Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Harikassıın tatlımm

Nasılsın bu arada görüşmeyeli ? Sen beni gördüüünnn müüüüüü :)

Ooooo süpersin canımm... Muhteşemdir eminimki karda yürüyüş :)
Süper bir menüüü

Menüler harikaaa yaa :)

Aslında yazınca sanki çokmuş gibi duruyo ama gözümün önüne getirince anlaşılıyor :)

canım bezelye için nişastalı diyorlar diye yemiyorum bayadır senin menü de görünce aklıma geldi
ne diyorsunuz bezelye için ?

bir de tartı oynasa canımm

bir de tartı oynasa canımm
Tatlım ilk olarak tartı olarak düşünme. Çünkü bazen hiç belli olmuyor. Gerçekten bak bir gün normal çıkarken ertesi gün bir bakıyorum + da oluyorum. Bir gün sonra eksilerdeyim. Dengesiz bir durum bu aslında moral bozucu gibi ama sen vazgeçme yeter Öyle yada böyle gerçekten gidiyor bir şekilde.

evet gerçekten moral bozucu bir şey vücudumuz ne kadar tuhaf değil mi ... cumaya kadar tartılmayacağım bir daha moral bozukluğunu her gün yaşamak istemiyorum sporu artırayım biraz işe yarar belki sağol canımm

Perim baya toparlanmissin canim benim . Bu arada urfa ve halfetiyi fetetmissin . Gecen sene bizde gitmistik arkadaslar ve eşleriyle cok guzel bir yer ...

Bende görmek istiyorum fotoğraflarını

Canim menumu gormedim cok giremedim rahatsızim tesekur ederim kuzum

Menümü yazacaktım ama okullar yarın istanbulda tatil edilmiş duyunca çok sevindirik oldum :))))

Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates, salatalık, maydanoz, nane
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 bardak ıhlamur
1 türk kahvesi (şekersiz)
Farklı aralıklarla içtim ama bir yazayım dedim :)

Akşam:
ızgara tavuk,et
salata
ayran

1 lt su içebildim bugün. 5,85 km yürümüşüm. Yalnız inanılmaz şişlik başladı yine, gece kasık sancısıyla uyandım galiba regl olacağım ama bu sefer daha beter geliyor

Adet donemi kisin agriki oluyor usutyoz sanrm suan iyiyim cok sukur
menun çok guzel kuzum resimini nasil gorucem

Evet canım en iyisi hiç tartılma ve bir önceki gece tuvalete boool boooll çıkmaya çalış o bile etkiliyor gerçekten
Perim baya toparlanmissin canim benim . Bu arada urfa ve halfetiyi fetetmissin . Gecen sene bizde gitmistik arkadaslar ve eşleriyle cok guzel bir yer ...
Çook teşekkür ederim. Gerçekten sizler söyleyene kadar ben pek farkında değildim bile baktım baktım fark göremedim dedimde dayak yiyodum burda nerdeyse lucia vuruyodu beni

Evet kahramanmaraş, şanlıurfa ve gaziantepi gezdim bu yaz. Muhteşem şehirler
Bende görmek istiyorum fotoğraflarını
Tatlım izle beni bende seni izliyorum fotoğraflarımda var
Canim menumu gormedim cok giremedim rahatsızim tesekur ederim kuzum
Evet canım daha yeni yazabildim
Gormek istiyorum kuzum resimmi attin perigunlugu
Beni izliyor musun canım bende izleyeyim seni profilimde fotoğraflarda var.
Adet donemi kisin agriki oluyor usutyoz sanrm suan iyiyim cok sukur
menun çok guzel kuzum resimini nasil gorucem
Çoook teşekkür ederim canım haklıısn valla regl döneminde aynen böyle oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…