- 4 Aralık 2014
- 1.285
- 1.440
- 168
- 35
aynen yaa maşallah vallahıııOnlar otel plajlarını kullanırlar...bizlerin Gittiği plajlara pek gelmezler... :) yapacak bişey yok Allah gerçekten güzel yaratmış..kadınlar bi yürüyo trafik kilit :)
gırıceksın az kaldııNe guzel hırslanmışsınız beni de hırslandırdınız :) eski pantolonumun içine bi girsemm ne güzel olcakk
ben mecbur hastanede beyaz gıyıcem amaKızlar yarın dışarı çıktığınızda siyah giymeyi unutmayın...
Şuan kaç kilo,kaç bedensin abla?Ahhh ah ben 6 yıl önce 38 oldum mu acaba diye kotona gitmiştim ve 36 beden almıştım...hey gidi günler
Bende öyle bakıyorum ne zayıflatıyo hemen denemek istiyorum en güzel ama malesef en sağlıksızı zayıflama hapları mecbur spora ve diyete sıkı sıkı sarılıp sabırla vercez bu kiloları geç olsun ama sağlıkla olsunBende incecik olmak istiyorum ama hızlı vermek istiyorum yaaa. Hemen
Spora gitsem zaten hemen gidicek ama gidemiyorum ya vaktim yok.kızım küçük babasiyla beraber bakıyoruz nöbetleşe. Spora gidebilenler çok şanslıBende öyle bakıyorum ne zayıflatıyo hemen denemek istiyorum en güzel ama malesef en sağlıksızı zayıflama hapları mecbur spora ve diyete sıkı sıkı sarılıp sabırla vercez bu kiloları geç olsun ama sağlıkla olsun
Spor salonuna bende gitmiyorum evde yapılabilecek sporlarda var mekik cek şınav cek leslie yap jillian yap kızın uyuduğu zaman yarım saatini ayır o da yeter canimmSpora gitsem zaten hemen gidicek ama gidemiyorum ya vaktim yok.kızım küçük babasiyla beraber bakıyoruz nöbetleşe. Spora gidebilenler çok şanslı
Dün lucinin koyduğu yazıda gördünmü 1kaşık nutellanın yürüyüş karşılığını...bak tarçınlı çay,süt,yoğurt ne içersen keser tatlı ihtiyacını...Regl olmama ragmen karnım cok aşırı şiş görünmüyo demekki incelmişim :)
Ama canım çok çikolata istiyoo bi kavanoz nutellayı yiyebilirim
Allahım dayanma gücü ver bana
Öyle şeyler denicem süt gelsinde tarçınlı süt içeyim sanırım kakao şekersiz olunca zararsızmış belki kakao da koyarımDün lucinin koyduğu yazıda gördünmü 1kaşık nutellanın yürüyüş karşılığını...bak tarçınlı çay,süt,yoğurt ne içersen keser tatlı ihtiyacını...
Ah ahhh ben de evinde koşu bandı olanları çokk kıskanıyorummm...benim olsa boş zamanınımı onun üzerinde geçiririm.tv izlerken bile zevkle yapıla bilir.. bi de kocam karına sarılan bi şey almış.sporsalonunda koşu bandında yürürken takıyor,çok terletiyormuş...onu da kullanıcam yürüyüşlerimde
Canım yürüyüş bandida olanlarda kullanamiyo çok .bende alırken öyle düşünmüştüm. Hoş Şuan yapma isteği var ama evim küçük TV odasına göturdum kızım gelip üstüne çıkmaya calisiyo. Ne yapacağını sasiriyorum.o uyuyunca da ses çıkıyor yapamiyorum .Şuan ki yeri odasına çok yakin.akşam yapiyim desem aşağıda kiler rahatsız oluyorAh ahhh ben de evinde koşu bandı olanları çokk kıskanıyorummm...benim olsa boş zamanınımı onun üzerinde geçiririm.tv izlerken bile zevkle yapıla bilir.. bi de kocam karına sarılan bi şey almış.sporsalonunda koşu bandında yürürken takıyor,çok terletiyormuş...onu da kullanıcam yürüyüşlerimde
4 saat nasıl yurudunnnnÖyle şeyler denicem süt gelsinde tarçınlı süt içeyim sanırım kakao şekersiz olunca zararsızmış belki kakao da koyarım
Bugun 4 saat yürüdüm ama yemicem çikolata
Almadan geldim zaten eve :)
Bu hırsım olmasaydı şimdi oturmuş yiyo olurdum :)
Canım yürüyüş bandida olanlarda kullanamiyo çok .bende alırken öyle düşünmüştüm. Hoş Şuan yapma isteği var ama evim küçük TV odasına göturdum kızım gelip üstüne çıkmaya calisiyo. Ne yapacağını sasiriyorum.o uyuyunca da ses çıkıyor yapamiyorum .Şuan ki yeri odasına çok yakin.akşam yapiyim desem aşağıda kiler rahatsız oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?