Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bir gün az değilmi perim . spor salonuna ilk başladığımda en az 3 gün 4 gün gidebilirsem daha iyi sonuç alacağımı söylemişlerdi . bende çabuk sıkılırdım ama 1 senedir MAŞALLAH iyi gidiyorum bazen bende şaşırıyorum kendim :)

Periiiiimmm sen de benim gibi spor sever oldun haaa..

Merahaba kızlar nasılsınız?Ben çok fenayım ya şişiyorummmm tam anlamıyla olamadım gitti regl cumayada bişe kalmadı nasıl indirecem ben bu şişliği ya

Spor aş var belki biliyorsundue. Belli saatleri var bana hafta içi şuan uyan bir kaç saat var ama sadece 1 seansı ücretsiz uyuyor bana diğer ücretli seanslar için sıraya giriyorsun bana sıra gelene dek 1 günle başlayayım boş kalmayayım dedin. Sırayla fitness pilates yüzme diye gidicem :)
peri kesinlikle cogu gitmis azi kalmis mukemmel
Bence daha azı gitti çoğu kaldı :)))) 20 kilo daha vermem lazım :)
Periiiiimmm sen de benim gibi spor sever oldun haaa..
Vallahi oldum yaaa :) veee kaptanım gördüğün gibi fotoğraflarımla herkesi ayaklandırdım resmen :)))))

Merahaba kızlar nasılsınız?Ben çok fenayım ya şişiyorummmm tam anlamıyla olamadım gitti regl cumayada bişe kalmadı nasıl indirecem ben bu şişliği ya
İyiyiz tatlım sen nasılsın ?

Çok haklısın o dönemde çok kötü oluyor insan. Suyunu artırıp tuzu kesmeyi dene biraz iyi gelir :)

ozaman tamam perim sonra zamala artırırsın İNŞALLAH benim spor salonunun fiyatları çok fazla değil çok şükür her seferinde 6 aylık üyelik yapıyorum 75 tl ye geliyor aylık . okadar çok yer gezmiştimki salon ararken fiyatlar uçuktu resmen

tabiki canım senin inceldiğini gördükçe daha bi motive oluruz, böylelikle teşvik etmiş olursun, sakın diyetini bırakma, sen ve hayatbos kısa sürede vereceksiniz kilolarınızı,

bence de 45 dk ya 1100 çok az, hemde çok tempoluydum, adımsayara da akşam bakarım artık,

Benim de adet günüm yaklaştı, şişkin hissediyorum kendimi. :/

Fotograflarındakı fark görmemek olurmu perimm?ssuper bi fark var arada...

İyiyiz tatlım sen nasılsın ?

Çok haklısın o dönemde çok kötü oluyor insan. Suyunu artırıp tuzu kesmeyi dene biraz iyi gelir :)
Ya tam olamadım niye böyle oldu bilmiyorum daha çok şişeceğim galiba bu gidişleBeyaz cay yesil cay suu habire içiyorum ama nafile.
Bu şişlik en çözülmezi ya. ..su iç bol bol..
evet aynura içiyorum suyu da nafile.
Benim de adet günüm yaklaştı, şişkin hissediyorum kendimi. :/
Buna da şükür olmamak daha kötü ama beni tepe takla çeviriyor duygular hormanlar hepsi birbirine giriyor acısı da cabası:)
merhaba canım, ben bu durumlarda maydanoz suyu içmiştim de iyi gelmişti :)
Nasıl tatlım kaynatıp mı içtin,?

Evet benimde duyduğum çok uçuk fiyatlar var. Ben birde burayı özellikle istiyorum aynı zamanda öğrenci olduğum için daha da uyguna geliyor bana aylık 55 tlye falan geliyo :)
Başlangıçta zaten esas isteğim 30 kilo vermekti. Hala öyle düşünüyorum zaten :) 3 kilo daha verince yarısını tamamlamış olucam Fitness a falanda başlayınca biraz daha hızlanır belki kilo vermem ama farketmez zaten hazirana dek oooo hepsini hallederim ben Kimse kilosu fazla diye 20 30 kilo verilmez demesin diye kendimi göstericem valla :)
Fotograflarındakı fark görmemek olurmu perimm?ssuper bi fark var arada...
Sağol Aynuraamm :) İyi ki paylaşmışım fotoğrafımı yaa.. İki gündür aldığım olumlu tepkiler beni daha da gaza getirdi :)))))

Maalesef tatlım çok doğru diyorsun valla. Bende kaç gündür regl ağrısını çekiyorum ama kendisi gelemedi henüz. Muhtemelen bu hava değişimlerinden kaynaklanıyor.
Birde regl olmak için civanperçemi otunu tavsiye ediliyor hep. Denemek lazım

mrb kızlar bugün hiç gelemedim yoğundum baya. işimden daha da çok nefret ediyorum artık
henüz bişey de yiyemedim bugun kahvaltı yapamadan çıkmıştım evden,günde yoğun geçince yemek fırsatım olmadı.
2 bucuk saat sonra eve geçince anca aksam yemeği. bu pskolojiyle nasıl kendimi zaptederim bilmiyorum. iş değiştirmem şart çok bunaldım çok:/

Sabah 1 bardak ayran 1yk tam tahilli un ve yumurta ile krep
Ogle lahana pancari 2 dlm ekmek
Ara sutlacpsikolojim cok bozuk kizlar beni sadece yemek mutlu ediyor ne yapayim
Aksam tavuk ayran
50 dk yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…