Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünki yüzdeye :)

İyi aksamlar kizlar ..

Bu hafta nazar olmus size haftaya insallah yine derece ..

Nazlim tebrik ederim , sabrinin sonu ..

Optum hepicinizi .....

Evet mesela dışarı çıktığında çok çok acıkınca Çubuk kraker(sade) 1 ayran...doyurur..( diyetisyen tavsiyesidir )

ben de tam seni soracaktım.nerdesin ablam?iyimisin?
Yogunum aynuram herzamanki ben iste .
Sabah kurs sonra arkadas daveti vardi , eve gelincede yemekti vs . Simdi oturdum ..

Sizlerde iyisiniz insallah .. Bu hafta kizlar seni uzdu :) haftaya tuzunu atarlar listenin

Doğru diyorsun aynuram bende cumalari kendimi çok seviyorum

aynurum paylasimi uzatmadim simdi gine baslarlar paylasimda sohbet etmeyin diye
bende seni seviyorum tatlim

Kızlar her cuma olduğu gibi bu cuma konuşamsının da zamanıdır.üşenmdeim haftalar öncesine gittim ve neredeyse 21 etapdır buradayım ve son 18haftanın en kötü sonucuyla karşılaşdım bu hafta çok kötü oldum ama eminim ki gelecek hafta dah iyi olacak....lütfen herkes diyetine.,sporuna,ve suyuna maksimum dikkat etsin....çok sevgili ortağım perimle yeni kurallar üzerinde çalışacağız....ondan hiç böğle performans beklemiyordum,beklediyimin çok üstünde bi ortak oldu...ben bildiyiniz gibi ev hanımıyım ve 7.takım benim işim,çok ciddiye alıyorum bu işi,kesinlikle hayatımın önemli bir yerini alıyor....çok şükür sevgili ortağımla da aynı fikirdeyiz ve size de bunu aşıladığımızı düşünüyorum...lütfen eyer bu işi ciddiye almayan varsa bunu iyice düşünsün ve kararını versin eğer bizimle devam edeceksiniz ciddi olalım lütfen,sadece kendimizi deyil takımımızı da düşünelim yasak yerken...evet biz bu günü yaşadık,yaşadık ki kendimize gelelim...o gürur duyduğumuz karne notu olmayacak bu defa,yüzdemiz çok kötü oldu.....ama artık 16kişilik bi takımız, ikis de izinden dönecek ve aeben abla,ben,honey,esma,tatlıbikiız ve tattosla birlikde kocamaaaan bi takımız.düşünün mezunlarımız bile aramızda,terk etmiyor bizi,neden mi? çünki biz burada bir birmize kenetlenmiş şekilde arkadaşlık yaparak güle oynaya zayıflıyoruz.bunun kiymetini bilelim bence ve diyetimize,arkadaşlığımıza sımsıkı sarılalım...

Yogunum aynuram herzamanki ben iste .
Sabah kurs sonra arkadas daveti vardi , eve gelincede yemekti vs . Simdi oturdum ..

Sizlerde iyisiniz insallah .. Bu hafta kizlar seni uzdu :) haftaya tuzunu atarlar listenin
ben zaten bugün iyi deyildim,evet daha da moralim bozuldu.ama artık yeni bir haftaya start verdik,o geçmiş haftada kaldı...

Super bi konuşmaydı canım inşallah dediğin gibi olur

çok güzel yazmışsın tatlım ve çok haklısın. bu hafta istediğimiz sonucu alamadık kişisel olarak dönüp bakalım hata nerde yaptık ya da hangi kaçamağın bedeli oldu? yeni haftada daha düzenli ve istikrarlı olunca hedeflediğimiz sonuca neden ulaşamayalım ki=)
kendi adıma hedefimi bu hafta daha büyük tutuyorum. mücadelem kendimle daha fazla olacak. eminimki sonuçta yüzümü güldürecek.
Bide regl haftası denk gelmesi cogunuzda talihsizlik buna yapılcak çokta elde olan bişey yok aslında. o yüzden kendimize kızmaktansa önümüze bakalım =)

Bence bu haftanın üzüntüsüyle herkes çok iyi kilo vercek.ben bu hafta mens olacak olmama rağmen hedefin yuksek.ödem olacaksa bende onu olusturmamaya calisicam artik.yoksa valla aynuram kesin kes terkedicem burayı.o utancla gelemem bi daha o yüzden bu hafta vermem gerek benim

ödem atmak için neler gerekiyomuş bi araştıralım bakalım o zaman =) benimde zamanlarım çok dengesiz normal zamanı daha sonra ama haftaya bana süpriz yapar gibi hissettim nedense . o yüzden bu hafta zeytinden aldığım tuz dışında sıfır tuz bol su ile devam edeceğim . gerçi ben uzun süredir tuzdan bi hayli uzaklaştım. evde pişen yemeklere tuz oranında baskı çok kuramıyorum az tuzlu şimdilik o da günlük tuzu karşılıyodur zaten . hiç tat alamasam bile tuz ekmiyorum hiç bir şeye. gerçi tat alamama durumum yok alıştım artık . tuz acı geliyor =)

İstedikten sonra her şekilde yapılır arkadaşlar biliyorsunuz. Bugüne dek herkes illaki bir şekilde kilo verdi ve verebilir. İstisnai durumlar söz konusu olabilir elbette sağlıkla ilgili problemler belki engel teşkil edebilir. Ona asla lafımız olamaz.
Ama onun dışında keyfi sebeplerle olursa burdaki yarışmanında bir anlamı olmaz hak verirsiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…