- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
evet ağzımın suyu aktıben bugün çok acıktım da anladım o da güzeldir ama
mutfağa uğramıyorum süt içecektim vazgeçtim uyuyacam şimdi
kolay gelsın canım ama en zor sartlarda ufak yogurt yada dedıgın gıbı actıvıa al en guzelı=)ne kursu bunlar?Çoook teşekkür ediyorum vallahi bunları duydukça daha çok gaza geliyorum arada yapmak lazım cidden :) Acep zayıfladıkça kaç yaşında göstericem :))))
Rica ederim tatlımElimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Hatta bak aklıma geldi doktorumun kabızlık için verdiği bir tarif vardı ilk anlam veremedim ama o diyorsa doğrudur kesinlikle
Zeytinyağlı fasülye üzerine havuç rendeleyip zeytinyağı gezdir ve kahvaltıdan önce bir kaç çatal al demişti :)
Evet ya benim özellikle hafta içi ilk üç gün öğlenlerim çok sorunlu. İki tane birbirine 15-20 dk araçla mesafesi olan kursta çalışıyorum. Sabah birine gidiyorum öğlen yola çıkıyorum diğer kursa geçiyorum. zamanım hem yolda geçiyor hemde kahvaltımı zaten sabah götürüyorum birde öğle yemeği için hiç taşıyamıyorum artık yoğurt falan mesela. Ama activia falan olursa belki onu ekleyebilirim iyi fikir oluryada ordan marketten falan alabilirim.
Nerde bu fotolar ya merak ettim...Bugünki güzel sözler beni iyice gaza getirdi ve 30 dk bisikletle çalıştım :)
Çok teşekkür ederimm canım beniimmmmm :)Perim tek kelimeyle harikasin bu gidisle son derece fit bi bayan olcaksin burdaki herkesin olcagi gibi
Evet tatlım ayneen öyle :) belediyenin verdiği ücretsiz kurslarda öğretmenim. Bilgisayar ve web tasarım dersleri veriyorum.kolay gelsın canım ama en zor sartlarda ufak yogurt yada dedıgın gıbı actıvıa al en guzelı=)ne kursu bunlar?
İyi geceler tatlımgözlerim kapanıyor tatlı rüyalar fıstıklar=)
Profilimde paylaştım :)Nerde bu fotolar ya merak ettim...
Bugünki güzel sözler beni iyice gaza getirdi ve 30 dk bisikletle çalıştım :)
Dün o kadar korkuttun ki minicik dolmadanÇok teşekkür ederimm canım beniimmmmm :)
Evet tatlım ayneen öyle :) belediyenin verdiği ücretsiz kurslarda öğretmenim. Bilgisayar ve web tasarım dersleri veriyorum.
İyi geceler tatlım
Profilimde paylaştım :)
Menün süper cnmbugünkü menüm
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık
beyaz peynir,4 zeytin , 1 bardak çay
öğle:fasulye, yoğurt
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası, pırasa yemeği,1 dilim tam buğday ekmeği
ara: 2 bardak çay
su:2 litre
30 dakika yürüyüş
teşekkür ederim canımmMenün süper cnm
Şimdi sana tuvalet mevzusunu söyleyince aklıma geldi. Normalde olmuyor bende de ama bi kere denk geldim böyle hiç alışık değilim çok zorlanmıştım Allahımm kilo vericem derken daha çok şişiyorum demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?