- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
tamam canım ben şimdi aceleye koşayım haftaya birlikte devam ederiz o zaman olur muuKuzum beni.su hastalik bitsn baslicam fistik sen basla ozmn
Ben yapıyorum yarın 4. Günüm.,baktım canım şimdi gerçekten güzel bir diyetmiş ben de başlıyorum ona yarın
nasıl peki canım fark var mıBen yapıyorum yarın 4. Günüm.,
güle güle otur canım Allah her gününüzü mutlu huzurlu kılsın.Eki Görüntüle 1411140
bunun su yesili degilde fusya pembesini yaptrttimsu yesili soluk renk geldi canli olsun istedim
cok tesekkur ederim kaptanim
Ben hatta normalde diyete başlamadan önce inanılmaz derecede yemek dengem bozuktu. Hani sabah erkende kalksam 12de kahvaltıyı yapar gece 9 10 hep yerdim. Hatta sadece oturup ekmek yediğimi bilirim geceleri o derece. Hep sıkıntıdan oluyor bu biliyorum. En sonunda artık canıma tak etti dedim yeter artık napıyorum ben kendime böyle gelmişim 25 yaşına :)evet ya karnım taş gibi olmuş ben de niye kilo veremedim diyordum kendimi yedim veremiyorum diyetakvime bakmak aklıma gelmedi hiç
evet canım ya doğru diyorsun olmadı hiç gecikiyodum hemen attım ağzıma çıktım sağlıklı beslenmek önemli cidden
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla...suyunu çekince kapatıp soğuyunca 2-3 kaşık yoğurt ve pulbiber koyup afiyetle yiyorsuuun...2-3 litre su ve yeşilçay içersen olur.,ben lapa günü kahvaltı yapmıyorum..Nasıl yapayım abla yazar misin rica etsem
Aaaa ne diyetiymiş oo :)))Pazattesi beraber mi baslasak
Ben diyete ara verip başladığım için 1100 gram gitti 3 günde...normalde bu kadar gitmez bende..haftada 700 gram yada 1 kilo gitse yeter bana.,,nasıl peki canım fark var mı
sabah erken kalkıp hazırlanayım işe götürmem lazım o zaman yiyeceklerimi
Aksama kadar sadece bu lapayi yiyorum demi.bi de sıklığı önemli mi kaç saat arayla yiyim1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla...suyunu çekince kapatıp soğuyunca 2-3 kaşık yoğurt ve pulbiber koyup afiyetle yiyorsuuun...2-3 litre su ve yeşilçay içersen olur.,ben lapa günü kahvaltı yapmıyorum..
Çok tok tutuyor.o yüzden 2 kere yapsan olur ,Üçte yapabilirsin.,,araştır internetten istersen yapanların yorumlarını..KK da var .,Aksama kadar sadece bu lapayi yiyorum demi.bi de sıklığı önemli mi kaç saat arayla yiyim
bende bugun baktım o diyete çok keyifli rahat uygulanacak bir liste belki bende başlarım3 hafta 7 kilo kuzum
güle güle otur canım Allah her gününüzü mutlu huzurlu kılsın.
WC sorunu olan arkadaşlarım doğadanın kayısı çayını için...kızlar geldim =) çok korkuyordum bugünkü açlığımla akşam yemeklere saldırcağımdan ama dizginledim kendimi.=) aksam çorba ve yogurt yedım sonra leslie yaptım. açlık hissetmiyordum ama pskolojik açtım bende arkadaşıma gittim 1 yaşında oğlu var dünyalar tatlısı onla oyalandım. şansıma daha doğrusu bahtsızlığıma poaça ve kek vardı hemde en sevdiğim kek:/ dayanamadım kekten 3 çatal aldım gerişini oğluşa yedirdim. kaçamağım bu oldu yani. ama inanın şükrediyorum ve bu alkşam cozutmadıysam sebebi bu hafta listeye girip sizi olumsuz etkileme olasılığı oldu. buna izin vermek istemedim size karşı sorumluluğumla kendime daha büyük iyilik yapmış oldum iyiki varsınız kızlar=)
bu arada hepimizde bi şşişkinlik derdi almış başını gidiyor niye böle olduk ki hepimiz birden :S benim regl günüm de değil ama davul gibiyim o da wc sorunundan sanırım. :/ of off:/
Ne bileyimmmm yaaa kızlar yine şok diyet arayışında....yaaaa gül gibi kilo veriyorsunuz ne ihtiyac var böğle diyetlere...saçlarımı yolucam yaaa...Aaaa ne diyetiymiş oo :)))
Geçen markete gittim bende Dr o sorun var senin dediğin aklıma geldi gecen de demistin kayısı çayını aldım içtim hoc fayda etmedi.kayısının kendisini Dr yiyorum olmuyor çayını daWC sorunu olan arkadaşlarım doğadanın kayısı çayını için...
Amaaaannnn tozutcam yaaa...ne diyeti o öğle?şok diyet bana şok yapıyorrr....bende bugun baktım o diyete çok keyifli rahat uygulanacak bir liste belki bende başlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?