- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Yok canım cadaloz bi kızım varben buradayım kuzum...nasılsın?sen neden hassaslaşdın canım benim?senin bebiş oğlandı dimi?
mrhaba hayatımmm...
Bilmiyorum ya ,içimde yorgun rüzgarların ayak sesleriiben buradayım kuzum...nasılsın?sen neden hassaslaşdın canım benim?senin bebiş oğlandı dimi?
mrhaba hayatımmm...
Oooo harikaaa ehliyetim olsa arabaya binip gelcem hemennn neresi orası bornova mı
Nasıl yaniiiiBuraya tuz serper gibi yağsa izdiham olur :)
Antalya tarafiya rapunzelimNasıl yaniiii
Sen baya daralmissin zeynep rabbim icini ferahlatsin insallahBilmiyorum ya ,içimde yorgun rüzgarların ayak seslerii
Aynen oyleyim.ardahandan nefret ediyorum yaşama isteğim bile kalmadı.nasıl bi şehirdir bilemiyorumSen baya daralmissin zeynep rabbim icini ferahlatsin insallah
Saklıkent yada Tahtalıya gitmemiz gerek kar görmek için..Nasıl yaniiii
Çok az yemiyo musun canım ya protein ağırlıklı beslenip daha çok yesen sanki daha iyi olur gibi tabi tercih senin.nasıl bu şekilde kilo verebiliyor musun ?iyi akşamlar kızlar
Raporumu vereyim aklımdan çıkmıştı.
Kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
öğle
1 kase bezelye yemeği
akşam
1 kase tarhana corbası
1 kasık makarna
spor: 21 day fix e başladım bugunvucudum uyusuk resmen şu anda
su 2 lt
Teşekkür ederim :)Antalya tarafiya rapunzelim
Orda kar hayal baya.
Elif izmire ne guzel yagmis kiz :)
Rapunzel avatarinin yenindaki yazin pek guzel olmus
Bilmiyodum ben antalyada olduğunu :) antalyada yağmur cokSaklıkent yada Tahtalıya gitmemiz gerek kar görmek için..
ben varım yeni geldim :)Kimsecikler yok bu aksam
Başka bişey yemedin mi tatlimbugünkü menüm
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık
beyaz peynir,
yanlışlıkla enter a bastım yollamış düzelttim tekrar düzenle butonundan :)Başka bişey yemedin mi tatlim
gecen haftada bu şekilde yedim verdim tatlım. bu hafta biraz çeşitlendirsem iyiydi ama bakalım cuma günü kilo istediğim gibi veremezsem düzenimi yeniden düzenlerim=)Çok az yemiyo musun canım ya protein ağırlıklı beslenip daha çok yesen sanki daha iyi olur gibi tabi tercih senin.nasıl bu şekilde kilo verebiliyor musun ?
Verirsin belki doğrudur ama en önemlisi sağlıklı kilo vermekgecen haftada bu şekilde yedim verdim tatlım. bu hafta biraz çeşitlendirsem iyiydi ama bakalım cuma günü kilo istediğim gibi veremezsem düzenimi yeniden düzenlerim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?