Evet kesinlikle bende inanıyorum faydası olacağına. İlk etapta 1 günle başlayacağım. Alışık değilim zorlamayayım hemen kendimi sonra sıkılırsam daha kötü olur kendimi tanıyorum :)
İzledim seni canım şimdi görebilirsin
Oyy çok sevindim böyle herkesi teşvik edebildiğime. 1100 az bencede 45 dkda daha fazla yapması lazım.
S health diye bi program var bende. Eğer adımı yanlışsa km yazıyorsa onu dikkate al bence
10tane falan ye...ha bi de ayran içiyosan sorun yok yağmurunm..Ablam dayanamayp ayran iciyorm bazen o sisiriyir tuzsuz fistik vr evde ondn olr mu acikirsam
Periiiiimmm sen de benim gibi spor sever oldun haaa..Evet kesinlikle bende inanıyorum faydası olacağına. İlk etapta 1 günle başlayacağım. Alışık değilim zorlamayayım hemen kendimi sonra sıkılırsam daha kötü olur kendimi tanıyorum :)
Oyy çok sevindim böyle herkesi teşvik edebildiğime. 1100 az bencede 45 dkda daha fazla yapması lazım.
S health diye bi program var bende. Eğer adımı yanlışsa km yazıyorsa onu dikkate al bence
Spor aş var belki biliyorsundue. Belli saatleri var bana hafta içi şuan uyan bir kaç saat var ama sadece 1 seansı ücretsiz uyuyor bana diğer ücretli seanslar için sıraya giriyorsun bana sıra gelene dek 1 günle başlayayım boş kalmayayım dedin. Sırayla fitness pilates yüzme diye gidicem :)bir gün az değilmi perim . spor salonuna ilk başladığımda en az 3 gün 4 gün gidebilirsem daha iyi sonuç alacağımı söylemişlerdi . bende çabuk sıkılırdım ama 1 senedir MAŞALLAH iyi gidiyorum bazen bende şaşırıyorum kendim :)
Bence daha azı gitti çoğu kaldı :)))) 20 kilo daha vermem lazım :)peri kesinlikle cogu gitmis azi kalmis mukemmel
Vallahi oldum yaaa :) veee kaptanım gördüğün gibi fotoğraflarımla herkesi ayaklandırdım resmen :)))))Periiiiimmm sen de benim gibi spor sever oldun haaa..
İyiyiz tatlım sen nasılsın ?Merahaba kızlar nasılsınız?Ben çok fenayım ya şişiyorummmm tam anlamıyla olamadım gitti regl cumayada bişe kalmadı nasıl indirecem ben bu şişliği ya
Spor aş var belki biliyorsundue. Belli saatleri var bana hafta içi şuan uyan bir kaç saat var ama sadece 1 seansı ücretsiz uyuyor bana diğer ücretli seanslar için sıraya giriyorsun bana sıra gelene dek 1 günle başlayayım boş kalmayayım dedin. Sırayla fitness pilates yüzme diye gidicem :)
Bence daha azı gitti çoğu kaldı :)))) 20 kilo daha vermem lazım :)
Vallahi oldum yaaa :) veee kaptanım gördüğün gibi fotoğraflarımla herkesi ayaklandırdım resmen :)))))
Bu şişlik en çözülmezi ya. ..su iç bol bol..Merahaba kızlar nasılsınız?Ben çok fenayım ya şişiyorummmm tam anlamıyla olamadım gitti regl cumayada bişe kalmadı nasıl indirecem ben bu şişliği ya
Evet kesinlikle bende inanıyorum faydası olacağına. İlk etapta 1 günle başlayacağım. Alışık değilim zorlamayayım hemen kendimi sonra sıkılırsam daha kötü olur kendimi tanıyorum :)
Merahaba kızlar nasılsınız?Ben çok fenayım ya şişiyorummmm tam anlamıyla olamadım gitti regl cumayada bişe kalmadı nasıl indirecem ben bu şişliği ya
Fotograflarındakı fark görmemek olurmu perimm?ssuper bi fark var arada...Spor aş var belki biliyorsundue. Belli saatleri var bana hafta içi şuan uyan bir kaç saat var ama sadece 1 seansı ücretsiz uyuyor bana diğer ücretli seanslar için sıraya giriyorsun bana sıra gelene dek 1 günle başlayayım boş kalmayayım dedin. Sırayla fitness pilates yüzme diye gidicem :)
Bence daha azı gitti çoğu kaldı :)))) 20 kilo daha vermem lazım :)
Vallahi oldum yaaa :) veee kaptanım gördüğün gibi fotoğraflarımla herkesi ayaklandırdım resmen :)))))
Ya tam olamadım niye böyle oldu bilmiyorum daha çok şişeceğim galiba bu gidişleİyiyiz tatlım sen nasılsın ?
Çok haklısın o dönemde çok kötü oluyor insan. Suyunu artırıp tuzu kesmeyi dene biraz iyi gelir :)
evet aynura içiyorum suyu da nafile.Bu şişlik en çözülmezi ya. ..su iç bol bol..
Buna da şükür olmamak daha kötü ama beni tepe takla çeviriyor duygular hormanlar hepsi birbirine giriyor acısı da cabası:)Benim de adet günüm yaklaştı, şişkin hissediyorum kendimi. :/
Nasıl tatlım kaynatıp mı içtin,?merhaba canım, ben bu durumlarda maydanoz suyu içmiştim de iyi gelmişti :)
Evet benimde duyduğum çok uçuk fiyatlar var. Ben birde burayı özellikle istiyorum aynı zamanda öğrenci olduğum için daha da uyguna geliyor bana aylık 55 tlye falan geliyo :)ozaman tamam perim sonra zamala artırırsın İNŞALLAH benim spor salonunun fiyatları çok fazla değil çok şükür her seferinde 6 aylık üyelik yapıyorum 75 tl ye geliyor aylık . okadar çok yer gezmiştimki salon ararken fiyatlar uçuktu resmen
Başlangıçta zaten esas isteğim 30 kilo vermekti. Hala öyle düşünüyorum zaten :) 3 kilo daha verince yarısını tamamlamış olucamtabiki canım senin inceldiğini gördükçe daha bi motive oluruz, böylelikle teşvik etmiş olursun, sakın diyetini bırakma, sen ve hayatbos kısa sürede vereceksiniz kilolarınızı,
bence de 45 dk ya 1100 çok az, hemde çok tempoluydum, adımsayara da akşam bakarım artık,
Sağol Aynuraamm :) İyi ki paylaşmışım fotoğrafımı yaa.. İki gündür aldığım olumlu tepkiler beni daha da gaza getirdi :)))))Fotograflarındakı fark görmemek olurmu perimm?ssuper bi fark var arada...
Ya tam olamadım niye böyle oldu bilmiyorum daha çok şişeceğim galiba bu gidişleBeyaz cay yesil cay suu habire içiyorum ama nafile.
evet aynura içiyorum suyu da nafile.
Buna da şükür olmamak daha kötü ama beni tepe takla çeviriyor duygular hormanlar hepsi birbirine giriyor acısı da cabası:)
Nasıl tatlım kaynatıp mı içtin,?
Hiç sorma canım.Buna da şükür olmamak daha kötü ama beni tepe takla çeviriyor duygular hormanlar hepsi birbirine giriyor acısı da cabası:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?