- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Hehehehhe nasıl laf etmişim sabah ilk işin bu oldu :))))))))
Evet :))
İzlemeye aldım canım bende seni profilimde fotoğraflarda görebilirsin
nazcım senin menülerine hayran kalıyorum, maşallah hiç cızsız devam ediyorsun,
çok sağol canım şunun şurasında ilk hedefime çok az kaldı . bakalım İNŞALLAH 2.hedefede bu kadar yaklaşırım
yaklaşırsın elbet, pilatesi evde mi yapıyorsun,
Evet zaman ilerledikçe paylaşıcam 2 ay sonra mesela gözle görülür farklar oluştukça :)perigunlugu canım fark muhteşem, devamını mutlaka görmek isterim, inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın...
oyyy ben o sguatları hiç sevmedim yaaaa...yapmam hiç...ben de günde 500-700bacak haraketi yapıyorum ve bu defa bacaklarda incelme olmuş,eminim ki onun etkisi var...Eki Görüntüle 1409999 Eki Görüntüle 1410001 Eki Görüntüle 1410002
kalkayım hareketlerimi yapayım 50 şer adet :)
oyyy ben o sguatları hiç sevmedim yaaaa...yapmam hiç...ben de günde 500-700bacak haraketi yapıyorum ve bu defa bacaklarda incelme olmuş,eminim ki onun etkisi var...
kızlar annemlerde bekarken giydiyim bi eşorfman vardı,o zaman bacaklarım tombik tombik pörtlüyordu,şimdi yüzüyorum içinde resmen...simitim de vardı gitmiş azcık kalmış...bugün de leslieye hep birlikde start verdik....ooooh missss...yürüyüşden iyisi yok vallaha...
evetttt sguat iyi bir sonuç veriyor...uzmanımız ezgi bu konuda...ama ben hiç sevmedim.....ama kalçayı dikleştirip, büyütüyormuş, tam bana göre gibi geldi :)
aynennnn...spor olmadan olmaz....süpersin canım, aynen devam yaşasın fitness
Hayirli sabahlar , karli bir ankaradan , okullar tatil bu gidisle yarinda tatil olur kar devamli yagiyor . bu sene ne cok tatil olduya
Ama istanbulda bugün akşama doğru etkisini yitirir diye düşünüyorum.
Vee ben kar kış dinlemedim şuan iş dönüşü yolumun üstünde olan spor salonuna gidiyorum kayıt işimi halledeyim artıkkk :)
benim kuzumda Ankarada kar yağdığını duydukça kafayı yiyor..neden geçen hafta yağmadıııı? diye :)Hayirli sabahlar , karli bir ankaradan , okullar tatil bu gidisle yarinda tatil olur kar devamli yagiyor . bu sene ne cok tatil olduya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?