- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
Okulu ve stajı başladı ya gec gelir :)Her akşam burasi dolardi millet nerede acaba @tatlibikiz bile yok :-(
çorba ve yogurt yedım hala acım ama spor yapasım yokCanım bence yiyorsan çorba ile beraber salata ve yoğurtta ye bol bol. Hepsi beraber doyarsın.
Unuttun galiba lucim bugünden haftanın 6günü leslie yapmak şart...sspor yapınca doyarsınçorba ve yogurt yedım hala acım ama spor yapasım yokbiraz vakit geçsin de salata öle yicem kuzum biraz tokluk hissetmezsem herşeyi yeme kapasitem var şu an
Evet yaaa...herkesin morali bozuk sanki...ama çok şükür ben bugünlerde annemlerdeyim iyiyim...yarından eve geçicem,sonra katılıcam sizeTakımdaki herkes staff burnout modunda
yok tatlım unuturmuyum hiç biraz dinlenip gidiyorum =) hatta vazgeçtim gideyim yapayım zaten 1 mile yapcam bugun.DUnuttun galiba lucim bugünden haftanın 6günü leslie yapmak şart...sspor yapınca doyarsın
çorba ve yogurt yedım hala acım ama spor yapasım yokbiraz vakit geçsin de salata öle yicem kuzum biraz tokluk hissetmezsem herşeyi yeme kapasitem var şu an
Tabi ya ondan diyorlar ya aç kalmak yasak diye...Çok uzun süre aç kalınca bu defa da ne bulsa yiyesi geliyor insanın
Hadi hadi kalk yap da bildirimini yap fıstık...yok tatlım unuturmuyum hiç biraz dinlenip gidiyorum =) hatta vazgeçtim gideyim yapayım zaten 1 mile yapcam bugun.D
Vicdan azabı kesin diyetinie uymamandandır.dimi kuzu?Ben çok dagildim bu hafta.vicdan azabı ,can sıkıntısı herşey var.ne oldu anlamıyorum
Akşam yediyin ne anlamadım hiç perim,diğerleri super,suyunu arttırırsın..Bugünki raporum:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 dilim tb ekmeği
Öğlen:
Balık
salata
Akşam
1 kase yoğurtlu funny fitness club
bunu yeni keşfettim içerisinde lif oranı yüksek ve şeker miktarı nesfitlere göre daha az.
1,5 lt su içtim. ıhlamur içtim.
4,71 km yürüdüm. bisikletle çalışacağım tabiikiii
İvetttVicdan azabı kesin diyetinie uymamandandır.dimi kuzu?
Böyle mısır gevreği gibi birşey. Eğer biliyorsan nesfitler var ya onlardan :)Akşam yediyin ne anlamadım hiç perim,diğerleri super,suyunu arttırırsın..
HmmmmBen çok dagildim bu hafta.vicdan azabı ,can sıkıntısı herşey var.ne oldu anlamıyorum
İvettt
tamam canım.. anladım..Böyle mısır gevreği gibi birşey. Eğer biliyorsan nesfitler var ya onlardan :)
Olmadı valla çok üzgünüm seni ve arkadaslarimi uzdugum için..Offf ya oldumu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?