Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben bu hafta mens olucam ama,korkuyorum Şuan kendimden bu gazla 3 kilo veririm gibi geliyor.normal günler olsa hic düşünemiyorum kahvaltı yapcam ve artik evde olduğum günler sabah 1 saat yürüyüş yapmaya karar verdim aksama sürekli birşey cikiyo. Bu benim için kural oldu kendime şart koştum.+ aksam da yapabildiğim kadar pilates .
İde gittiğim günlerde aksam ya 1 saat yürüyüş yada başka bi spor
Arkadaşlar su çok önemli dun 3 lt te yakin su içtim ilk defa.inanın bana 1 günde eksi görünüyor insan ,cook su için derim

günaydınlar herkese dün spor olarak 60 dk koşu bandında yürüyüş , 1 saat aerobic step yapıldı .3 litre su içildi

bugünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates
zeytin

öğlen
2 yumurta ile yapılmış sebzeli omlet
yoğurt
salata

ara
1 adet portakal

akşam
etli patlıcan yemeği
yoğurt
salata

Günaydın kızlar,ne kadar Aydınsa artık...çevremizde,aktif olduğumuz her platformda Özgecan'ı hatırlatalım,analım,..

Önce biz kadınlar bağırmalı,sesimizi duyurmalıyız...

Tecavüzde kurbanda kusur arayan ,yok açık mı giyindi şöyle miydi gibi bahaneler üreten bir ülkede önce bizler DUR demeliyiz bu gidişe...Başka Özgecanlar ölmesin diye! Gün gelir o ateş evlerimize düşmesin diye...SES VER...

Ben bugün menü paylaşmayacağım!

Bugün sizden izin istiyorum yediklerinin yazmaya calisirim ama spor yapamam iyi olrsam belki bir mile yapmaya calisirim çok rahatsizim birşey yiyemiyorum

Ben ülkedeki adalete diyecek birşey bulamıyorum ama Rabbimin adaleti şaşmaz sürünmeleri umrumda değil ama o suçsuz kiz gibi bir sonlarinin olduğunu duysam...

Bugün sizden izin istiyorum yediklerinin yazmaya calisirim ama spor yapamam iyi olrsam belki bir mile yapmaya calisirim çok rahatsizim birşey yiyemiyorum

geçmiş olsun canım neyin var?

yaptıklarının aynısını hakediyor böyleleri, aynı şekilde ölüme mahkum edilmeliler !!

geçmiş olsun canım neyin var?

yaptıklarının aynısını hakediyor böyleleri, aynı şekilde ölüme mahkum edilmeliler !!
Regl i oldum ama bu defa kötüyüm gecen ay GN geçmişti doktora gttm sanirim küçük kistler oluşmuş onlar ptlms dedi bu defa öyle sancili geçiyor ki duramiyorum ilaç için bir dilim ekmek yedim sadece... Sordugun için sağol balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…