Yapmak istiyorum ama hafta da 3 gün akşam 10:30 da geliyorum eve yapamayabilirim silin istersiniz listeden yaparsam yine bildirim yaparımlistede adın kalsın mı canım hıc mı yapamıycaksın
Lesie grubu var ya canım o liste ben katıldım ama yapamadım hiç
Lesie grubu var ya canım o liste ben katıldım ama yapamadım hiç
Bende bakmadım canım hiç gruba girip bakabilirsin ıstersen bakım bi linki verim sanaYok.kzuum benim haberim o sporuda bilmiyorum nasi bisi
Bende bakmadım canım hiç gruba girip bakabilirsin ıstersen bakım bi linki verim sana
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-3-grup.795829/Peki kuzum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/leslie-3-grup.795829/
Bak bakalım sevecek misin
günaydın güzeller
dünkü menüm
sabah 1 dl çavdar ekmeği, peynir, zeytin, çay
öğle makarna
akşam et sote, 1 dl çavdar ekmeği
Ben ülkedeki adalete diyecek birşey bulamıyorum ama Rabbimin adaleti şaşmaz sürünmeleri umrumda değil ama o suçsuz kiz gibi bir sonlarinin olduğunu duysam...Günaydın kızlar,ne kadar Aydınsa artık...çevremizde,aktif olduğumuz her platformda Özgecan'ı hatırlatalım,analım,..
Önce biz kadınlar bağırmalı,sesimizi duyurmalıyız...
Tecavüzde kurbanda kusur arayan ,yok açık mı giyindi şöyle miydi gibi bahaneler üreten bir ülkede önce bizler DUR demeliyiz bu gidişe...Başka Özgecanlar ölmesin diye! Gün gelir o ateş evlerimize düşmesin diye...SES VER...
Ben bugün menü paylaşmayacağım!
Kepek makarnami ben hic tadina bakmadim almak istiorumda
Menun guzel
Bugün sizden izin istiyorum yediklerinin yazmaya calisirim ama spor yapamam iyi olrsam belki bir mile yapmaya calisirim çok rahatsizim birşey yiyemiyorum
Günaydın kızlar,ne kadar Aydınsa artık...çevremizde,aktif olduğumuz her platformda Özgecan'ı hatırlatalım,analım,..
Önce biz kadınlar bağırmalı,sesimizi duyurmalıyız...
Tecavüzde kurbanda kusur arayan ,yok açık mı giyindi şöyle miydi gibi bahaneler üreten bir ülkede önce bizler DUR demeliyiz bu gidişe...Başka Özgecanlar ölmesin diye! Gün gelir o ateş evlerimize düşmesin diye...SES VER...
Ben bugün menü paylaşmayacağım!
Regl i oldum ama bu defa kötüyüm gecen ay GN geçmişti doktora gttm sanirim küçük kistler oluşmuş onlar ptlms dedi bu defa öyle sancili geçiyor ki duramiyorum ilaç için bir dilim ekmek yedim sadece... Sordugun için sağol balımgeçmiş olsun canım neyin var?
yaptıklarının aynısını hakediyor böyleleri, aynı şekilde ölüme mahkum edilmeliler !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?