falanda ondan dedim :)hem haşlanmş patatesten bşy olmz dedlr gçen gün yemeyimmi
İnşallaah canım bende heyecanla devam ediyorum ara ara koyucam fotoğraf farkı daha net görebilirim belki diye :)süpersin peri gözle görülür fark var . devamını heyecanla bekliyorum
ben bugünkü menümü yazayımm kızlarr. adımı değiştirdim gulruguler ben :)
sabah 2 dilim ekmek beyaz peynir 7 tane yeşil zeytin tuzsuz
öğlen sebze çorbası 1 dilim kepek ekmek. yoğurt salata
arada 1 kare bitter çikolata
akşam
2 tane yumurta peynir zeytin.
15 dk leslie
Yaaa normalde bana hep yaşını göstermiyosun diyolar ne ettin 35 mii :))))Yok ya ne diyosun?ilk fotoda sanki 35yaşındasın...10yaş gençleşmişsin perim.
İyiyiz tatlım sen nasılsın ?Nasılsınız hanımlar
Canım zayıflayacağız ama sağlıklı olarak bunu unutmaEdemiyorum ya valla çok kötüyüm ... midem hiç bir şey almıyor ..
patatesin gi si yüksek olduğu için tercih edilmiyor. karbonhidrat sonuçta. ama kişisel olarak ben patatesi tüketimini makul ölçüde kullanınca daha rahat kilo verdiğimi gözlemledim. ama biraz önce aklıma şu geldi bende demir eksikliği var patatestede demir bu yüzden bana iyi geliyor olabilir kendini incele bi bakalımhem haşlanmş patatesten bşy olmz dedlr gçen gün yemeyimmi
Dişi çıkıyordur belki kuzunun?Yok ateşi çıkıyor ama sebebi belli değil.o da geçti simdi gaz sıkıntımız var 9 aylık oldu nerdeyse simdi tekrar gaz sıkıntısı canımı sıkıyor. Gecenin bi vakti kalkip sürekli agliyo
İki tane altta çıktı.hic böyle olmadı.diğerleri için uzun ara oluyor diye biliyorum ama..Dişi çıkıyordur belki kuzunun?
Yooo...ard arda çıkıyor benim bildiyimmm.belki bağırsak problemi falan vardır...İki tane altta çıktı.hic böyle olmadı.diğerleri için uzun ara oluyor diye biliyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?