- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
hayır olsun canım içini ferah tut bi hava al kahve içIcmde bi sknti var ALLAH hayrlilara yorsun
hayır olsun canım içini ferah tut bi hava al kahve iç
yaa bazen bana da oluyor bir hava al ağla da rahatlarsın hemBiraz yuruyuse cikicam icimsen aglamak geliyor nedenini bilmiyorum
yaa bazen bana da oluyor bir hava al ağla da rahatlarsın hem
bende severim portakalı :) ama her gün görünce acaba çok mu seviyorsun dedimYaptığım listede portakal var..aslında greyfurt yemem lazım ama çok ekşi..bana kalsa elmacıyım...
ne yaptım ki canım bi pencereye çık hava al biraz güzel de bir kahve içsen keyfin yerine gelir belkiSagolasin destegn icn canim benim
Biraz yuruyuse cikicam icimsen aglamak geliyor nedenini bilmiyorum
ne yaptım ki canım bi pencereye çık hava al biraz güzel de bir kahve içsen keyfin yerine gelir belki
ama mutlaka hava al
günaydın kızlar
balım hayırdır neyin var..kıyamam sana
günaydınlar herkese
dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat plates yapıldı 3 litre su içildi .
bugünkü menümüde belirlemişken yazayım hamen
sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
5 adet zeytin
öğlen
yumurtalı pazı kavurması
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
yumurtalı pazı kavurması
yoğurt
bende severim portakalı :) ama her gün görünce acaba çok mu seviyorsun dedim
Ablam ya huzursuz icim olur ya aglamak gelir bi kac skntim var icime ata ata boyle oldum sanirimmm bitanem
Hamd olsun ablacim cok haklsn INSALLAH yuregine saglikşu yalan dünyada, sağlığın yerindeyse, gerisi boş... hiç bir şeyi içine atma, paylaş sevdiklerinle, ailenle... en kısa zamanda geçer inşallah.
Hehehehhe nasıl laf etmişim sabah ilk işin bu oldu :))))))))Dün o kadar korkuttun ki minicik dolmadansabah ilk iş tartildim ama iyi haber ayniyim kilo almamisim
Evet :))neyseki sonradan düzelmiş canım
İzlemeye aldım canım bende seni profilimde fotoğraflarda görebilirsin
Izlemeye alma durumunda görebiliyorsun kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?