Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Lucia sen yazınca aklıma geldi valla sinameki niye düşünemedim bugüne kadar yaaa
İşte Sinameki çayının faydalaarrııı

Bağırsakları temizlemek için kullanılır
Müshil etkisi vardır
Şişliği alır
İştahı kapatır, diyet yapanlara yardımcı olur
Kabızlığı giderir

Yarın derhal alıp içiyorum ve sokağa çıkmıyorum

herşeye bi kulp buluyo gibi olcam da sinameki için de bağırsaklar alışıyor diye korkutuyorlar ona gelmeden başka çözüm derdindeyim . bakalım bi tatlı kaşığı zeytin yağı iç diyolar sabah ama o gün sıfır yağ tüketceğimden emin olmalıyım

benim en büyük yanlışım da bu belki umutsuzluğa kapılmak hırslandırması gerekken hemen moralim bozuluyor çabuk etkileniyorum evet aslında görenler hep çok zayıflamışsın diyor ama insan psikolojik olarak da yıpranıyor ve korku oluyor ister istemez insanda ya eskiye dönersem diye.. hep beraber başarırız inşallah

kız dur sinameki bagırsakları temizliyo ama tembelleştiriyo anlık çözüm olsada uzun vadede daha çok sıkıntı hayır hayır içmiyorsun !

Bunlara birini de ben ekleyeyim,bağırsak tenbelliyi...sora alışıyor ve daha da kötü oluyor...

Selam kızlar kurstan geldim biraz ortalığı topladım
Menünüm
Kahvaltı 8:00
1yumurtadan yağsız omlet
Bir parça peynir
1kutu süt
Öğlen13:00
1kase çorba
2yk bulgur pilavı
2yk sebzeli tavuk
1portakal
Akşam 16:00
1kepce tavuk ciğeri
Yarım kase yoğurt
Ara
3 mavi yeşil bisküvi
1bardak ikisi bir arda
2 lt su 10200 adım ve 60 squat

Çok tok tutuyor.o yüzden 2 kere yapsan olur ,Üçte yapabilirsin.,,araştır internetten istersen yapanların yorumlarını..KK da var .,
Hulyacim sabah hasladigin 3 cay br . Pirinci gun boyu yiyorsun dimi ?
1-1 pirinc su az degilmi diri olmasin

Ben her ogun taze pisiriyorum
Lapa yaparken, evde olunca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…