Neden üzgün oluyorsun zeynebim?neden yiyip de hem üzgün oluyorsun ki?ssıkıntln nedir kuzum benim?yeme işte,oo zaman ne vicdan azabın olur ne üzüntün.Olmadı valla çok üzgünüm seni ve arkadaslarimi uzdugum için..
Ya öyle değil .her sabah kalktığında yapicM diyorum bu hafta boyunca hep öyle oldu,sabah çok iyi diyetime uygun yiyorum .ise gidince kan şekerim çok düşüyor diyet dışına çıkıyorum sonra moralim bozuluyo.bu haftalik hep böyle oldu.bide uykusuzluk,ve stres de hem yemeğe hem yağ depolamaya sebep oluyormuş.yarin sabah dan itibaren kendime çeki düzen vercem.beş gün evdeyim ne de olsa işe gitmicem.toparlarim diyorum insallahNeden üzgün oluyorsun zeynebim?neden yiyip de hem üzgün oluyorsun ki?ssıkıntln nedir kuzum benim?yeme işte,oo zaman ne vicdan azabın olur ne üzüntün.
Hiç tartıldın mı peki canım ?Ya öyle değil .her sabah kalktığında yapicM diyorum bu hafta boyunca hep öyle oldu,sabah çok iyi diyetime uygun yiyorum .ise gidince kan şekerim çok düşüyor diyet dışına çıkıyorum sonra moralim bozuluyo.bu haftalik hep böyle oldu.bide uykusuzluk,ve stres de hem yemeğe hem yağ depolamaya sebep oluyormuş.yarin sabah dan itibaren kendime çeki düzen vercem.beş gün evdeyim ne de olsa işe gitmicem.toparlarim diyorum insallah
Aynuram bu Leslie mevzusu nedir yahu?Unuttun galiba lucim bugünden haftanın 6günü leslie yapmak şart...sspor yapınca doyarsın
Güzel ve mutlu günlerde otur Buketcim.,,hep mutlu ol emi :)Selamlar canlar beni merak edip destekk olanlara cok tesekkurler takimdaslarim
mobilyami aldimmm kizlar icim rahatladi cok sukur
Çok sevindim tatlım... Hayırlı olsuunnnSelamlar canlar beni merak edip destekk olanlara cok tesekkurler takimdaslarim
mobilyami aldimmm kizlar icim rahatladi cok sukur
HarikaaaaaaaaaMenum
kahvalti
tost kepekli
buyuk bardak ayran
öğlen
corba
aksam
1 kase kisir bol sebzeli
1 bardak ayran
Spor 1 saat yuruyus
bolda su ictim
Güzel ve mutlu günlerde otur Buketcim.,,hep mutlu ol emi :)
Çok sevindim tatlım... Hayırlı olsuunnn
Yarın lapa günü yap ,bol su ve yeşil çay..cuma hiç olmazsa sabit olursun..,Ama bu kilo değil kendimden anlıyorum.şiş lık var yarin normale donup spor yaparsam diğer gün artı olmam ama eksi de olmam sanirim
Harikaaaaaaaaa
Bu son günlerini iyi değerlendir o zaman tatlımArtidayim
Canım eşimm senin için yeniden kopyaladmTesekur ederim canimcim ben Seninkini goremedim ama eminik superdir
Canım eşimm senin için yeniden kopyaladm
Bugünki raporum:
Sabah:
1 kk peynir
4 zeytin
omlet
domates,salatalık,maydanoz,nane
1 dilim tb ekmeği
Öğlen:
Balık
salata
Akşam
1 kase yoğurtlu funny fitness club
bunu yeni keşfettim içerisinde lif oranı yüksek ve şeker miktarı nesfitlere göre daha az.
1,5 lt su içtim. ıhlamur içtim.
4,71 km yürüdüm. bisikletle çalışacağım tabiikiii
Hayatım mobilyanı güzel günlerde kullan...hangisini aldın?resim koysana...Tesekur ederim canimcim ben Seninkini goremedim ama eminik superdir
Hülyam yeni bi leslie qrupu açdık.haçdık.haftanın 6günü yapıcaz.. 60kişi olduk,gruplara ayrıldık...Yarın lapa günü yap ,bol su ve yeşil çay..cuma hiç olmazsa sabit olursun..,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?