Hedefim sensiiin :)günaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 57,9
bu hafta : 56,4
giden : 1,5 kg
yüzde: 2,59
hedef: 55,5
günaydınlar herkese kilom
geçen hafta : 57,9
bu hafta : 56,4
giden : 1,5 kg
yüzde: 2,59
hedef: 55,5
Canım ben konuşurum birazdan yüzdemize göre karar veririzGünaydınn kızlardün uğrayamadım eve geç geldim uyumuşum hemen tartıda bende de iç açıcı bir sonuç yok malesef
geçen hafta : 74.7
bu hafta :74.7
aynura istersen beni bu hafta almayabilirsin listeye
teşekkür ederim canımZeytinyağınu öyle düşünme. Doktorum bile tereyağı ile zeytinyağını serbest bıraktı
Kesinlikle başarıcaz canım emin ol
Yok zaten söylememdeki sebep sürekli kullanmak değil bir yerden sonra ilaç gibi bağımlılık yapar ki bence her bitki içinde geçerli. Herşeyin çoğu zarar
Geçen hafta:96.3
Bu hafta:95.6
Fark:700
Oran:0.72
Hedef:94
tamam canımm siz karar verirsiniz o zamanCanım ben konuşurum birazdan yüzdemize göre karar veririz
Kuzum çoğu kişi öyle bnde de bir kilo etmiyor verdiğim havalardan sanirimGünaydınn kızlardün uğrayamadım eve geç geldim uyumuşum hemen tartıda bende de iç açıcı bir sonuç yok malesef
geçen hafta : 74.7
bu hafta :74.7
aynura istersen beni bu hafta almayabilirsin listeye
Resmen karnım taş kesildi yaaa :)))) ilk defa böyle zorlu olduGecmis olsun kuzum olsun haftaya hersey guzel olur herseyden önemlisi sağlık
buarada cok tesekkur ederim
Resmen karnım taş kesildi yaaa :)))) ilk defa böyle zorlu oldu
Hakli ciktin gerçekten spor yapamadim ya listeye alinmam diye ödüm koptu teşekkürlerBak almamissinn hatta vermissin ne guzel dun aldim diyodun bende verdin diyodum ben hakli ciktimtebrikler
Hakli ciktin gerçekten spor yapamadim ya listeye alinmam diye ödüm koptu teşekkürler
olsun canımm benim toparlarız inşallah ya yeterki moral bozukluğumuz olmasınKuzum çoğu kişi öyle bnde de bir kilo etmiyor verdiğim havalardan sanirim
Evet canim benim haftaya super sonuçlarini bekliyorumolsun canımm benim toparlarız inşallah ya yeterki moral bozukluğumuz olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?