Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bezelye için nişastalı diyorlar diye yemiyorum bayadır senin menü de görünce aklıma geldi
ne diyorsunuz bezelye için ?
ben nişasta karbonhidrat diye listemden çıkaramıyorum demir içeren besinleri . ilaçla düzeltemediğim demir düşüklüğüm var. Belki bezelye banada iyi gelmiyodur yorumsuzum bu konuda:/

Peri cim baktım fotolarina yüzün çok güzel ve çok tatlisin. Bayaa bi kilo vermissin.zayıfladıkça güzelleşmişsin

tamam canım önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim

iki öğün olmuşsun kuzum ama menun iyi yine ama öğleye bi yogurt corba bişey koysaydın ya

ben nişasta karbonhidrat diye listemden çıkaramıyorum demir içeren besinleri . ilaçla düzeltemediğim demir düşüklüğüm var. Belki bezelye banada iyi gelmiyodur yorumsuzum bu konuda:/
anladım canım herkesin bir düzeni var ben bezelyeyi çok seviyorum aslında yoğrtlu makarna yapıp içine koymak favorimdi..
uzun zamandır yemiyorum öyle nişastalı falan diye sen de görünce sorayım dedim

anladım canım herkesin bir düzeni var ben bezelyeyi çok seviyorum aslında yoğrtlu makarna yapıp içine koymak favorimdi..
uzun zamandır yemiyorum öyle nişastalı falan diye sen de görünce sorayım dedim

oy olesı daha guzel de
benimki sulu bezelye yemeği etli severim normadede bu sefer zeytinyağlıydı.
amaaan gece gece acıkıyomuyum ne :/ en iyisi tarçınlı bi süt içeyim. spor yapınca çabuk acıkıyorum ben ya uf:/

evet ağzımın suyu aktı ben bugün çok acıktım da anladım o da güzeldir ama
mutfağa uğramıyorum süt içecektim vazgeçtim uyuyacam şimdi

Peri cim baktım fotolarina yüzün çok güzel ve çok tatlisin. Bayaa bi kilo vermissin.zayıfladıkça güzelleşmişsin
Çoook teşekkür ediyorum vallahi bunları duydukça daha çok gaza geliyorum arada yapmak lazım cidden :) Acep zayıfladıkça kaç yaşında göstericem :))))
tamam canım önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim
Rica ederim tatlım Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hatta bak aklıma geldi doktorumun kabızlık için verdiği bir tarif vardı ilk anlam veremedim ama o diyorsa doğrudur kesinlikle

Zeytinyağlı fasülye üzerine havuç rendeleyip zeytinyağı gezdir ve kahvaltıdan önce bir kaç çatal al demişti :)

iki öğün olmuşsun kuzum ama menun iyi yine ama öğleye bi yogurt corba bişey koysaydın ya
Evet ya benim özellikle hafta içi ilk üç gün öğlenlerim çok sorunlu. İki tane birbirine 15-20 dk araçla mesafesi olan kursta çalışıyorum. Sabah birine gidiyorum öğlen yola çıkıyorum diğer kursa geçiyorum. zamanım hem yolda geçiyor hemde kahvaltımı zaten sabah götürüyorum birde öğle yemeği için hiç taşıyamıyorum artık yoğurt falan mesela. Ama activia falan olursa belki onu ekleyebilirim iyi fikir olur yada ordan marketten falan alabilirim.

aslında kabızlığım yok canım bazen duraksama oluyor ama genel olarak çalışıyorlar
anneme önerebilirim ama bu dediğini onun daha çok işine yarar

aslında kabızlığım yok canım bazen duraksama oluyor ama genel olarak çalışıyorlar
anneme önerebilirim ama bu dediğini onun daha çok işine yarar
Şimdi sana tuvalet mevzusunu söyleyince aklıma geldi. Normalde olmuyor bende de ama bi kere denk geldim böyle hiç alışık değilim çok zorlanmıştım Allahımm kilo vericem derken daha çok şişiyorum demiştim

Simdi izledim.kuzum sende beni izle

Ben ismine takılmıyorum Hayatcım.,kimi 3 verir kimi 10 bu listeyle...3 kilo versem yeter bana..şimdi günlükte tutuyorum ya aysonu bakalım ne olacak :)

Haklsn ya bende onu yaoicam dedim.dedim yapmadım yapym o.liste guzel
Günlüğünün basligi ne ziyarete gelym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…