Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok detaylı hatirlamamakla birlikte farmakoloji dersinde sinemaki lavmanda ( hangisi olduğunu hatırlamıyorum operasyon öncesi midenin bosaltilmasini gerektiğinde ) kullanılan bitkiydi ve duzenli yada fazla kullanımda bağırsak da tembelliğe neden olduğu kalmış aklımda nacizhane tavsiyem böyle şeyler kullanmamkta fayda var hatta o derse hocam '' bu dönem bitkisel organik diye insanlar çok fazla şey kullanmaya başladi ama her bitki faydalı değildir hatta bir çok bitki (bitkisel olmasına rağmen) zararlıdır ve bazılarında miktarına bağlı olmakla birlikte zarar fayda görülebilir ve bazılarında da kar zarar ilişkisi saptanip kullanılır '' diye başlamıştı
O dersten aklımda kaldığı kadar sinameki de kullanmayın derim

Hulyacim sabah hasladigin 3 cay br . Pirinci gun boyu yiyorsun dimi ?
1-1 pirinc su az degilmi diri olmasin

Ben her ogun taze pisiriyorum
Lapa yaparken, evde olunca .
Simdi araştırdım da abla şöyle oluyor muş 1 cay bardağı pirinç 3 cay bardağı su ile haslaniyo.günde en fazla 4 bardak pişmiş pirinç lapası yiyebiliyosun

Simdi araştırdım da abla şöyle oluyor muş 1 cay bardağı pirinç 3 cay bardağı su ile haslaniyo.günde en fazla 4 bardak pişmiş pirinç lapası yiyebiliyosun
Zeynepcim senelerdir yaptigin gunluk , 2 detoksum var biri lapa biri ayran asi corbasi ikisinide tavsiye ederim 1 gunligune .

Lapayida yagsiz tuzsuz pirinc pilavi gibi yapiyorum ben pek lapa olmuyor aslinda :) adi lapa olmus bir kere :)))

Sinameki konusulmus . İctiginiz bir cok form cayinda var sinameki . Cok sıkıntili durumlarda nadiren kullanilabilir etkilidir kendileri :)))
Surekli kullanimda bagirsak tembelligi yapar bir sure sonrada hic etki goremezsiniz kullandiginiz halde .. Ayda bir iki kere kullanmada problem yoktur

Çok tok tutuyor.o yüzden 2 kere yapsan olur ,Üçte yapabilirsin.,,araştır internetten istersen yapanların yorumlarını..KK da var .,

13. Takimdayken biz takimcak yapmıştık 1cay bardağı pirince (esmer pirinc olursa daha iyi olur ) 3 su bardağı su ekleyip haslanip yeniyor bu lapa dışında pek biseye izin yok özellikle süt ve süt ürünleri yememek gerekiyor kafein tuz da yok istediğin baharati ekleyebilirsin ama tadı cidden kötü bol su içmek gerekiyor 2 gün yapılıyor ve ayda 1kez yapılıyor Ben tadını bastırmak için yoğurtlu yedim herkes de yanlış hatırlamıyorsam 2 kilo civarında verdi ama ben geri aldım hepsini fundada geri aldığını söylemişti

1 e 3 ölçüyle yapıyorum Aebenim öyle yazmıştım...bende her öğün yâpıyorum taze taze..

1 e 3 ölçüyle yapıyorum Aebenim öyle yazmıştım...bende her öğün yâpıyorum taze taze..
prınce gore degısıyor her kes bılır ben pısırdıgımde hep cıg kalıyordu daha fala su kullanıyordum ve bır caybardagı prıncı hıc bıtıremedım fazla gelıyor yanı deneme ve yanılma yoluyla dogruyu buluyoruz

Tabi canım dediğin gibi...baldoyla yapıyorum ben.,bire üç Ölçü tam oluyor...çok az suluyken kapatıyorum ocağı...ağzını kapatıp demlendiriyorum.,,koca tabak doluyor o yüzden günde 2 kez bana yetiyor..,

Haftada 1 gün yapılabilir bence..kilo korumâ evresinde de fâydalı olur...

Zeytinyağınu öyle düşünme. Doktorum bile tereyağı ile zeytinyağını serbest bıraktı
Kesinlikle başarıcaz canım emin ol
kız dur sinameki bagırsakları temizliyo ama tembelleştiriyo anlık çözüm olsada uzun vadede daha çok sıkıntı hayır hayır içmiyorsun !

Iyi geceleer kuzum

Bunlara birini de ben ekleyeyim,bağırsak tenbelliyi...sora alışıyor ve daha da kötü oluyor...

Yok zaten söylememdeki sebep sürekli kullanmak değil bir yerden sonra ilaç gibi bağımlılık yapar ki bence her bitki içinde geçerli. Herşeyin çoğu zarar

günaydınlar herkese dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 30 dk bisiklet yapıldı . step dersine giremedim eşim program yapmıştı . 2,5 litre su içildi

bugünkü menüm

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata

ara
1 adet elma

akşam
2 yumurta ile yapılmış sebzeli peynirli omlet
salata

Dilersen omlette tereyağı yada zeytinyağı kullanabilirsin
Onun dışında güzel bir menü
Menüde sporda süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…