- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
merhaba canımMerhabalar guzeller
Menüm
08:00 portakal,1 dl ekmek
13:00 yoğurt,yumurta,portakal,1 dl ekmek
18:00 1 Hamburger köftesi(ızgara),yoğurt,1 domates,portakal,1 dl ekmek
Spor:45 dk yürüyüş
Menumu yazym 7takimin gulleri
sabah
Yumurta haslamasi peynir yesillik
oglen
tarhaa corbasi
yogurt
aksam
tarhana corbasi
bol salata
2 tane galete
1 bardak ayran
kizlar hastalgm agir geciyor spor yapamadim canimda yemek istemiyor corba icmek istedim canlar yarin spora baslicam
Ooooo süpersin canımm... Muhteşemdir eminimki karda yürüyüş :)İyi akşamlar kızlar napıyosunuz nasılsınız
Ben bugün 5.5 saat gezdim yani orta tempoda yürüdüm iyi yürüyüş oldu karda yağıyodu çok güzeldi :) Bugün güzel bir gün geçirdim arkadaşımla :)
Süper bir menüüüiyi akşamlar kızlar
Raporumu vereyim aklımdan çıkmıştı.
Kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
öğle
1 kase bezelye yemeği
akşam
1 kase tarhana corbası
1 kasık makarna
spor: 21 day fix e başladım bugunvucudum uyusuk resmen şu anda
su 2 lt
Menüler harikaaa yaa :)bugünkü menüm
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık
beyaz peynir,4 zeytin , 1 bardak çay
öğle:fasulye, yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası, pırasa yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 2 bardak çay
su:2 litre
30 dakika yürüyüş
Selamm
Menünüm
Kahvaltı 8:00
1cavdar ekmeğe beyaz peynirli tost
1kupa yeşil çay
Öğlen 14:00
1kase mercimek çorba
1dilim ekmek
1ayran
Ara
2dukan kurabiye
Akşam 18:30
1kase yoğurtlu karnabhar
1tabak tavuk ciğer
2lt su içtim 55 squat yaptım
iyi akşamlar kızlar
Raporumu vereyim aklımdan çıkmıştı.
Kahvaltı
1 bardak süt
1 elma
öğle
1 kase bezelye yemeği
akşam
1 kase tarhana corbası
1 kasık makarna
spor: 21 day fix e başladım bugunvucudum uyusuk resmen şu anda
su 2 lt
Harikassıın tatlımm
Nasılsın bu arada görüşmeyeli ? Sen beni gördüüünnn müüüüüü :)
Ooooo süpersin canımm... Muhteşemdir eminimki karda yürüyüş :)
Süper bir menüüü
Menüler harikaaa yaa :)
Aslında yazınca sanki çokmuş gibi duruyo ama gözümün önüne getirince anlaşılıyor :)
Teşekkür ederim :)
Bilmiyodum ben antalyada olduğunu :) antalyada yağmur cok
Antalya merkezdeysen burdur ve bucak da yakın gezmeyi ve karı seviyosan git gez gör :)
Tatlım ilk olarak tartı olarak düşünme. Çünkü bazen hiç belli olmuyor. Gerçekten bak bir gün normal çıkarken ertesi gün bir bakıyorum + da oluyorum. Bir gün sonra eksilerdeyim. Dengesiz bir durum bu aslında moral bozucu gibi ama sen vazgeçme yeterbir de tartı oynasa canımm
evet gerçekten moral bozucu bir şey vücudumuz ne kadar tuhaf değil mi ... cumaya kadar tartılmayacağım bir daha moral bozukluğunu her gün yaşamak istemiyorum sporu artırayım biraz işe yarar belki sağol canımmTatlım ilk olarak tartı olarak düşünme. Çünkü bazen hiç belli olmuyor. Gerçekten bak bir gün normal çıkarken ertesi gün bir bakıyorum + da oluyorum. Bir gün sonra eksilerdeyim. Dengesiz bir durum bu aslında moral bozucu gibi ama sen vazgeçme yeterÖyle yada böyle gerçekten gidiyor bir şekilde.
Tesekkur ederim canim ben de cok sevdim moral olur diye yazdım :)evet hepimizin okuması gereken bir söz ben de çok beğendim canım
iyi yapmışsın canım moral oldu gerçekten :)Tesekkur ederim canim ben de cok sevdim moral olur diye yazdım :)
Bende görmek istiyorum fotoğraflarınıHarikassıın tatlımm
Süper bir menüüü
Aslında yazınca sanki çokmuş gibi duruyo ama gözümün önüne getirince anlaşılıyor :)
Evet abla yaBöcük okulun acildi staj basladi gorunmez oldun balim ...
Harikassıın tatlımm
Süper bir menüüü
Canim menumu gormedim cok giremedim rahatsızimtesekur ederim kuzum
Menümü yazacaktım ama okullar yarın istanbulda tatil edilmiş duyunca çok sevindirik oldum :))))
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
domates, salatalık, maydanoz, nane
1 şekersiz çay
Öğlen:
1 bardak ıhlamur
1 türk kahvesi (şekersiz)
Farklı aralıklarla içtim ama bir yazayım dedim :)
Akşam:
ızgara tavuk,et
salata
ayran
1 lt su içebildim bugün. 5,85 km yürümüşüm. Yalnız inanılmaz şişlik başladı yine, gece kasık sancısıyla uyandım galiba regl olacağım ama bu sefer daha beter geliyor
Evet canım en iyisi hiç tartılma ve bir önceki gece tuvalete boool boooll çıkmaya çalış o bile etkiliyor gerçektenevet gerçekten moral bozucu bir şey vücudumuz ne kadar tuhaf değil mi ... cumaya kadar tartılmayacağım bir daha moral bozukluğunu her gün yaşamak istemiyorum sporu artırayım biraz işe yarar belki sağol canımm
Çook teşekkür ederim. Gerçekten sizler söyleyene kadar ben pek farkında değildim bile baktım baktım fark göremedim dedimde dayak yiyodum burda nerdeyse lucia vuruyodu beniPerim baya toparlanmissin canim benim. Bu arada urfa ve halfetiyi fetetmissin . Gecen sene bizde gitmistik arkadaslar ve eşleriyle cok guzel bir yer ...
Tatlım izle beni bende seni izliyorum fotoğraflarımda varBende görmek istiyorum fotoğraflarını
Evet canım daha yeni yazabildimCanim menumu gormedim cok giremedim rahatsızimtesekur ederim kuzum
Beni izliyor musun canım bende izleyeyim seni profilimde fotoğraflarda var.Gormek istiyorum kuzum resimmi attinperigunlugu
Çoook teşekkür ederim canım haklıısn valla regl döneminde aynen böyle oluyorumAdet donemi kisin agriki oluyor usutyoz sanrm suan iyiyim cok sukur
menun çok guzel kuzum resimini nasil gorucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?