- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Evet bende şuanki şişliklerde etkili olur diye düşündüm. Süreklilik elbette herşey için zararlıZeynepcim senelerdir yaptigin gunluk , 2 detoksum var biri lapa biri ayran asi corbasi ikisinide tavsiye ederim 1 gunligune .
Lapayida yagsiz tuzsuz pirinc pilavi gibi yapiyorum ben pek lapa olmuyor aslinda :) adi lapa olmus bir kere :)))
Sinameki konusulmus . İctiginiz bir cok form cayinda var sinameki . Cok sıkıntili durumlarda nadiren kullanilabilir etkilidir kendileri :)))
Surekli kullanimda bagirsak tembelligi yapar bir sure sonrada hic etki goremezsiniz kullandiginiz halde .. Ayda bir iki kere kullanmada problem yoktur
aa pro üye olmuşum neden ki?
günaydındın elifçiğim . mesaj sayın biraz fazlaya ondan olmuş olabilirmiki acaba
Herhangi bir yarışmaya katılmış mıydın acaba ? onlardan kazanmışta olabilirsinaa pro üye olmuşum neden ki?
Herhangi bir yarışmaya katılmış mıydın acaba ? onlardan kazanmışta olabilirsin
Oooo elifim hayırlı olsun bitanem...hatta günaydın yazarken altta üyeler görünüyor Allah allah geri getirdiler herhalde o kısmı dedim, sonra bir baktım benim adım kırmızı yazıyor
Günaydın herkese...
Hehehe o da güzelmiş :) çaktırmayalım o zamanyok canım hiç katılmadım bir yere.
bir de yanlışlık oldu deyip geri alırlarsa
ne guzel bir sabahda uyanip bir bakmisson istedigin kilodasin insaAllahaa pro üye olmuşum neden ki?
ne guzel bir sabahda uyanip bir bakmisson istedigin kilodasin insaAllah
yessssssshehe keşke
olsun şimdilik yarın güzel bir haberim olcak kaptanıma
ayyy ne güzel olur ama.....hani hülya demişdi ya zayıflatmadıkdan sonra ne yapalım proyu...ama yok ben seviyorummm...ne guzel bir sabahda uyanip bir bakmisson istedigin kilodasin insaAllah
gulrugulerr canım ben, nick değiştirdimmm.Tanisiyormuyuz nickmo degistrdin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?