tünaydın millet....
Ben de aynı durumdayımGunaydinlar uyku denen neyse o beni terketri desem yeriiii
Hayırdır inşallahIcmde bi sknti var ALLAH hayrlilara yorsun
Sıkıntılarını içine atma canim ne olursa olsun hiç bişey senden ve mutluluğundan önemli değilAblam ya huzursuz icim olur ya aglamak gelir bi kac skntim var icime ata ata boyle oldum sanirimmm bitanem
Ben de aynı durumdayım
Hayırdır inşallah
Besmele cek la ilahe illallah cek eğer inarnırsan cok iyi geliyo ferahlatıyo insanı
Sıkıntılarını içine atma canim ne olursa olsun hiç bişey senden ve mutluluğundan önemli değil
Aynen :)) gecen hafta yegenlerim varken yagsaydi muberek cocuklar icin harika olurdu :)).benim kuzumda Ankarada kar yağdığını duydukça kafayı yiyor..neden geçen hafta yağmadıııı? diye :)
Hayatcim rabbim bazan sıkar bu sebebli yada hic sebebebi olmadanda olur , nedeni kulum beni ansin diyeTabiki inanirim kuzum duami okudum şimdi daha iyiyim ALLAHIMA cok sukur icime atmamaya karar verdim hersey olucagina varir destegn icn cok tesekkur ederim
bende bakiyim istedim olmadiAma istanbulda bugün akşama doğru etkisini yitirir diye düşünüyorum.
Vee ben kar kış dinlemedim şuan iş dönüşü yolumun üstünde olan spor salonuna gidiyorum kayıt işimi halledeyim artıkkk :)
Hayatcim rabbim bazan sıkar bu sebebli yada hic sebebebi olmadanda olur , nedeni kulum beni ansin diye, ne guzel bizi unutmayan yaradanimiz var . O
bize musibet yada sıkinti
vermese iste o vakit uzulmek lazim , bizi unuttu diye
Aynen :)) gecen hafta yegenlerim varken yagsaydi muberek cocuklar icin harika olurdu :)).
Nazlim benim kucuk cadi aksam yatacak tam, ah tatil olsa
diyoduki o anlarda haberlerde soyleyince cadi mutluluktan uçtu, töbe yarabbi
evetttt sguat iyi bir sonuç veriyor...uzmanımız ezgi bu konuda...ama ben hiç sevmedim.....
Ben de aynı durumdayım
Hayırdır inşallah
Besmele cek la ilahe illallah cek eğer inarnırsan cok iyi geliyo ferahlatıyo insanı
Sıkıntılarını içine atma canim ne olursa olsun hiç bişey senden ve mutluluğundan önemli değil
Ama istanbulda bugün akşama doğru etkisini yitirir diye düşünüyorum.
Vee ben kar kış dinlemedim şuan iş dönüşü yolumun üstünde olan spor salonuna gidiyorum kayıt işimi halledeyim artıkkk :)
Rapor
Sabah
Tamtahlli ekmektn tost
Zeytin
Peynir
Domates
Bir fincn cay
Oglen
Bir kase tavuksuyuna corba
Ciger
Aksam
İki kuru kayisi
Su ikibucuk litre
Spor
Leslie
55mekik
20suquat azck alisym dye arttrcm hergun
Oyle ablacim cok şükür ALLAHIMA icmdeki skntlari dualarla birlikte gitti mutluyum hamd olsun
Ben malesef iki ogundede ekmek yedigim icin tok tutuyor canm benmmerhaba canım, akşam sadece kayısı mı olacak? acıkırsın ama
Ben malesef iki ogundede ekmek yedigim icin tok tutuyor canm benmbirde dayanamayp ayran iciyorum bazen oda sisiriyor bsy yiyemiyorum
Canımmmm akşam iki kuru kaysıyla olmaz,ççok az.bbence 5tane falan ye,ya da varsa yanında kuru yemiş bi de ayran ya da süt iç.2tane kaysıyla olmaz bebişim...Rapor
Sabah
Tamtahlli ekmektn tost
Zeytin
Peynir
Domates
Bir fincn cay
Oglen
Bir kase tavuksuyuna corba
Ciger
Aksam
İki kuru kayisi
Su ikibucuk litre
Spor
Leslie
55mekik
20suquat azck alisym dye arttrcm hergun
Çok şükür hayatım..dua insanı hafifletir...Oyle ablacim cok şükür ALLAHIMA icmdeki skntlari dualarla birlikte gitti mutluyum hamd olsun
Ablam dayanamayp ayran iciyorm bazen o sisiriyir tuzsuz fistik vr evde ondn olr mu acikirsamCanımmmm akşam iki kuru kaysıyla olmaz,ççok az.bbence 5tane falan ye,ya da varsa yanında kuru yemiş bi de ayran ya da süt iç.2tane kaysıyla olmaz bebişim...
Evet kesinlikle bende inanıyorum faydası olacağına. İlk etapta 1 günle başlayacağım. Alışık değilim zorlamayayım hemen kendimi sonra sıkılırsam daha kötü olur kendimi tanıyorum :)peri spor salonuna yazılman süper emin ol daha çok artıları olacak incelme konusunda
İzledim seni canım şimdi görebilirsinbende bakiyim istedim olmadi
Oyy çok sevindim böyle herkesi teşvik edebildiğime. 1100 az bencede 45 dkda daha fazla yapması lazım.harikasın canım,
pericim sana özendim tlf adımsayar yükledim, bu gün 45 dk. hızlı tempo ile yürüdüm 1100 adım diyor doğrumudurki, bana çok az geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?