Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canlar, evet hepimiz şuanki görünüşümüzden daha iyi olmak için uğraşıyoruz. Yediklerimize dikkat ediyoruz falan, ama bu durumun beden algımızı bozup bizi mutsuzluğa sürüklemesine izin vermemeliyiz.

Öncelikle kendimizi her halimizle kabul etmeliyiz.

Kilo vermek güzel, bunun içi uğraşmak güzel; ama bunu görev haline getirip kendimizi kendimizden soğutmayalım.

Bu hafta olmaz, haftaya olur. Alışmak biraz zaman alır ama alıştıktan sonrası hızlı ilerler.

Kilo vermek sabır işidir ve uzun bir süreci vardır. Ne tek lokma fazla yedik diye kilo alırız ne de bir gün olması gerektiği gibi beslendik diye ertesi güne kadar kilo veririz.

Diyet psikolojisi insanı hassaslaştırır. Motivasyon sık sık düşebilir. Zaman zaman pes etmek düşünülebilir. Bu takımlar da böyle zamanlarda birbirimizi toparlayalım diye oluşturuldu.

Kimse kimseyi ezip rencide etmez. Kilo aldığında elbette "keşke almasaydın" denecek, ama tek amaç silkelenmemizi sağlamak.

Aile olduk burada. Birimizin başarısı da başarısızlığı da hepimizin... o yüzden yapılıyor eleştiriler.

Özetle, no name arkadaşım, sen hiç sıkma canını. Kilo verenlere bakıp hırslan, kilo alanlarla iletişime geç birlikte motive olun. Hiçbir yere gitmiyorsun :) bu tatlı aile, bu şeker kaptan bırakılıp gidilir mi yahuuuu! :)

Senden çok korkuyorum.kizacaksin diye çıkmak istedim bi de
Ohh canım vazgeçmene çook sevindim :) haa şöyleee işteeee :)
Mavmav bu hafta hiç gelmedi.kızlar Uyuycam çok uykum var,yyarın hem temizlik hem liste telaşı...ooooh...bbi yandan da en çok sevdiyim kuzenimin sancısı gelmiş doğuracak...amaninnn...iyi geceler herkese
Aynuram geçen hafta mavmav yurtdışında olduğunu sık sık gelemeyeceğini söylemişti ama yarın gelir inşallah

O kadar güzel yazmışsın ki canım valla herşeyi çok güzel özetlemişsin

Hangi takımın psikoloğu var beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…