Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arzum evden yemek getirmek yorduğu için kullandım o terimi ideal kiloya ulaşınca diyetin 2.aşaması korumada en azından işyerinden çıkan yemeklerden yerim azda olsa .

arzum evden yemek getirmek yorduğu için kullandım o terimi ideal kiloya ulaşınca diyetin 2.aşaması korumada en azından işyerinden çıkan yemeklerden yerim azda olsa .

Gulum sporuna devam ettikten sonra yersin istedigin kadar. Alinan&yakilan kaloriyi dengelersin. Hep diyet modunda yasama lutfen.

hosgeldin arzu sen nasilsin?kalp kirmaktan cok korkarim nasil diyeyim ki yuzlerine ama kulak asmamayi becerebilirim hatta becerdim ki sonuc olarak diyete devammmm ediyorum ve birakmaya niyetim yok:)

Buarada bende aksama firinda patates yapacaktim yapmim miii?

Iyiyim guzelim. Oglanin oyun gunuydu. Ben de is cikisi Jupiter yukseliyor a gittim, kafa dagittim

Iyi yapiyorsun gulum, ayni hizla devam Patates ana yemek olmayacak 1-2 dilim alacaksan sorun degil canim

vallahi minicik yarısını anneannem yedi zaten o sana çok çok diyor brde totom yok benm hepsi göbekte toplnmış igrenç yagların üstelik evde dgldm tüm gün yürüdüm leslie ye bşlyorz yrn aynura ablayla
Kız o toto mevzusunu bilerek söyledim hee :) anneannebi tuttum bu arada süpeer
Çok teşekkür ederim
hem haşlanmş patatesten bşy olmz dedlr gçen gün yemeyimmi
Ben yemiyorum ya patates falanda ondan dedim :)
süpersin peri gözle görülür fark var . devamını heyecanla bekliyorum
İnşallaah canım bende heyecanla devam ediyorum ara ara koyucam fotoğraf farkı daha net görebilirim belki diye :)
süpersin tatlım. Bu aralar bitterı epey görür oldum canım çekti yaaaa :)

Yok ya ne diyosun?ilk fotoda sanki 35yaşındasın...10yaş gençleşmişsin perim.
Yaaa normalde bana hep yaşını göstermiyosun diyolar ne ettin 35 mii :))))
Nasılsınız hanımlar
İyiyiz tatlım sen nasılsın ?
Edemiyorum ya valla çok kötüyüm ... midem hiç bir şey almıyor ..
Canım zayıflayacağız ama sağlıklı olarak bunu unutma bir iki lokmada olsa birşeyler yemelisin özellikle kahvaltıda

hem haşlanmş patatesten bşy olmz dedlr gçen gün yemeyimmi
patatesin gi si yüksek olduğu için tercih edilmiyor. karbonhidrat sonuçta. ama kişisel olarak ben patatesi tüketimini makul ölçüde kullanınca daha rahat kilo verdiğimi gözlemledim. ama biraz önce aklıma şu geldi bende demir eksikliği var patatestede demir bu yüzden bana iyi geliyor olabilir kendini incele bi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…