Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar annemlerde bekarken giydiyim bi eşorfman vardı,o zaman bacaklarım tombik tombik pörtlüyordu,şimdi yüzüyorum içinde resmen...simitim de vardı gitmiş azcık kalmış...bugün de leslieye hep birlikde start verdik....ooooh missss...yürüyüşden iyisi yok vallaha...

oyyy ben o sguatları hiç sevmedim yaaaa...yapmam hiç...ben de günde 500-700bacak haraketi yapıyorum ve bu defa bacaklarda incelme olmuş,eminim ki onun etkisi var...

ama kalçayı dikleştirip, büyütüyormuş, tam bana göre gibi geldi :)

süpersin canım, aynen devam yaşasın fitness

Hayirli sabahlar , karli bir ankaradan , okullar tatil bu gidisle yarinda tatil olur kar devamli yagiyor . bu sene ne cok tatil olduya

sanada hayırlı sabahlar ablacığım . burdada okullar tatil, kız kardeşim dün sabahtan beri dua ediyordu okullar tatil olsun diye :)

Ama istanbulda bugün akşama doğru etkisini yitirir diye düşünüyorum.

Vee ben kar kış dinlemedim şuan iş dönüşü yolumun üstünde olan spor salonuna gidiyorum kayıt işimi halledeyim artıkkk :)

peri spor salonuna yazılman süper emin ol daha çok artıları olacak incelme konusunda

Hayirli sabahlar , karli bir ankaradan , okullar tatil bu gidisle yarinda tatil olur kar devamli yagiyor . bu sene ne cok tatil olduya
benim kuzumda Ankarada kar yağdığını duydukça kafayı yiyor..neden geçen hafta yağmadıııı? diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…