Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinlar uyku denen neyse o beni terketri desem yeriiii
Ben de aynı durumdayım

Icmde bi sknti var ALLAH hayrlilara yorsun
Hayırdır inşallah
Besmele cek la ilahe illallah cek eğer inarnırsan cok iyi geliyo ferahlatıyo insanı

Ablam ya huzursuz icim olur ya aglamak gelir bi kac skntim var icime ata ata boyle oldum sanirimmm bitanem
Sıkıntılarını içine atma canim ne olursa olsun hiç bişey senden ve mutluluğundan önemli değil

Tabiki inanirim kuzum duami okudum şimdi daha iyiyim ALLAHIMA cok sukur icime atmamaya karar verdim hersey olucagina varir destegn icn cok tesekkur ederim

benim kuzumda Ankarada kar yağdığını duydukça kafayı yiyor..neden geçen hafta yağmadıııı? diye :)
Aynen :)) gecen hafta yegenlerim varken yagsaydi muberek cocuklar icin harika olurdu :)).

Nazlim benim kucuk cadi aksam yatacak tam, ah tatil olsa
diyoduki o anlarda haberlerde soyleyince cadi mutluluktan uçtu, töbe yarabbi

Tabiki inanirim kuzum duami okudum şimdi daha iyiyim ALLAHIMA cok sukur icime atmamaya karar verdim hersey olucagina varir destegn icn cok tesekkur ederim
Hayatcim rabbim bazan sıkar bu sebebli yada hic sebebebi olmadanda olur , nedeni kulum beni ansin diye , ne guzel bizi unutmayan yaradanimiz var . O
bize musibet yada sıkinti
vermese iste o vakit uzulmek lazim , bizi unuttu diye

Hayatcim rabbim bazan sıkar bu sebebli yada hic sebebebi olmadanda olur , nedeni kulum beni ansin diye , ne guzel bizi unutmayan yaradanimiz var . O
bize musibet yada sıkinti
vermese iste o vakit uzulmek lazim , bizi unuttu diye

Oyle ablacim cok şükür ALLAHIMA icmdeki skntlari dualarla birlikte gitti mutluyum hamd olsun

Aynen :)) gecen hafta yegenlerim varken yagsaydi muberek cocuklar icin harika olurdu :)).

Nazlim benim kucuk cadi aksam yatacak tam, ah tatil olsa
diyoduki o anlarda haberlerde soyleyince cadi mutluluktan uçtu, töbe yarabbi

ablacığım öğrencileri anlıyorum tatil konusunda ama benim kız kardeşim öğretmen her kar haberi duyduğunda tatil olsun diye başlıyor dualara :)

evetttt sguat iyi bir sonuç veriyor...uzmanımız ezgi bu konuda...ama ben hiç sevmedim.....

Rapor
Sabah
Tamtahlli ekmektn tost
Zeytin
Peynir
Domates
Bir fincn cay

Oglen
Bir kase tavuksuyuna corba
Ciger

Aksam
İki kuru kayisi

Su ikibucuk litre

Spor
Leslie
55mekik
20suquat azck alisym dye arttrcm hergun

canım senin neyin var, kıyamam

Ama istanbulda bugün akşama doğru etkisini yitirir diye düşünüyorum.

Vee ben kar kış dinlemedim şuan iş dönüşü yolumun üstünde olan spor salonuna gidiyorum kayıt işimi halledeyim artıkkk :)

harikasın canım,

pericim sana özendim tlf adımsayar yükledim, bu gün 45 dk. hızlı tempo ile yürüdüm 1100 adım diyor doğrumudurki, bana çok az geldi

Rapor
Sabah
Tamtahlli ekmektn tost
Zeytin
Peynir
Domates
Bir fincn cay

Oglen
Ciger

Aksam
İki kuru kayisi

Su ikibucuk litre

Spor
Leslie
55mekik

merhaba canım, akşam sadece kayısı mı olacak? acıkırsın ama

Rapor
Sabah
Tamtahlli ekmektn tost
Zeytin
Peynir
Domates
Bir fincn cay

Oglen
Ciger

Aksam
İki kuru kayisi

Su ikibucuk litre

Spor
Leslie
55mekik
Canımmmm akşam iki kuru kaysıyla olmaz,ççok az.bbence 5tane falan ye,ya da varsa yanında kuru yemiş bi de ayran ya da süt iç.2tane kaysıyla olmaz bebişim...

Canımmmm akşam iki kuru kaysıyla olmaz,ççok az.bbence 5tane falan ye,ya da varsa yanında kuru yemiş bi de ayran ya da süt iç.2tane kaysıyla olmaz bebişim...
Ablam dayanamayp ayran iciyorm bazen o sisiriyir tuzsuz fistik vr evde ondn olr mu acikirsam

peri spor salonuna yazılman süper emin ol daha çok artıları olacak incelme konusunda
Evet kesinlikle bende inanıyorum faydası olacağına. İlk etapta 1 günle başlayacağım. Alışık değilim zorlamayayım hemen kendimi sonra sıkılırsam daha kötü olur kendimi tanıyorum :)
bende bakiyim istedim olmadi
İzledim seni canım şimdi görebilirsin
harikasın canım,

pericim sana özendim tlf adımsayar yükledim, bu gün 45 dk. hızlı tempo ile yürüdüm 1100 adım diyor doğrumudurki, bana çok az geldi
Oyy çok sevindim böyle herkesi teşvik edebildiğime. 1100 az bencede 45 dkda daha fazla yapması lazım.
S health diye bi program var bende. Eğer adımı yanlışsa km yazıyorsa onu dikkate al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…