Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah 1 bardak ayran 1yk tam tahilli un ve yumurta ile krep
Ogle lahana pancari 2 dlm ekmek
Ara sutlacpsikolojim cok bozuk kizlar beni sadece yemek mutlu ediyor ne yapayim
Aksam tavuk ayran
50 dk yuruyus
ooooo hiç olmamış bu. yemek çare değil ki tatlım, kendini eğlendirecek farklı aktiviteler bulsan daha iyi olur bence. Valla bu sütlacın cezası ne olur bilemedim

Aksam tavuk ayran
50 dk yuruyus

hayırdır canım önemli bişey yoktur İNŞALLAH

Okula yeni basladim cocuklari birakip ise gidiyom aklim hep onlarda birde calima ortamim pek hosuma gitmedi

zamanla alışıyorsun canım çocuklara ben işe ilk başladığımda kendime gelemedim hep özledim oğlumu ama zamanla alıştım artık eskisi kadar zor gelmiyor . okul ortamın nasıl bilmiyorum ama benim kız kardeşimde yeni okuluna atandığında hiç hoşnut kalmamıştı .ama oda alıştı şimdi arkadaşlar edindi . sende kafana uyan arkadaş mutlaka edinirsin

kızlarr mrb ben yine yoğun bi günle başbaşayım dünde öyleydimm. ve akşam 20:30 da uyumuş kalmışım.
menümü yazayımm dedim çıkmadan
sabah yarım simit. yememem gerekio biliyorum ama bugün kendi yerimde değildim ve ben işyerinde kahhvaltı yapıyorum başka bi arkadaşın yerine baktığım için öle rahat rahat kahvaltı yapamadım o yüzden simit aldım.
öğlen 1 dilim kepek ekmek. domates çorbası ayran. 2 kaşık da patates salatası
akşamm salata ve yoğurt yiycemm. bir tane de meyvee.
lesli 15 dk

Tamam canım.suyunu da güzelce iç mutlaka...

Ne olmuşşşş 7.takımın fıstıklarına böğle?herkesin morali bozuk,canı sıkkın...hele bi yemekle mutlu olanlarda var...hmmmm
Abla ben jillanda tekrar başa dönmeyi düşünüyorumama kaslarım o hareketlere alışkın artık
Yine de faydası olur mu yapayım mı ne dersin ?

Aksam tavuk ayran
50 dk yuruyus
O sütlaç olmamışşşş,onun için en az 1mile leslieye ne dersin?

çok acıktım su içmekten gına geldi. yeşil çayımı tarçınlı içmek kan şekerim açısından iyi oldu sanırım ama yeşil çay aç olunca tansiyonummu hepten düşürüyor sanırım ya da çok açıp of:/
eve gecince yemeklere saldırmadan kendimi nasıl tutcam bilmiyorum. bi kase çorba içip spor yapmayı planlıyorum o sırada midem tokluk hissini algılar biraz sonra salata ve evde ne piştiyse duruma göre ölçüyle yicem bakalım . of ne berbat bi gündü bide açım daha çok üstüme geliyo herşey.

Canım bence yiyorsan çorba ile beraber salata ve yoğurtta ye bol bol. Hepsi beraber doyarsın.

selam kızlar :)

bugün kahvaltımı geç yaptım..öyle olunca akşam yemeği saatimde erken oldu acıktım çünkü...menümü yazayım hemen

12:00 1 portakal,1 dilim kızarmış ekmek,1 kase yoğurt
16:30 3 köfte,1 portakal,1 dilim kızarmış ekmek,1 kase yoğurt,1 parça bitter çikolata

çok acıkırsam yumurta yiyeceğim...boğazımın ağrısı geçmedi spor yapmam sanırım..dışarıda yürüdüm ama ona sayarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…