- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Mısır gevreği gibi sporcuların kullandığı birşeymiş. Nesfit tarzı. Fiyatıda çok uygun içeriğide çok güzel tadıdaSupersin dediigm gibi tesekkur ederim kuzuum tekrardan kopyalamissin
esimi alkisliyorum
funny fitnis club ne kuzum bende alym
Hayatım mobilyanı güzel günlerde kullan...hangisini aldın?resim koysana...
Mısır gevreği gibi sporcuların kullandığı birşeymiş. Nesfit tarzı. Fiyatıda çok uygun içeriğide çok güzel tadıda
Amanınnn ne yapcaz o zaman yaaaa?cumanın ilk bombası senden geldi bak...lütfen,rica ediyorum yarın dikkat et zeynebim...Ama bu kilo değil kendimden anlıyorum.şiş lık var yarin normale donup spor yaparsam diğer gün artı olmam ama eksi de olmam sanirim
Supersinnn.. ben de şunu beyenmişdim...Eki Görüntüle 1411140
bunun su yesili degilde fusya pembesini yaptrttimsu yesili soluk renk geldi canli olsun istedim
cok tesekkur ederim kaptanim
Supersinnn.. ben de şunu beyenmişdim...
Nasıl yapayım abla yazar misin rica etsemYarın lapa günü yap ,bol su ve yeşil çay..cuma hiç olmazsa sabit olursun..,
baktım canım şimdi gerçekten güzel bir diyetmiş ben de başlıyorum ona yarınOyle bi diyet var kuzum 3 haftada 7 kilo adinda guzel bi diyet
baktım canım şimdi gerçekten güzel bir diyetmiş ben de başlıyorum ona yarın
hemen yarın başlayalım canım benim erkek arkadaş gelecekmiş 2 haftaya da biraz güzelleşsem fena olmaz sankimPazattesi beraber mi baslasak
Hayatım gerçekten çok hoş çok güzeelGüzel günlerde kullan canım
Hayatcim gule gule kullan canim agiztadinla insallah ...
Kuzum beni.su hastalik bitsn baslicam fistik sen basla ozmnhemen yarın başlayalım canım benim erkek arkadaş gelecekmiş 2 haftaya da biraz güzelleşsem fena olmaz sankim
Bu hafta cidden bir çok kişinin regl dönemine geldik bende eli kulağında bekliyorum. Yarın sabaha olurum diye tahmin ediyorum çünkü şuan resmen regl ağrısı çekiyorum. Çok kötü oldu bu hafta nasıl bir şanstır yaaselam kızlar ben geldim bugün işler çok yoğundu uğrayamadım doğru düzgün eczanede tartıldım + dayım
regli unutmuşum ben eli kulağında bugün yarın gelecekhiç olmadı bu tam da liste haftası
Tatlım menün güzel ama kahvaltın pek olmamış bence. Çünkü meyve biraz fazla acıktırır hemde sabah kahvaltısını ne kadar sağlam yaparsan daha iyi olur bünyen içinbugünkü menüm
kahvaltı:1 muz, 1 portakal
ara: 1 bardak çay
öğle:et sote, 1 dilim ekmek, ayran
ara:1 fincan kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası, tavuk , cacık
su:2 litre
spor: leslie 1 mil
Bu hafta cidden bir çok kişinin regl dönemine geldik bende eli kulağında bekliyorum. Yarın sabaha olurum diye tahmin ediyorum çünkü şuan resmen regl ağrısı çekiyorum. Çok kötü oldu bu hafta nasıl bir şanstır yaa
Bu arada beni izlemişsin sanırım canım bende seni izledim
Tatlım menün güzel ama kahvaltın pek olmamış bence. Çünkü meyve biraz fazla acıktırır hemde sabah kahvaltısını ne kadar sağlam yaparsan daha iyi olur bünyen içinHemen hızlıca değilde sağlıklı beslenerek zayıflayalım ki, diyet sürecindeki sağlıkllı beslenme şeklimiz diyeti bitirdiğimizde de devam edebilsin midemiz alışsın bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?