ben nişasta karbonhidrat diye listemden çıkaramıyorum demir içeren besinleri . ilaçla düzeltemediğim demir düşüklüğüm var. Belki bezelye banada iyi gelmiyodur yorumsuzum bu konuda:/canım bezelye için nişastalı diyorlar diye yemiyorum bayadır senin menü de görünce aklıma geldi
ne diyorsunuz bezelye için ?
tamam canım önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederimEvet canım en iyisi hiç tartılma ve bir önceki gece tuvalete boool boooll çıkmaya çalış o bile etkiliyor gerçekten
Çook teşekkür ederim. Gerçekten sizler söyleyene kadar ben pek farkında değildim bile baktım baktım fark göremedim dedimde dayak yiyodum burda nerdeyse lucia vuruyodu beni
Evet kahramanmaraş, şanlıurfa ve gaziantepi gezdim bu yaz. Muhteşem şehirler
Tatlım izle beni bende seni izliyorum fotoğraflarımda var
Evet canım daha yeni yazabildim
Beni izliyor musun canım bende izleyeyim seni profilimde fotoğraflarda var.
Çoook teşekkür ederim canım haklıısn valla regl döneminde aynen böyle oluyorum
Menümü yazacaktım ama okullar yarın istanbulda tatil edilmiş duyunca çok sevindirik oldum :))))
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates, salatalık, maydanoz, nane
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 bardak ıhlamur
1 türk kahvesi (şekersiz)
Farklı aralıklarla içtim ama bir yazayım dedim :)
Akşam:
ızgara tavuk,et
salata
ayran
1 lt su içebildim bugün. 5,85 km yürümüşüm. Yalnız inanılmaz şişlik başladı yine, gece kasık sancısıyla uyandım galiba regl olacağım ama bu sefer daha beter geliyor
anladım canım herkesin bir düzeni var ben bezelyeyi çok seviyorum aslında yoğrtlu makarna yapıp içine koymak favorimdi..ben nişasta karbonhidrat diye listemden çıkaramıyorum demir içeren besinleri . ilaçla düzeltemediğim demir düşüklüğüm var. Belki bezelye banada iyi gelmiyodur yorumsuzum bu konuda:/
anladım canım herkesin bir düzeni var ben bezelyeyi çok seviyorum aslında yoğrtlu makarna yapıp içine koymak favorimdi..
uzun zamandır yemiyorum öyle nişastalı falan diye sen de görünce sorayım dedim
evet ağzımın suyu aktıoy olesı daha guzel de
benimki sulu bezelye yemeği etli severim normadede bu sefer zeytinyağlıydı.
amaaan gece gece acıkıyomuyum ne :/ en iyisi tarçınlı bi süt içeyim. spor yapınca çabuk acıkıyorum ben ya uf:/
Çoook teşekkür ediyorum vallahi bunları duydukça daha çok gaza geliyorum arada yapmak lazım cidden :) Acep zayıfladıkça kaç yaşında göstericem :))))Peri cim baktım fotolarina yüzün çok güzel ve çok tatlisin. Bayaa bi kilo vermissin.zayıfladıkça güzelleşmişsin
Rica ederim tatlımtamam canım önerilerini dikkate alacağım teşekkür ederim
Evet ya benim özellikle hafta içi ilk üç gün öğlenlerim çok sorunlu. İki tane birbirine 15-20 dk araçla mesafesi olan kursta çalışıyorum. Sabah birine gidiyorum öğlen yola çıkıyorum diğer kursa geçiyorum. zamanım hem yolda geçiyor hemde kahvaltımı zaten sabah götürüyorum birde öğle yemeği için hiç taşıyamıyorum artık yoğurt falan mesela. Ama activia falan olursa belki onu ekleyebilirim iyi fikir oluriki öğün olmuşsun kuzum ama menun iyi yine ama öğleye bi yogurt corba bişey koysaydın ya
Çoook teşekkür ediyorum vallahi bunları duydukça daha çok gaza geliyorum arada yapmak lazım cidden :) Acep zayıfladıkça kaç yaşında göstericem :))))
Rica ederim tatlımElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hatta bak aklıma geldi doktorumun kabızlık için verdiği bir tarif vardı ilk anlam veremedim ama o diyorsa doğrudur kesinlikle
Zeytinyağlı fasülye üzerine havuç rendeleyip zeytinyağı gezdir ve kahvaltıdan önce bir kaç çatal al demişti :)
Evet ya benim özellikle hafta içi ilk üç gün öğlenlerim çok sorunlu. İki tane birbirine 15-20 dk araçla mesafesi olan kursta çalışıyorum. Sabah birine gidiyorum öğlen yola çıkıyorum diğer kursa geçiyorum. zamanım hem yolda geçiyor hemde kahvaltımı zaten sabah götürüyorum birde öğle yemeği için hiç taşıyamıyorum artık yoğurt falan mesela. Ama activia falan olursa belki onu ekleyebilirim iyi fikir oluryada ordan marketten falan alabilirim.
