Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet aynura şok yaşama diye şimdiden yazdım.elimde değildi inan .ama çok cikmadim diyetin dışına çıktım dediysem de ..inşallah yarin halledicem sana söz veriyorum yarin hic kaçamak yok

selam kızlar ben geldim bugün işler çok yoğundu uğrayamadım doğru düzgün eczanede tartıldım + dayım
regli unutmuşum ben eli kulağında bugün yarın gelecek hiç olmadı bu tam da liste haftası

bugünkü menüm
kahvaltı:1 muz, 1 portakal
ara: 1 bardak çay
öğle:et sote, 1 dilim ekmek, ayran
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası, tavuk , cacık
su:2 litre
spor: leslie 1 mil

Bu hafta cidden bir çok kişinin regl dönemine geldik bende eli kulağında bekliyorum. Yarın sabaha olurum diye tahmin ediyorum çünkü şuan resmen regl ağrısı çekiyorum. Çok kötü oldu bu hafta nasıl bir şanstır yaa

Bu arada beni izlemişsin sanırım canım bende seni izledim
bugünkü menüm
kahvaltı:1 muz, 1 portakal
ara: 1 bardak çay
öğle:et sote, 1 dilim ekmek, ayran
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası, tavuk , cacık
su:2 litre
spor: leslie 1 mil
Tatlım menün güzel ama kahvaltın pek olmamış bence. Çünkü meyve biraz fazla acıktırır hemde sabah kahvaltısını ne kadar sağlam yaparsan daha iyi olur bünyen için Hemen hızlıca değilde sağlıklı beslenerek zayıflayalım ki, diyet sürecindeki sağlıkllı beslenme şeklimiz diyeti bitirdiğimizde de devam edebilsin midemiz alışsın bu duruma

evet ya karnım taş gibi olmuş ben de niye kilo veremedim diyordum kendimi yedim veremiyorum diye takvime bakmak aklıma gelmedi hiç
evet canım ya doğru diyorsun olmadı hiç gecikiyodum hemen attım ağzıma çıktım sağlıklı beslenmek önemli cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…