Oyyy çok sağol kendime güvenim geldi yeniden.Sana guveniyorum takimdasimhosgeldinnn takimaa suoer bi uyesi olucagina eminim
inşallah canımmmEvet canim benim haftaya super sonuçlarini bekliyorum
Hedefim sensiiin :)
Senin yerinde olmak isterdim Tebrikler
evet kilo veremeyenler olarak haftaya görev bizim :)Günaydın hanımlar,
Benden bu hafta 100 gr'cık gitmiş :/ reglime 2 gün falan kaldı. Çok şişiyorum bu dönemde. Ondan olabilir...
Geçen hafta, 60.8
Bu hafta, 60.7
Yüzde, 0.1 galiba ama emin olamadım, tartılıp acilen çıktım evden, şuan de metrodayım, staja gidiyorum.
Kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum :) kilo vermeyenler olarak bizi de haftaya telafiye bekliyorum
evet kilo veremeyenler olarak haftaya görev bizim :)
Şuan bende seninle aynı durumdayım kalorifer peteğine yapıştım resmen rahatlatmak içinn:)
Benim daha iki günüm var gibi görünüyor, ama bilemedim ya :)evet kilo veremeyenler olarak haftaya görev bizim :)
Şuan bende seninle aynı durumdayım kalorifer peteğine yapıştım resmen rahatlatmak içinn:)
Gunaydin 7. Takimin Gulleri
Ne guzel kilolar verilmis, tebrik ederim. Adet doneminde olan arkadaslar da uzulmeyin. Naz gibi haftaya 2 haftalik verirsiniz
Aeben abla gozun aydin
Hulya abla gecmis olsun.
Elif tebrikler canim
Aynen tatlım bencede. Daha sıkı takip edelimBenim daha iki günüm var gibi görünüyor, ama bilemedim ya :)
Bu hafta birbirimizi sıkı sıkıya takip edelimmmmm
Çok teşekkür ederim tatlımbiraz etrafı toplayım geleyim
perigunlugu canım aynur yok dedin, eğer yardım edebileceğim bişey olursa yardım edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?