- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
herşeye bi kulp buluyo gibi olcam da sinameki için de bağırsaklar alışıyor diye korkutuyorlar ona gelmeden başka çözüm derdindeyim . bakalım bi tatlı kaşığı zeytin yağı iç diyolar sabah ama o gün sıfır yağ tüketceğimden emin olmalıyımSinameki
Valla aynuram bence bu haftaki şişlikler herkesi delirtmeye yetti. Hayır bu kadarda tesadüf olmaz ya hepimizde bir gariplik var sanırım havalardan.
Hiç öyle düşünme canım. İllaki insanın vücudununda durulma yada şaşma zamanları olabiliyor. Aksine bu durumlar seni daha çok hırslandırmalı aslında. Tartı sana ne kadar sabit yada + gösterse de sen inadına ona eksilere boğacaksın. Ben bu istekliliğini gördükten sonra sana inanılmaz güveniyorum. Biz bak eskiden nasıldık ve şuanki durumumuza baksana ne büyük bir değişim aslındaKendine güven
Maaaleseef yaaa.. Sen hadi oldun rahatladında biz olamadık ya hayatım :)
Lucia sen yazınca aklıma geldi valla sinameki niye düşünemedim bugüne kadar yaaa
İşte Sinameki çayının faydalaarrııı
Bağırsakları temizlemek için kullanılır
Müshil etkisi vardır
Şişliği alır
İştahı kapatır, diyet yapanlara yardımcı olur
Kabızlığı giderir
Yarın derhal alıp içiyorum ve sokağa çıkmıyorum
Saat 11e gelmiiş yarın tatil olmadığına göreeee uyku vaktim geldii artık :) Herkese iyi geceler tatlı rüyalar ve boool eksiler diliyorum :)
Naber bebegmmmIyi geceleer kuzum
Naber bebegmmm
Cok yorgunum bebegm yaIyiyim kuzucum dolaniyom nette sen naposunnn iyisindir umarım gorusemedik bugun ozledim senii ii
Lucia sen yazınca aklıma geldi valla sinameki niye düşünemedim bugüne kadar yaaa
İşte Sinameki çayının faydalaarrııı
Bağırsakları temizlemek için kullanılır
Müshil etkisi vardır
Şişliği alır
İştahı kapatır, diyet yapanlara yardımcı olur
Kabızlığı giderir
Yarın derhal alıp içiyorum ve sokağa çıkmıyorum
Cok yorgunum bebegm ya
Stajdaydim gun boyu
Bende ugrayamadm buraya leslie grubuyla ilgilendim :)
Hulyacim sabah hasladigin 3 cay br . Pirinci gun boyu yiyorsun dimi ?Çok tok tutuyor.o yüzden 2 kere yapsan olur ,Üçte yapabilirsin.,,araştır internetten istersen yapanların yorumlarını..KK da var .,
temızlık yaptım..Hayrola kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?