Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben hatta normalde diyete başlamadan önce inanılmaz derecede yemek dengem bozuktu. Hani sabah erkende kalksam 12de kahvaltıyı yapar gece 9 10 hep yerdim. Hatta sadece oturup ekmek yediğimi bilirim geceleri o derece. Hep sıkıntıdan oluyor bu biliyorum. En sonunda artık canıma tak etti dedim yeter artık napıyorum ben kendime böyle gelmişim 25 yaşına :)

Başladıktan sonra ilk etapta kendi irademe güvenmediğim için akupunktur desteği ile başladım. Akupunktur iğnelerini takmadığım bir hafta falan geçti ve baktım ki gerçekten bir süre sonra o yeme düzenine alışmışım. Çünkü ne kadar kilo verirsek verelim beslenme düzenimizi oturtmadıktan sonra yine alabiliriz aynı kiloları.

Nasıl yapayım abla yazar misin rica etsem
1 çay bardağı pirinci 3 çay bardağı suyla haşla...suyunu çekince kapatıp soğuyunca 2-3 kaşık yoğurt ve pulbiber koyup afiyetle yiyorsuuun...2-3 litre su ve yeşilçay içersen olur.,ben lapa günü kahvaltı yapmıyorum..

Aksama kadar sadece bu lapayi yiyorum demi.bi de sıklığı önemli mi kaç saat arayla yiyim

Aksama kadar sadece bu lapayi yiyorum demi.bi de sıklığı önemli mi kaç saat arayla yiyim
Çok tok tutuyor.o yüzden 2 kere yapsan olur ,Üçte yapabilirsin.,,araştır internetten istersen yapanların yorumlarını..KK da var .,

kızlar geldim =) çok korkuyordum bugünkü açlığımla akşam yemeklere saldırcağımdan ama dizginledim kendimi.=) aksam çorba ve yogurt yedım sonra leslie yaptım. açlık hissetmiyordum ama pskolojik açtım bende arkadaşıma gittim 1 yaşında oğlu var dünyalar tatlısı onla oyalandım. şansıma daha doğrusu bahtsızlığıma poaça ve kek vardı hemde en sevdiğim kek:/ dayanamadım kekten 3 çatal aldım gerişini oğluşa yedirdim. kaçamağım bu oldu yani. ama inanın şükrediyorum ve bu alkşam cozutmadıysam sebebi bu hafta listeye girip sizi olumsuz etkileme olasılığı oldu. buna izin vermek istemedim size karşı sorumluluğumla kendime daha büyük iyilik yapmış oldum iyiki varsınız kızlar=)

bu arada hepimizde bi şşişkinlik derdi almış başını gidiyor niye böle olduk ki hepimiz birden :S benim regl günüm de değil ama davul gibiyim o da wc sorunundan sanırım. :/ of off:/

WC sorunu olan arkadaşlarım doğadanın kayısı çayını için...

WC sorunu olan arkadaşlarım doğadanın kayısı çayını için...
Geçen markete gittim bende Dr o sorun var senin dediğin aklıma geldi gecen de demistin kayısı çayını aldım içtim hoc fayda etmedi.kayısının kendisini Dr yiyorum olmuyor çayını da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…