Şimdi sana tuvalet mevzusunu söyleyince aklıma geldi. Normalde olmuyor bende de ama bi kere denk geldim böyle hiç alışık değilim çok zorlanmıştım Allahımm kilo vericem derken daha çok şişiyorum demiştimaslında kabızlığım yok canım bazen duraksama oluyor ama genel olarak çalışıyorlar
anneme önerebilirim ama bu dediğini onun daha çok işine yarar
Çoook teşekkür ediyorum vallahi bunları duydukça daha çok gaza geliyorum arada yapmak lazım cidden :) Acep zayıfladıkça kaç yaşında göstericem :))))
Rica ederim tatlımElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hatta bak aklıma geldi doktorumun kabızlık için verdiği bir tarif vardı ilk anlam veremedim ama o diyorsa doğrudur kesinlikle
Zeytinyağlı fasülye üzerine havuç rendeleyip zeytinyağı gezdir ve kahvaltıdan önce bir kaç çatal al demişti :)
Evet ya benim özellikle hafta içi ilk üç gün öğlenlerim çok sorunlu. İki tane birbirine 15-20 dk araçla mesafesi olan kursta çalışıyorum. Sabah birine gidiyorum öğlen yola çıkıyorum diğer kursa geçiyorum. zamanım hem yolda geçiyor hemde kahvaltımı zaten sabah götürüyorum birde öğle yemeği için hiç taşıyamıyorum artık yoğurt falan mesela. Ama activia falan olursa belki onu ekleyebilirim iyi fikir oluryada ordan marketten falan alabilirim.
Ben seni çoooktaan izliyorumm kiii :)Simdi izledim.kuzum sende beni izle
Ben seni çoooktaan izliyorumm kiii :)
Yaptığım listede portakal var..aslında greyfurt yemem lazım ama çok ekşi..bana kalsa elmacıyım...portakalsız menün yok canım :) çok mu seviyorsun
Hedefim 30 haziranda mezun olmayı hak etmek zatenPek anlamıyorum kuzummm ya iziyomussun beni simdi fark ettim
Yeni halin cok farketmis guzelgine guzellik katmissin esimede bu yakisir
Yaptığım listede portakal var..aslında greyfurt yemem lazım ama çok ekşi..bana kalsa elmacıyım...
Hedefim 30 haziranda mezun olmayı hak etmek zatenÇok teşekkür ederim tatlım
Ben ismine takılmıyorum Hayatcım.,kimi 3 verir kimi 10 bu listeyle...3 kilo versem yeter bana..şimdi günlükte tutuyorum ya aysonu bakalım ne olacak :)3 hafta 7 kilo diyeti gerçekten 3 hafta 7nkilo verdiiriliomu
Ben ismine takılmıyorum Hayatcım.,kimi 3 verir kimi 10 bu listeyle...3 kilo versem yeter bana..şimdi günlükte tutuyorum ya aysonu bakalım ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?