Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne bileyimmmm yaaa kızlar yine şok diyet arayışında....yaaaa gül gibi kilo veriyorsunuz ne ihtiyac var böğle diyetlere...saçlarımı yolucam yaaa...
Aynuraaaam kaç kere söyledim bu şok diyet değil kuzum..şok diyet tek besin üzerine kuruludur ve en fazla 1 hafta Sürer...

iraden sağlammış yine canım bak düzenini oturtmuşsun ben yemeyi hep sevdim bu zamana kadar ondan belki de bu kadar sorunlu oldu mutfaktan çıkmıyodum çalışmama rağmen her gün pastalar börekler.. hemen hemen aynı şeyleri yapmışız
bir gün şehirdışına çıktık bir evde misafir olduk sabah 4 e geliyodu hala sohbet eğlence yeme içme devam etti bir tartı gördüm içimden bir ses çık tartıya dedi kendimi tartıda buldum bir tartıldım şokk 88 kilo geldim
birden ağlamaya başladım hiç bu kadar çok kilom olduğunu düşünmemiştim 4-5 sene önceydi zayıfladım biraz dukan diyeti yaptım 75 oldum hoşuma gitti böyle bıraktım diyeti tabi eski düzene devam..
2-3 ay içinde verdiğim bütün o kiloyu geri almıştım 1 sene kadar 85-86 civarında gezindim durdum. Sonra erkek arkadaşımla tanıştık sevgili olduk falan beni öyle kilolu sevdi ama sonradan çok kilolu istemediğini farkettim bir gün bir söz etti çok kırıldım her gece ağladığımı biliyorum o gün söz verdim kendime kısa zamanda vereceksin diye tekrar böylece başlamış oldum... zayıfladıkça kendime güvenim geldi mezoterapi yaptırdım
mezoterapiyi bilmeyen vardır belki vücuduna yağ yakıcı enzimler veriyorlar iğneyle her yerin delik deşik oluyor kanıyor falan çok canım yandı iğnelerden mezoterapiye başladığımda 87 ydim 74 olunca bıraktım bırakınca 2 kilo aldım ama söz verdim kendime bir daha kilo almayacağım diye ..
sonra siteye üye oldum böyle gelişti işte benim de hikayem böyle biraz uzun oldu ama dolmuşum biraz duygulandım yazınca bunları çok zorluk çektim kiloları verene kadar onun için sabit olmak ya da tartıda + görmek çok zoruma gidiyor

HIc sorma kuzummm ya hepimizz regliyiz

Hepimiz mutlaka bi hikayesi vardır ve anlatmak da dinlemek çok iyidir,bi yerden başlamak gerek,sen çok şükür başlamışsın...inşallah hedefine ulaşıp mezun olursun buradan,bunu gönülden istedim....foto koysana bakalım sana da...

inşallah canım çok teşekkür ederim bugün koyamam ama yarın ayarlamaya çalışırım bir şeyler

Ne bileyimmmm yaaa kızlar yine şok diyet arayışında....yaaaa gül gibi kilo veriyorsunuz ne ihtiyac var böğle diyetlere...saçlarımı yolucam yaaa...
Valla aynuram bence bu haftaki şişlikler herkesi delirtmeye yetti. Hayır bu kadarda tesadüf olmaz ya hepimizde bir gariplik var sanırım havalardan.
Hiç öyle düşünme canım. İllaki insanın vücudununda durulma yada şaşma zamanları olabiliyor. Aksine bu durumlar seni daha çok hırslandırmalı aslında. Tartı sana ne kadar sabit yada + gösterse de sen inadına ona eksilere boğacaksın. Ben bu istekliliğini gördükten sonra sana inanılmaz güveniyorum. Biz bak eskiden nasıldık ve şuanki durumumuza baksana ne büyük bir değişim aslında Kendine güven
HIc sorma kuzummm ya hepimizz regliyiz
Maaaleseef yaaa.. Sen hadi oldun rahatladında biz olamadık ya hayatım :)

Bugun agridan oldum kuzum ya aayaklarimi usutmusum zor yaaa valla sporumuda cogaltcsm hastalgm.bitsn onu bekliyorum hasta hastada spor cok zor oluyor

Bugun agridan oldum kuzum ya aayaklarimi usutmusum zor yaaa valla sporumuda cogaltcsm hastalgm.bitsn onu bekliyorum hasta hastada spor cok zor oluyor
Valla öyle ya doğru diyorsun çok zor oluyor. Bende düşünüyorum regl olduğumda fitness a nasıl gidicem diye ama sonradanda düşündüm daha başlamamışım bile düşündüğüm şeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…